Ben bebeğime mama vermediğim için ve sütüm bebeğe yettiği için her öğün bi tane hap gibi suyla içiyorum, eğer süt yetmiyorsa ve mama veriliyorsa her öğün iki tablet almak gerekiyormuş, o şekilde bi bilgilendirme mesajı atmıştı bana instagramdaki anneodası isimli sayfa
Bende sma kullanmıştım amma iki türlüsü var. Birinin kutusunun üstünde sarı inciler var o ucuz olan 59-60 TL kabız filan yapabiliyor evet.Kızlar SMA OPTİPRO 1 mi yoksa APTAMİL PRONUTRA 1 mi daha iyi? Bugün gittiğimşz çocuk doktor sma alın anne sütüne en yakın o dedi, mamayı aldığımız bebek malzemeleri dükkanı da sma kabız yapıyor neden aptamil den vazgeçtiniz ki, smanın kokusunu da bebekler sevmiyor, anne sütüne en yakın aptamil, bağışıklığı da destekliyor filan demiş. Bizde aptamilden memnunduk ama bu sefer bi deneyelim dedik de kararsızım içime sinmedş gibi, eşim kutusunda bile albeni yok sma nın diyor
Canım benim bu dediğin tam olarak ne oluyor anlatma şansın var mı veya Bi sayfa filan paylaşman sanırım süt arttırıcıBen bebeğime mama vermediğim için ve sütüm bebeğe yettiği için her öğün bi tane hap gibi suyla içiyorum, eğer süt yetmiyorsa ve mama veriliyorsa her öğün iki tablet almak gerekiyormuş, o şekilde bi bilgilendirme mesajı atmıştı bana instagramdaki anneodası isimli sayfa
İnstagram sayfasına baktım ufacık bebeğe o kalitesiz kaşık biberonla verdiğini görünce pek güvenmedim açıkcası onun haricinde süt arttırıcısını alıp kullanan var mı?Ben bebeğime mama vermediğim için ve sütüm bebeğe yettiği için her öğün bi tane hap gibi suyla içiyorum, eğer süt yetmiyorsa ve mama veriliyorsa her öğün iki tablet almak gerekiyormuş, o şekilde bi bilgilendirme mesajı atmıştı bana instagramdaki anneodası isimli sayfa
Bebegin hangisini sevdiyse onunla devam ederdim ben. Sonucta kullandigin mama kabiz yapmamis bebeginde tadini beğendiyse ben pek riske atmazdim. Surubu kizima iciremedigimi biliyorum ben doktora gidio degistirmisti surubu.Kızlar SMA OPTİPRO 1 mi yoksa APTAMİL PRONUTRA 1 mi daha iyi? Bugün gittiğimşz çocuk doktor sma alın anne sütüne en yakın o dedi, mamayı aldığımız bebek malzemeleri dükkanı da sma kabız yapıyor neden aptamil den vazgeçtiniz ki, smanın kokusunu da bebekler sevmiyor, anne sütüne en yakın aptamil, bağışıklığı da destekliyor filan demiş. Bizde aptamilden memnunduk ama bu sefer bi deneyelim dedik de kararsızım içime sinmedş gibi, eşim kutusunda bile albeni yok sma nın diyor
Mayya marka bira mayası ama markası önemli değil, solgar ve gnc markalarının da bira mayası var. Çoğu yerde tavsiye ediliyor bira mayası, hem vitamin içeriği fazlaymış hem de süt arttırıyor. Bu arada alkol içermiyor tabi ki, ben faydasını gördüm.Canım benim bu dediğin tam olarak ne oluyor anlatma şansın var mı veya Bi sayfa filan paylaşman sanırım süt arttırıcı
Bizde ozelde yaptik bi tanıdık yonlendrdj uzmandi sadce muayene parasi aldi 150 tlBenim daha 40im çıkmadı ben termal kaplıcada havuzlara bile giriyorum çoğu şey batıl inanç bence
İgne mi yaptıbizde direk kesti bir şey sıktı ağzının içine o da cok uyuşturmaz demişti direk dil altını kesti çığlık attı yavrum birde 750₺ para verdik özelde
Meme reddi olmaması için kaşık biberonla vermeyi tavsiye ediyor tüm emzirme danışmanları, ben e bebekten materni marka kaşık biberon almıştım, hem baby plus süt saklama kabına da uyum sağlıyor, piyasada bi bu marka bi de ebay markası var sanırım kaşık biberon olarak.İnstagram sayfasına baktım ufacık bebeğe o kalitesiz kaşık biberonla verdiğini görünce pek güvenmedim açıkcası onun haricinde süt arttırıcısını alıp kullanan var mı?
Teşekkür ederim canımBen bebeğime mama vermediğim için ve sütüm bebeğe yettiği için her öğün bi tane hap gibi suyla içiyorum, eğer süt yetmiyorsa ve mama veriliyorsa her öğün iki tablet almak gerekiyormuş, o şekilde bi bilgilendirme mesajı atmıştı bana instagramdaki anneodası isimli sayfa
Sizin aldığınız kaşık biberonu inceledim cidden kalitesi çok hoşuma gitmişti bende aldım hatta. Medela soft cupta almıştım. Ama size tavsiyem medela anne reddini önleyen biberonlar var 300-400 TL arasında olması lazım asla meme reddi yaşatmıyor. Kaşık biberon da dökülme gibi Bi durum var çünkü ziyan olabiliyor mama veya anne sütüMeme reddi olmaması için kaşık biberonla vermeyi tavsiye ediyor tüm emzirme danışmanları, ben e bebekten materni marka kaşık biberon almıştım, hem baby plus süt saklama kabına da uyum sağlıyor, piyasada bi bu marka bi de ebay markası var sanırım kaşık biberon olarak.
Ben kaşık biberona alıştım ama lansinoh, avent ve spectra da kullanıyorum, keza emzik de veriyorum inşallah meme reddi yaşamayız.
O biberonu baya araştırdım da forumlarda bazı kişiler yine de meme reddi yaşadıklarını söylemiş o yüzden emin olamadım açıkçasıSizin aldığınız kaşık biberonu inceledim cidden kalitesi çok hoşuma gitmişti bende aldım hatta. Medela soft cupta almıştım. Ama size tavsiyem medela anne reddini önleyen biberonlar var 300-400 TL arasında olması lazım asla meme reddi yaşatmıyor. Kaşık biberon da dökülme gibi Bi durum var çünkü ziyan olabiliyor mama veya anne sütü
Ayy incilerine hiç bakmadık, direk optipro olanından aldık. Daha başlamadım bu gece başlayacağım.Bende sma kullanmıştım amma iki türlüsü var. Birinin kutusunun üstünde sarı inciler var o ucuz olan 59-60 TL kabız filan yapabiliyor evet.
Sana önerim SMA beyaz incili olandan al o daha pahalı kabız, gaz karşıtı Bi mama 60 gündür anne sütüyle birlikte veriyorum daha Bi eksisini görmedim ama sarı incili cidden rahatsız ediyor sanki çocuğu.
Bebeğime daha denemedim ama ben aptamil ile sma yı bardaklarda hazırlayıp kendim test ettim tat olarak çok bir fark yok sma dediklerş kadar kötü tsdı olan bir mama değil, kokusu da ağır değil bana aptamilin kokusu daha ağır geldi.Bebegin hangisini sevdiyse onunla devam ederdim ben. Sonucta kullandigin mama kabiz yapmamis bebeginde tadini beğendiyse ben pek riske atmazdim. Surubu kizima iciremedigimi biliyorum ben doktora gidio degistirmisti surubu.
Düz yatırıyorum ama o gazdan dolayı kendisi çekiyor ayaklarını.reflü yatağı çok yumusak değil burnunu kapatmıyor canımcanım ayaklarını karnına doğru çektiriyor musun. yoksa düz mü kalıyor. Ben gündüz uykusunda sadece bir kere yatırıyorum. Gece cesaret edemem
Benn İlk oğlumu da hep öyle yatırdım canım. Düz yatınca sıçrıyorBasta alistirmak lazimdi sanirim. Oglumu yuz ustu cevirdigimde agliyor iki defa yatirdim gazini cikartiyor ya da gaz cikarma zamanina geldi. Bugun doktor kontrolu vardi goturduk ikinmasini sordum kilo aldikca normal oldugunu soyledi. Kolik degilse bu ikinma kaka duzenine gecene kadar devam edecek sanirim.sabah 6 da bir basliyor ikinmaya 7.30 kadar kucagima alip salona goturuo uyandiriyorum artik. Sonra geciyor. Tepisirken yapiyor sanirim
Burun tıkanıklığı için braun aspiratör tek geçerim kullanıyorum aşırı rahat ve kolay ayrıca çocuğu asla ama asla rahatsız etmiyor.Burun tikanikligi hakkinda konustigumuz arkadaslarim biz bugun doktora gittik bolca serum fizyolojik sık birak dedi diger turlu daha cok tikaniyormus ve oda ısısı cok yuksek olmasin 22 derece civari olsun dedi oda termometresi almamizi ve peteklerin üstüne islak havlu koymamizi soyledi nem için umarim hepimizin isine yarar bu bilgiler .
Oy maşallah boyuna annesi uzun mu doğmuştu?Kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk herşey yolunda şükür boyumuz 62 cm kilomuz 5.700 olmuş. Bugün bol bol emzirmeni istiyorum bu aşılar ağır huzursuzluk yapabilir anne göğsünde rahatlar dedi hemşire bakalım bugün nasıl geçecek
Hadi geçmiş olsun . Bizim de haftaya aşılar bakalım ateş yapacak mıKızlar bugün 2.ay aşımızı olduk herşey yolunda şükür boyumuz 62 cm kilomuz 5.700 olmuş. Bugün bol bol emzirmeni istiyorum bu aşılar ağır huzursuzluk yapabilir anne göğsünde rahatlar dedi hemşire bakalım bugün nasıl geçecek