2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mayya daha etkiliymis bende almayi dusunuyorum cayim var daha kapanmadan sonra alirim cayini. Esim dun bebek acmi ondan mi uyumuyor dedi ama doktorumuz kilosunu guzel buluyordu yarin muayenesi var soracagim

Çayı bu aralar boşladim. Meğer o da ne kadar etkiliymiş.dun çocuğum hep memede arandı durdu agladi.cunku süt istediği gibi çok gelmedi.mecburen mama verdim ben de.
Çay son birkaç tane kaldı

Çayı bu aralar boşladim. Meğer o da ne kadar etkiliymiş.dun çocuğum hep memede arandı durdu agladi.cunku süt istediği gibi çok gelmedi.mecburen mama verdim ben de.
Çay son birkaç tane kaldı
Bendr cok duzenli icemiyorum 2 cocuktan mutfaga bazen giremiyorum ablamizi zor doyuruyorum . Aksamlari garanti birde oglen iciyorum .

Merhaba hangi marka çay acaba
Merhaba momstok mother tea. Ben trendyoldan almistim.instagramda emzirme danışmanı Dilruba hanım tanıtıyor.ama malesf bitmiş bayram sonrasına kadar.brn de biraz önce mayya sipariş ettim
Bendr cok duzenli icemiyorum 2 cocuktan mutfaga bazen giremiyorum ablamizi zor doyuruyorum . Aksamlari garanti birde oglen iciyorum .
Bizde de abla var.suan k.vdeyiz eve dönünce nasıl olacak bilemiyorum ablası kaç yaşında?

Dil bagı benim bebegimdede var arada peoblem yasıyoruz emmesinde ama bazen sorun olmuyor. Dilbagı operasyonunun bir zorlugu var mı bebek için
KBB doktoru cok küçük daha bir haftalık emme sıkıntısı yaşamasaydı bir kac ay beklerdim dedi ama mecburen dil altı makasla kesildi ve anestezi almadı canı cok yandı ama geçti hemen

Benim daha 40im çıkmadı ben termal kaplıcada havuzlara bile giriyorum çoğu şey batıl inanç bence
İgne mi yaptı bizde direk kesti bir şey sıktı ağzının içine o da cok uyuşturmaz demişti direk dil altını kesti çığlık attı yavrum birde 750₺ para verdik özelde

5.5 yasinda canim ekimde 6 yasinda olacak insallah. Bende mayis sonunda koyr kacmayi dusunuyorum kvler koyde o da ucretsiz izne cikacak yaz sonuna kadar kalmayi dusunuyorum. Kizim bahcede oynar. tek basima bakmak cok zor. Ablaya vakit ayiramiyorum allahtan yemegini yiyor tuvaketini yapıp kaldırıyor. Pandemi olmasaydi h.sonu en azindan cikardik herkese degisikkik olurdu

MasaAllah Allah size bağışlasın .
Benim kızım 2.5 yasinda burda kuzenleriyle oynuyor ama alışık olmadığım için , içim rahat etmiyor saatlerce dışarda olmasına.ve malesef kim ne yapsa dese hepsini kapıyor hiç istemedigim şeyler
Sendromu gümbür gümbür yaşıyoruz. Ağlamalar inatlasmalar. Emziği 1 1,5 yaşında kendisi bırakmıştı şimdi kardeşine özeniyor emzik emiyor tuvalet eğitimi buraya gelene kadar düzene girmişti burada oyuna dalıyor dışarda olduğu için ben takip edemiyorum her gün vukati var ben de eve gitmeyi dört gözle bekliyorum

Ben zaten yapmıyorum bu sefer eşim yapalım dedi dşye yaptım çocuk ağladı huysuzlandı. Saçma sapan şeyler. Sanki çocuk namaz kılacak. Her seferinde 40 kaşık su sayıp maşrapaya sonra bebeğe abdest aldırmak işkence yani. Gereksiz batıl şeyler. Birde bebeği yıkadıktan sonra kafasından sallandırıp yani boynundan tutup öyle veriyordu kayınvalidem neymiş boynu uzun olsunmuş. Sinir olmuştum. Aramış anneme de sende yıkarsan boynundan çek boynu uzun olsun diyor. Allah korusun çocuğa ya birşey olsa. Saçma sapan adetlere inanıyor.

Eşimle birlikte yıkamıştık. Abdest derken dudaklarına elinle su sürüyorsun, burnuna su sürüyorsun elinle, ağzına doldurmuyorsun yani. Sonra da normal abdest aldırır gibi abdest aldırıyorsun. 40ına kadar yapılacakmış. Yapmayacağım yani. Eşim bu sefer dedi annesine inanıp yap diye yaptım ama bir dahaki sefere asla yapmayacağım. Sorarsa da kaynanamı da batıl inanç dinde böyle birşey yok, adet diye de her duyduğum ve içime sinmeyen birşeyi yapamam diyeceğim. Ben de her banyomda gusül alıyorum. Bir dahakine eşim yokken yıkamaya çalışacağım.

offf ıcım bayıldı gercektenn...

Kızlar selam bugün kontrole gittik kız bebegimiz genital bölgesine korktuğum için acır canı diye hiç açarak temizlemedim doktor yapisiklik demez mi sonradan oluşmuş falan dedi kendi doktorumuza götürdük suan için iyi ama açarak temizlemen lazım dedi dikkat edin sizde

Bebeğin için gerçekten çok üzüldüm yavrum oyuncak olmuş elinizde. Biz neden anneyiz? Dünyada tek güvendiği, tanıdığı biziz, bizim kokumuz. Boynundan tutmak ne ya nasil izin veriyorsun ortalığı ayağa kaldırmiyorsun? Ben banyoda canı yanmasın diye ne yapacağımı şaşırıyorum. Abdest ne Allah aşkına bu dünyadaki en temiz ve en masum şey o bebek. Nasıl görüyorlar ki kirkina kadar abdest alsin diyorlar. Yazmayayım yazmayayım dedim ama gerçekten tutamadım artık.

Benim merak ettigim nasıl abdest aldiriyo kucucuk cocuga bu ne saçmalık yarabbi Allah akıl fikir versin gercekten bu gelenek görenek olamaz buna saygıda duyulmaz

Ben zaten dedim öyle şeyler istemiyorum diye birlikte yıkarken bebeğş sudan çıkarırken havlusunu alıp açtığım sırada hızlıca öyle birşey yapmış o an telaşla görmedim öyle yaptığını ama yapmış. Güya eskilerin büyüklerin bir bildiği varmış falan filan, sanki bebeğe vaftiz yapıyorlar gibi. Hiç farkı yok yani. Ben suyu bebeğin vücuduna göre ayarladım elinş sokup bu soğuk dedi daha sıcak su ekledi üstüne yavrum demekki kv yıkarken o yüzden huysuzlanıp ağladı. Kendi kart eline soğuk geliyor diye benim bebeğimi huzursuz etti.

Benim merak ettigim nasıl abdest aldiriyo kucucuk cocuga bu ne saçmalık yarabbi Allah akıl fikir versin gercekten bu gelenek görenek olamaz buna saygıda duyulmaz
Bebeğin dudaklarını suyla 3 kere siliyor, burnunun ucunu da öyle 3 kere geri kalanı norml abdest alır gibi abdest aldırıyor. Saçma yani.

Senın bebegını onlarla asla yalnız bırakma.. hıc hoşlanmadım bu yazdıklarjndan sonra çok pişman olursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…