2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

I Interrex merhaba canım mayya sipariş ettim. 3 öğün 2ser mi içiyorsun yoksa 1 tane mi? Bir de hap gibi suyla icicez di mi 🙈🙈🙈
Ben bebeğime mama vermediğim için ve sütüm bebeğe yettiği için her öğün bi tane hap gibi suyla içiyorum, eğer süt yetmiyorsa ve mama veriliyorsa her öğün iki tablet almak gerekiyormuş, o şekilde bi bilgilendirme mesajı atmıştı bana instagramdaki anneodası isimli sayfa 🙂

Kızlar SMA OPTİPRO 1 mi yoksa APTAMİL PRONUTRA 1 mi daha iyi? Bugün gittiğimşz çocuk doktor sma alın anne sütüne en yakın o dedi, mamayı aldığımız bebek malzemeleri dükkanı da sma kabız yapıyor neden aptamil den vazgeçtiniz ki, smanın kokusunu da bebekler sevmiyor, anne sütüne en yakın aptamil, bağışıklığı da destekliyor filan demiş. Bizde aptamilden memnunduk ama bu sefer bi deneyelim dedik de kararsızım içime sinmedş gibi, eşim kutusunda bile albeni yok sma nın diyor 😂😂😂
Bende sma kullanmıştım amma iki türlüsü var. Birinin kutusunun üstünde sarı inciler var o ucuz olan 59-60 TL kabız filan yapabiliyor evet.

Sana önerim SMA beyaz incili olandan al o daha pahalı kabız, gaz karşıtı Bi mama 60 gündür anne sütüyle birlikte veriyorum daha Bi eksisini görmedim ama sarı incili cidden rahatsız ediyor sanki çocuğu.

Ben bebeğime mama vermediğim için ve sütüm bebeğe yettiği için her öğün bi tane hap gibi suyla içiyorum, eğer süt yetmiyorsa ve mama veriliyorsa her öğün iki tablet almak gerekiyormuş, o şekilde bi bilgilendirme mesajı atmıştı bana instagramdaki anneodası isimli sayfa 🙂
Canım benim bu dediğin tam olarak ne oluyor anlatma şansın var mı veya Bi sayfa filan paylaşman sanırım süt arttırıcı

İnstagram sayfasına baktım ufacık bebeğe o kalitesiz kaşık biberonla verdiğini görünce pek güvenmedim açıkcası onun haricinde süt arttırıcısını alıp kullanan var mı?

Kızlar SMA OPTİPRO 1 mi yoksa APTAMİL PRONUTRA 1 mi daha iyi? Bugün gittiğimşz çocuk doktor sma alın anne sütüne en yakın o dedi, mamayı aldığımız bebek malzemeleri dükkanı da sma kabız yapıyor neden aptamil den vazgeçtiniz ki, smanın kokusunu da bebekler sevmiyor, anne sütüne en yakın aptamil, bağışıklığı da destekliyor filan demiş. Bizde aptamilden memnunduk ama bu sefer bi deneyelim dedik de kararsızım içime sinmedş gibi, eşim kutusunda bile albeni yok sma nın diyor 😂😂😂
Bebegin hangisini sevdiyse onunla devam ederdim ben. Sonucta kullandigin mama kabiz yapmamis bebeginde tadini beğendiyse ben pek riske atmazdim. Surubu kizima iciremedigimi biliyorum ben doktora gidio degistirmisti surubu.

Canım benim bu dediğin tam olarak ne oluyor anlatma şansın var mı veya Bi sayfa filan paylaşman sanırım süt arttırıcı
Mayya marka bira mayası ama markası önemli değil, solgar ve gnc markalarının da bira mayası var. Çoğu yerde tavsiye ediliyor bira mayası, hem vitamin içeriği fazlaymış hem de süt arttırıyor. Bu arada alkol içermiyor tabi ki, ben faydasını gördüm.

Benim daha 40im çıkmadı ben termal kaplıcada havuzlara bile giriyorum çoğu şey batıl inanç bence

İgne mi yaptı 🤔 bizde direk kesti bir şey sıktı ağzının içine o da cok uyuşturmaz demişti direk dil altını kesti çığlık attı yavrum🥺 birde 750₺ para verdik özelde
Bizde ozelde yaptik bi tanıdık yonlendrdj uzmandi sadce muayene parasi aldi 150 tl

İnstagram sayfasına baktım ufacık bebeğe o kalitesiz kaşık biberonla verdiğini görünce pek güvenmedim açıkcası onun haricinde süt arttırıcısını alıp kullanan var mı?
Meme reddi olmaması için kaşık biberonla vermeyi tavsiye ediyor tüm emzirme danışmanları, ben e bebekten materni marka kaşık biberon almıştım, hem baby plus süt saklama kabına da uyum sağlıyor, piyasada bi bu marka bi de ebay markası var sanırım kaşık biberon olarak.

Ben kaşık biberona alıştım ama lansinoh, avent ve spectra da kullanıyorum, keza emzik de veriyorum inşallah meme reddi yaşamayız.

Teşekkür ederim canım🌺 ben birkaç günde bir duruma göre mama verebiliyorum elimde mama var çünkü.bana da O sekilde bilgi geldi 1 içerim büyük ihtimalle bende.

Meme reddi olmaması için kaşık biberonla vermeyi tavsiye ediyor tüm emzirme danışmanları, ben e bebekten materni marka kaşık biberon almıştım, hem baby plus süt saklama kabına da uyum sağlıyor, piyasada bi bu marka bi de ebay markası var sanırım kaşık biberon olarak.

Ben kaşık biberona alıştım ama lansinoh, avent ve spectra da kullanıyorum, keza emzik de veriyorum inşallah meme reddi yaşamayız.
Sizin aldığınız kaşık biberonu inceledim cidden kalitesi çok hoşuma gitmişti bende aldım hatta. Medela soft cupta almıştım. Ama size tavsiyem medela anne reddini önleyen biberonlar var 300-400 TL arasında olması lazım asla meme reddi yaşatmıyor. Kaşık biberon da dökülme gibi Bi durum var çünkü ziyan olabiliyor mama veya anne sütü

Sizin aldığınız kaşık biberonu inceledim cidden kalitesi çok hoşuma gitmişti bende aldım hatta. Medela soft cupta almıştım. Ama size tavsiyem medela anne reddini önleyen biberonlar var 300-400 TL arasında olması lazım asla meme reddi yaşatmıyor. Kaşık biberon da dökülme gibi Bi durum var çünkü ziyan olabiliyor mama veya anne sütü
O biberonu baya araştırdım da forumlarda bazı kişiler yine de meme reddi yaşadıklarını söylemiş o yüzden emin olamadım açıkçası

Bende sma kullanmıştım amma iki türlüsü var. Birinin kutusunun üstünde sarı inciler var o ucuz olan 59-60 TL kabız filan yapabiliyor evet.

Sana önerim SMA beyaz incili olandan al o daha pahalı kabız, gaz karşıtı Bi mama 60 gündür anne sütüyle birlikte veriyorum daha Bi eksisini görmedim ama sarı incili cidden rahatsız ediyor sanki çocuğu.
Ayy incilerine hiç bakmadık, direk optipro olanından aldık. Daha başlamadım bu gece başlayacağım.

Bebegin hangisini sevdiyse onunla devam ederdim ben. Sonucta kullandigin mama kabiz yapmamis bebeginde tadini beğendiyse ben pek riske atmazdim. Surubu kizima iciremedigimi biliyorum ben doktora gidio degistirmisti surubu.
Bebeğime daha denemedim ama ben aptamil ile sma yı bardaklarda hazırlayıp kendim test ettim tat olarak çok bir fark yok sma dediklerş kadar kötü tsdı olan bir mama değil, kokusu da ağır değil bana aptamilin kokusu daha ağır geldi.

canım ayaklarını karnına doğru çektiriyor musun. yoksa düz mü kalıyor. Ben gündüz uykusunda sadece bir kere yatırıyorum. Gece cesaret edemem😐
Düz yatırıyorum ama o gazdan dolayı kendisi çekiyor ayaklarını.reflü yatağı çok yumusak değil burnunu kapatmıyor canım

Basta alistirmak lazimdi sanirim. Oglumu yuz ustu cevirdigimde agliyor iki defa yatirdim gazini cikartiyor ya da gaz cikarma zamanina geldi. Bugun doktor kontrolu vardi goturduk ikinmasini sordum kilo aldikca normal oldugunu soyledi. Kolik degilse bu ikinma kaka duzenine gecene kadar devam edecek sanirim.sabah 6 da bir basliyor ikinmaya 7.30 kadar kucagima alip salona goturuo uyandiriyorum artik. Sonra geciyor. Tepisirken yapiyor sanirim
Benn İlk oğlumu da hep öyle yatırdım canım. Düz yatınca sıçrıyor

Burun tikanikligi hakkinda konustigumuz arkadaslarim biz bugun doktora gittik bolca serum fizyolojik sık birak dedi diger turlu daha cok tikaniyormus ve oda ısısı cok yuksek olmasin 22 derece civari olsun dedi oda termometresi almamizi ve peteklerin üstüne islak havlu koymamizi soyledi nem için umarim hepimizin isine yarar bu bilgiler .:KK5:

Burun tikanikligi hakkinda konustigumuz arkadaslarim biz bugun doktora gittik bolca serum fizyolojik sık birak dedi diger turlu daha cok tikaniyormus ve oda ısısı cok yuksek olmasin 22 derece civari olsun dedi oda termometresi almamizi ve peteklerin üstüne islak havlu koymamizi soyledi nem için umarim hepimizin isine yarar bu bilgiler .:KK5:
Burun tıkanıklığı için braun aspiratör tek geçerim kullanıyorum aşırı rahat ve kolay ayrıca çocuğu asla ama asla rahatsız etmiyor.

Termometre ise ebebek te satılan siyah beyaz renkte LOOBEX marka termometre var odanın nem değerinide gösteriyor size bu konudada yardımcı olur fiyatı 50 TL filan

En önemli konuya gelelim artık evler doğalgaz ile peteklerin sayesinde ısındığı için odadaki nem değeri düşer. Bu nem değerini yükseltmek için biz yetişkinler için bile ıslak bezi üstüne koymak önerilmez. Bunu diyen doktoru arayın ıslak bez yerine buhar makinası alsak daha sağlıklı olmaz mı diye sorun. Islak bez olayı evinize ve size zarar verirken Bi buhar makinası hem size sağlıklı hava sunar hemde iyonizerli Bi makina alırsanız çok daha sağlıklı ortamda çocuğunuz büyür dilerseniz o konudada kullandığım ürünü önerebilirim. Çok araştırarak aldım kumandalı iyonizerli en önemlisi gerekli nem oranına gelince duruyor düşünce veya yükselince otomatik dengeliyor ve aroma koyma yeride var ama çocuk bebek olan yerde aroma önerilmiyor olan aroma da ülkemizde yok.

Kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk herşey yolunda şükür boyumuz 62 cm kilomuz 5.700 olmuş. Bugün bol bol emzirmeni istiyorum bu aşılar ağır huzursuzluk yapabilir anne göğsünde rahatlar dedi hemşire bakalım bugün nasıl geçecek 😬
Oy maşallah boyuna annesi uzun mu doğmuştu? 🧿🧿Bide 3 tane aşı yapıldı değil mi

Kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk herşey yolunda şükür boyumuz 62 cm kilomuz 5.700 olmuş. Bugün bol bol emzirmeni istiyorum bu aşılar ağır huzursuzluk yapabilir anne göğsünde rahatlar dedi hemşire bakalım bugün nasıl geçecek 😬
Hadi geçmiş olsun . Bizim de haftaya aşılar bakalım ateş yapacak mı 😔

X