2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yapana saygi duyuyorm ama hic oyle seyler yapmadm bence cok sacma ne bebege ne kendime sadce kanama bitince abdest aldm o kdr kendim

2 aylik asisini olan bebisler varmi bize biraz ates yapti 37.5 oldu cok huysuzdu cok agladi bgun eve gelince bide gaz eklendi ona helak oldu yavrum bu sefer zinco damlaya basladim bakalim nasil olucak nurse harveys kullaniyordum o cok kaka yaptiriyor sevemedik gazimizi cozmedi ama kaka masallah

Ben 2 cocugumada yaomadm lohusalik bitince abdestimi aldim sadece arabayla gezintiye ciktik 2 dk hava aldirdik temiz hava okdr batil seyler

Kız ben okurken yoruldum bebeğe abdest aldırıldığını da ilk defa duydum. Kv ye söyle abdest aldırdım 2 rekat da namaz kıldırdım şimdi tesbih çekiyor melek o daha canım belki adet gelenek görenek vs dir ama kendini parçalama bence yapmak için

I Interrex ben de çayını içiyorum. Şimdi stokları bitmiş. Mayya alsam mı diye düşünüyordum
Ben çaydan da 4 kutu aldım ama günde 1 kere içiyorum sadece, unutuyorum açıkçası içmeyi, mayya hap olduğu için daha rahat geldi, sütüm nerdeyse 2 katına çıktı maşallah diyim, baya stok yaptım dondurucuda.

Daha önce bestlak damla ve humana still çay da kullandım onlar da iyi yönde etkilemişti, ama humana çok şekerli ben de diyete başladım o yüzden bıraktım, bestlak da iyi ama her şeyi aynı anda kullanmak olumsuz etki yapar mı diye korktum şimdilik onu bıraktım.

MasaAllah canım Yorumlarda tadı güzel değil, iştah açıyor falan yazıyordu.birebir içene denk gelmek iyi oldu.
Çay bayram sonrası gelecekmiş.belki humana alırım.
sagim ne zaman yapıyorsun canım?

MasaAllah canım Yorumlarda tadı güzel değil, iştah açıyor falan yazıyordu.birebir içene denk gelmek iyi oldu.
Çay bayram sonrası gelecekmiş.belki humana alırım.
sagim ne zaman yapıyorsun canım?
Momstok çay baya bitki çayı, tadını ben beğendim açıkçası, humananın da tadı güzel ama baya şekerli.

Sağımı genelde sabah yapıyorum bi, öğlen saat 2 gibi yapıyorum, bi de akşam yapıyorum, aslında 2 saatte bir sağın diyolar ama o da mesai gibi oluyor ben yapamıyorum valla, 150 ila 180 ml arasında olunca anne sütü saklama poşetine koyup dondurucuya atıyorum hemen

Çayı ben de beğendim.biraz önce sagayim dedim küçük bey uyandı kızım da var biri dursa diğeri durmuyor fırsatım olmuyor sağıma

Bende de kalmıştı ilk doğumumda. Geçmiyor. Öyle kalıyor. Tam vajina girişinde değil mi? Kızlık zarı parçasıymış.
İlk doğumsa uğraşma kalsın derim, daha başka doğum yapmayı planlamıyorsan ve rahatsızsan estetik yaptırabilirsin.

Benim bu ikinci doğum ve şuan ciddi estetik ihtiyacı hissediyorum. Neden bilmiyorum doktorun bilerek yaptığı birşey mi ya da yapacak birşey olmamasından dolayı mı ama perine bölgesinde açıklık kaldı. 42.günüm benim de.
Doktorum da 6.aydan sonra estetik yapabileceğimizi söyledi. Ben çok rahatsızım.

Canım solgar ın brewers yeast ve bestlak damla. Özellikle solgar ı tavsiye ediyorum. Ben kullanıyorum çok memnunum.

Kızlar tek tek alıntılayamadım. Burun açmak için mutlaka serum fizyolojik gerekiyor. Sadece aspiratör ile yeterli olmuyor. Kuru bir burnu çeksen de yeterli çıkmıyor. O sebeple serum fizyolojik gerekli.
5 ml lik paketleri var, tek büyük var. Ben rutinde 5 ml lik leri kullanıyorum.
Ayrıca okyanus suyu sprey kullanılabilir. Ben şuan serum fizyolojik kullandığım için okyanus suyu kullanmıyorum.
Bir de evde quixx damla bulunduruyorum, tavsiye ederim.
Biz mersin deyiz burası nemli ama özellikle kuru havalı yerlerde burnu nemlendirmek önemli. Damlalar iyi oluyor
Haftaya annemin yanına gideceğiz. Orası çok kuru ve çok problem yaşıyoruz. Ben bile tıkanıyorum. Büyük oğlumda sabahları sprey sıkıyorum. Bunda da öyle yapmayı planlıyorum.

Kendimi masumlar apartmaninda buldum sanki ne bu canim 40 lardan cektigin. Hicbirsey yapmadim yikadik yavrumu kendimde gusul abdesti aldim grctim zaten her banyoda alirim ben. Ama el kadar bebege abdest aldirani da ilk defa duydum yazik gunah annem ne zaman buyudum anlayacak yasa geldim o zaman öğretmisti. Sen yikiyorsan esine de hic belli etme kv deyi de idare et yapmadim dersen inada biner is esini doldurmasin

Mayya daha etkiliymis bende almayi dusunuyorum cayim var daha kapanmadan sonra alirim cayini. Esim dun bebek acmi ondan mi uyumuyor dedi ama doktorumuz kilosunu guzel buluyordu yarin muayenesi var soracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…