- 26 Mart 2020
- 205
- 144
Ben kullanıyorum ama bir fayda göremiyorum sütüm en başlarda çok fazlaydı azalmaya başladı damlaya humana ve malt içeceklere rağmen aynıBestlak damla kullanıp memnun olan var mı yada solgarin kapsüllerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum ama bir fayda göremiyorum sütüm en başlarda çok fazlaydı azalmaya başladı damlaya humana ve malt içeceklere rağmen aynıBestlak damla kullanıp memnun olan var mı yada solgarin kapsüllerini
Ya benimde aynı ilk başlarda çok fazlaydı biranda oldu benimki inşallah çoğalır eskisi gibiBen kullanıyorum ama bir fayda göremiyorum sütüm en başlarda çok fazlaydı azalmaya başladı damlaya humana ve malt içeceklere rağmen aynı
Ise.ne zaman baslayacaksin? Asi hakkini sonrada kullanabilirsen ve ise gec baslayacaksan 6 aydan sonra yaptir canim daha cok kucukler kanitlanmis birsey yok yetiskikln uzerinde belli degil ki ne gb sonuclarinin olacagi kaldiki bebege gececek.Bende çok kararsızım aşı hakkım var bebeğine antikor geçebilir diyorlar,ya da yeterli araştırma yok aşı yaptırma diyorlar.
Bebeklerde daha guclu emiyorlar memedeki sut iniyor. Mayya tablet alacagim bende. Gun icinde cok su icmeye calisiyorum simdi havada isindi burada terle atiyoruzm bebekte eskisi gb cis yapmıyor gunde 3/4 kez uzeri degsiyor.Ya benimde aynı ilk başlarda çok fazlaydı biranda oldu benimki inşallah çoğalır eskisi gibi
Erken mi cikmistin canım izne? Ben 37 de ayrıldım 37+2 de oğlum anı bi sekilde doğunca 16 hafta yanıma kâr kaldı kısmetse Haziran sonu benim işbaşı.ama ücretsiz kullanicam gibi görünüyor.Pazartesiden itibaren analik iznim.bitiyor kizlar yillik.iznimi kullanacagim, benim gb izni biten var mi ?
Benm de 7 mayıs da bıtıyor, 2 ay yarı zamanlı calısma yapacam ızınlerımı saydırıp 4 ay ucretsız izin kullanacamPazartesiden itibaren analik iznim.bitiyor kizlar yillik.iznimi kullanacagim, benim gb izni biten var mi ?
Bir kaç doktorla görüştüm 2. Ayda kesin eskisi gibi geleceğini söyledi ayrıca 2. Ay için çocuk doktorumuz muayeneye 3 gün kala sağma yapmamı istedi yeterli duruma geldiyse mamayı kesecekmiş sizde bir araştırınYa benimde aynı ilk başlarda çok fazlaydı biranda oldu benimki inşallah çoğalır eskisi gibi
Kızımda ben de öyle yaptim.ama benden sonra öyle yapmak isteyenlere şirketBenm de 7 mayıs da bıtıyor, 2 ay yarı zamanlı calısma yapacam ızınlerımı saydırıp 4 ay ucretsız izin kullanacam
Mayya yi da duydum çok fazla ürün var piyasada herkese aynı şey fayda etmiyor anladığım kadarıyla inşallah bize fayda eden şeyi buluruz bende 5 lt su içiyorum gündeBebeklerde daha guclu emiyorlar memedeki sut iniyor. Mayya tablet alacagim bende. Gun icinde cok su icmeye calisiyorum simdi havada isindi burada terle atiyoruzm bebekte eskisi gb cis yapmıyor gunde 3/4 kez uzeri degsiyor.
Neye dayanarak söyledi ki eskisi gibi geleceğini inşallah gelir mamayı keseriz acaba ne sagdigimiz da ne kadar çıkınca yeterli oluyor kiBir kaç doktorla görüştüm 2. Ayda kesin eskisi gibi geleceğini söyledi ayrıca 2. Ay için çocuk doktorumuz muayeneye 3 gün kala sağma yapmamı istedi yeterli duruma geldiyse mamayı kesecekmiş sizde bir araştırın
Evet rotayi düşünüyoruz canim doktora hatırlatayım ne zamanı uygun görürse yaptırırım. İşte 1 tane olsa alir hemen sustururum ilk ay aşısı çok rahat geçmişti 3 kez olunca nasıl olacak yaşayıp göreceğiz. Calpolu de çok duydum alicam inşallah.Bizim de oglumuzun asidan once kontrolu vardi rota asisini sorduk diger asilarla ay i gun olmasi daha guclu bagisiklik sistemi icin oneriliyoruz dedi. Bizde doktorumuza rotayi yaptirdik uzerine saglik ocagina 3 lu karma asiyi. Rota kolay ama 3 lu de cok agladi oglum içini ceke ceke saglik.icin zorundayiz. Gece hic ates.olmadi huzursuzdu biz calpol verdik doktoru huzursuz olursa verebilirsin demisti.
Rotayı dusunurseniz doktoruna sorup yaptırabilirsin canim
Oyle yapicam canim saatte 1 kontrol edicem inşallah. Aşı bilgisini verirken ebe hanım söylemişti gelmeden önce banyo yaptır 3 gün yikayamazsin diye bende 1 gün önce yaptırırım. Teşekkür ederim bilgiler için ❤İnşallah canım korkma sürekli ateş takibi yaparsın 3 duş yasak ben gitmeden 1 gün önce yıkadım aklıma geldi söylim bunuda
Benim 30 nisan iş başıydı 6 Ay ücretsiz izne ayrıldım canim daha çok minik meme olmadan uykuya bile dalamiyor. Birakamazdim kimseye mecbur ayrıldım.Pazartesiden itibaren analik iznim.bitiyor kizlar yillik.iznimi kullanacagim, benim gb izni biten var mi ?
Doğumunuzdan bu güne 49 gün geçmiş hemen hemen aynıyız eğer 2 saatte bir 90 ml süt gelirse mamayı kesicez demişti 90 ml doyması için yeterliymişMayya yi da duydum çok fazla ürün var piyasada herkese aynı şey fayda etmiyor anladığım kadarıyla inşallah bize fayda eden şeyi buluruz bende 5 lt su içiyorum günde
Neye dayanarak söyledi ki eskisi gibi geleceğini inşallah gelir mamayı keseriz acaba ne sagdigimiz da ne kadar çıkınca yeterli oluyor ki
Ben de mama veriyorum malesef. Doktor yeteri kadar kilo alamamış dediği için. Aslınds bebeğimin boyu da kilosu da iyi. Gayet normal ama doktorlar daha tombul bacakları kilodan boğum boğum olmuş bebek istiyorlar heralde. Anlamış değilim.Humanayi bende kullanıyorum ise yaradığını düşünüyorum ama yeteri akdar değil bestlak çok duydum denemek istiyorum onu da şu mamadan kurtulmak istiyorum
En guzeli hem o hem sen toparlanirsiniz canim.bende izinlerimden sonra ucretsiz izin alacagim ne kadar dayanabilirsekEvet rotayi düşünüyoruz canim doktora hatırlatayım ne zamanı uygun görürse yaptırırım. İşte 1 tane olsa alir hemen sustururum ilk ay aşısı çok rahat geçmişti 3 kez olunca nasıl olacak yaşayıp göreceğiz. Calpolu de çok duydum alicam inşallah.
Oyle yapicam canim saatte 1 kontrol edicem inşallah. Aşı bilgisini verirken ebe hanım söylemişti gelmeden önce banyo yaptır 3 gün yikayamazsin diye bende 1 gün önce yaptırırım. Teşekkür ederim bilgiler için ❤
Benim 30 nisan iş başıydı 6 Ay ücretsiz izne ayrıldım canim daha çok minik meme olmadan uykuya bile dalamiyor. Birakamazdim kimseye mecbur ayrıldım.
Çok teşekkür ederim çok faydalı oldu bu bilgi benim için ❤Doğumunuzdan bu güne 49 gün geçmiş hemen hemen aynıyız eğer 2 saatte bir 90 ml süt gelirse mamayı kesicez demişti 90 ml doyması için yeterliymiş
Doğum kilosunu baz alarak hesaplıyorlar seninki ilk ay kaç kilo aldı sinir 600 grammis benim bebiş 400 aldıBen de mama veriyorum malesef. Doktor yeteri kadar kilo alamamış dediği için. Aslınds bebeğimin boyu da kilosu da iyi. Gayet normal ama doktorlar daha tombul bacakları kilodan boğum boğum olmuş bebek istiyorlar heralde. Anlamış değilim.
Benim 2-3 saatte bir sadece sağarsam 60-90 arası geliyor. Ama emzirirsem sağdığımda 30-60 arası geliyor. Çocuğum doyuyor ama doktora göre kilosu yetersiz. Biz daha 1 aylığız, doğumdan sonra 300-400 gram kaybetmişti. Doğumdan 14 gün sonra kontrolde 3700 çıkmıştı yani kaybettiği kilo ile birlikte toplam 500 gram almıştı. Doğum kilosunun 120 gram üstüne çıkmıştı. 1.ayımızda doğum sonrası kaybettiği kilodan hesaplarsak eğer 700-750 gram almış çocuğum. Günde 1 2 kere mama veriyorum. Onun haricinde ya emziriyorum ya da sağdığım sütü veriyorum. Çocuk 60-70 mlden fazlasınj kaldıramıyor. Fazlasını alınca fazlasını gaz çıkartırken çıkarıyor.Doğumunuzdan bu güne 49 gün geçmiş hemen hemen aynıyız eğer 2 saatte bir 90 ml süt gelirse mamayı kesicez demişti 90 ml doyması için yeterliymiş
Benim bebeğim 3580 doğdu en son tartıldığında 4150 çıkıyordu ama bezi 150 gramdan hesapladılar 4000 dediler yani 420-500 gram almış. Hastane çıkış kilosu 3460 gramdı.Çok teşekkür ederim çok faydalı oldu bu bilgi benim için ❤
Doğum kilosunu baz alarak hesaplıyorlar seninki ilk ay kaç kilo aldı sinir 600 grammis benim bebiş 400 aldı
Hemen hemen aynı kiloları benimde 3595 gram doğdu 3400 e düştü 1 ay sonra da 4000 cikti 200 dustu mamaya başladım ama çok az verdim mamayı günde 150 180 ml kadar 10 günde 200 gram almış yine az buldu doktor mamayı artırdım artık tamamen bırakmak isterkenBenim bebeğim 3580 doğdu en son tartıldığında 4150 çıkıyordu ama bezi 150 gramdan hesapladılar 4000 dediler yani 420-500 gram almış. Hastane çıkış kilosu 3460 gramdı.
Tek göğüste mi 90 ml yoksa iki göğüste 90 ml mi?Doğumunuzdan bu güne 49 gün geçmiş hemen hemen aynıyız eğer 2 saatte bir 90 ml süt gelirse mamayı kesicez demişti 90 ml doyması için yeterliymiş
Ben de günde 3 4 defa ilk zamanlar 30 mlden toplamda 120 ml veriyordum doktor iyi kilo almış demişti. Sonra 3700 olunca da gayet iyi almış demişti. Mamayı azalmıştık hatta günde sadece 60 ml filan veriyorduk 3700 olduğunda. Daha sonra ben hastalandım bir kaç gün çok kötüydüm doğru düzgün yemek yiyemedim aç kaldım vs çocukta huzursuzdu, son zamanlarda az kilo almasını ona bağlıyorum. Aslında kendi doktorumuza da gitmedik biz, devlet hastanesinde başka bşr doktora gittik, özelde çok para alıyorlar diye.Hemen hemen aynı kiloları benimde 3595 gram doğdu 3400 e düştü 1 ay sonra da 4000 cikti 200 dustu mamaya başladım ama çok az verdim mamayı günde 150 180 ml kadar 10 günde 200 gram almış yine az buldu doktor mamayı artırdım artık tamamen bırakmak isterken