- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
Ben yapana saygi duyuyorm ama hic oyle seyler yapmadm bence cok sacma ne bebege ne kendime sadce kanama bitince abdest aldm o kdr kendimBiz de 1 aylık olacağız yarın. Bu hafta kalça ultrasonuna götüreceğiz, bizim doktorumuz 1 aylıkken çektirmemizi söyledi. Yarın da aşı olacak, inşallah çok huzursuz olmaz. Ayrıca size birşey sormak istiyorum kızlar, bunlar batıl inanç ama siz de 40 ı çıkana kadar her banyo yapışında birazdan söyleyeceklerimi yapıyor musunuz veya yaptınız mı merak ediyorum, bebek doğduğundan kırkı çıkana kadar her banyosunda tasa 40 kaşık su sayıp o suyu bebeğin üstüne döküyor ve her banyosunda abdest aldırıyor musunuz? Kv gitmeden önce bebeğin her banyosunda bunları yapıyordu sanki bebek koca insan da abdeste ihtiyacı var, kv gidince öyle yıkamamaya başladım ve çocuğum daha huzurlu daha sakin duruyor suyun içinde. Geçen gün sordu kırkladınız mı yıkarken abdest aldırdınız mı diye, ben de yok dedim, öyle banyo mu olur, ben onu yıkanmamış sayarım filan bir dahakşne 40 kaşık su sayıp abdest aldırın biraz büyük sözü dinleyin filan dedi, eşimde bu banyosunda 40 kaşık su saydırıp abdest aldırmamı istedi ben de yapmaya çalıştım ama bebek huzursuz oldu. Eşime bunların batıl inanç olduğunu dinimizde böyle şeylerin olmadığını bebeğin zaten tertemiz melek olduğunu söyledim, zaten her banyosunda huzursuz oluyor ne alaka hemen abdeste bağlıyorsun filan dedi bana.Birde kırkım çıkana kadar her banyomda kırk tas su dökmeliymişim başımdan aşağıya bende yok öyle şeylere inanmıyorum ben dedim yapmadım, eltim yapmış yapıyormuş, o yapabilir ben yapmayı gerek duymuyorum dedim.
Bende yaptiricam insallahBiz yaptirmak istiyoruz canim bende ilk cocugumda yaptirmadim ama mevsim donusu virusler su dan gelebilecek.
Ben 2 cocugumada yaomadm lohusalik bitince abdestimi aldim sadece arabayla gezintiye ciktik 2 dk hava aldirdik temiz hava okdr batil seylerBiz de 1 aylık olacağız yarın. Bu hafta kalça ultrasonuna götüreceğiz, bizim doktorumuz 1 aylıkken çektirmemizi söyledi. Yarın da aşı olacak, inşallah çok huzursuz olmaz. Ayrıca size birşey sormak istiyorum kızlar, bunlar batıl inanç ama siz de 40 ı çıkana kadar her banyo yapışında birazdan söyleyeceklerimi yapıyor musunuz veya yaptınız mı merak ediyorum, bebek doğduğundan kırkı çıkana kadar her banyosunda tasa 40 kaşık su sayıp o suyu bebeğin üstüne döküyor ve her banyosunda abdest aldırıyor musunuz? Kv gitmeden önce bebeğin her banyosunda bunları yapıyordu sanki bebek koca insan da abdeste ihtiyacı var, kv gidince öyle yıkamamaya başladım ve çocuğum daha huzurlu daha sakin duruyor suyun içinde. Geçen gün sordu kırkladınız mı yıkarken abdest aldırdınız mı diye, ben de yok dedim, öyle banyo mu olur, ben onu yıkanmamış sayarım filan bir dahakşne 40 kaşık su sayıp abdest aldırın biraz büyük sözü dinleyin filan dedi, eşimde bu banyosunda 40 kaşık su saydırıp abdest aldırmamı istedi ben de yapmaya çalıştım ama bebek huzursuz oldu. Eşime bunların batıl inanç olduğunu dinimizde böyle şeylerin olmadığını bebeğin zaten tertemiz melek olduğunu söyledim, zaten her banyosunda huzursuz oluyor ne alaka hemen abdeste bağlıyorsun filan dedi bana.Birde kırkım çıkana kadar her banyomda kırk tas su dökmeliymişim başımdan aşağıya bende yok öyle şeylere inanmıyorum ben dedim yapmadım, eltim yapmış yapıyormuş, o yapabilir ben yapmayı gerek duymuyorum dedim.
Kız ben okurken yoruldumBiz de 1 aylık olacağız yarın. Bu hafta kalça ultrasonuna götüreceğiz, bizim doktorumuz 1 aylıkken çektirmemizi söyledi. Yarın da aşı olacak, inşallah çok huzursuz olmaz. Ayrıca size birşey sormak istiyorum kızlar, bunlar batıl inanç ama siz de 40 ı çıkana kadar her banyo yapışında birazdan söyleyeceklerimi yapıyor musunuz veya yaptınız mı merak ediyorum, bebek doğduğundan kırkı çıkana kadar her banyosunda tasa 40 kaşık su sayıp o suyu bebeğin üstüne döküyor ve her banyosunda abdest aldırıyor musunuz? Kv gitmeden önce bebeğin her banyosunda bunları yapıyordu sanki bebek koca insan da abdeste ihtiyacı var, kv gidince öyle yıkamamaya başladım ve çocuğum daha huzurlu daha sakin duruyor suyun içinde. Geçen gün sordu kırkladınız mı yıkarken abdest aldırdınız mı diye, ben de yok dedim, öyle banyo mu olur, ben onu yıkanmamış sayarım filan bir dahakşne 40 kaşık su sayıp abdest aldırın biraz büyük sözü dinleyin filan dedi, eşimde bu banyosunda 40 kaşık su saydırıp abdest aldırmamı istedi ben de yapmaya çalıştım ama bebek huzursuz oldu. Eşime bunların batıl inanç olduğunu dinimizde böyle şeylerin olmadığını bebeğin zaten tertemiz melek olduğunu söyledim, zaten her banyosunda huzursuz oluyor ne alaka hemen abdeste bağlıyorsun filan dedi bana.Birde kırkım çıkana kadar her banyomda kırk tas su dökmeliymişim başımdan aşağıya bende yok öyle şeylere inanmıyorum ben dedim yapmadım, eltim yapmış yapıyormuş, o yapabilir ben yapmayı gerek duymuyorum dedim.
İlk çocuğuma da yaptırdım ikinciye de yaptıracağım canımMrb bugn 2.ay asimizi olduk 3. Ayda asi yok rotavirus asisi var istege bagli ama oneririm dedi ebemiz oglumda yaptirmadm ama kizima yaptrmayi dusunuyorm sizlerde yaptrcakmisiniz
Ben çaydan da 4 kutu aldım ama günde 1 kere içiyorum sadece, unutuyorum açıkçası içmeyi, mayya hap olduğu için daha rahat geldi, sütüm nerdeyse 2 katına çıktı maşallah diyim, baya stok yaptım dondurucuda.
MasaAllah canımBen çaydan da 4 kutu aldım ama günde 1 kere içiyorum sadece, unutuyorum açıkçası içmeyi, mayya hap olduğu için daha rahat geldi, sütüm nerdeyse 2 katına çıktı maşallah diyim, baya stok yaptım dondurucuda.
Daha önce bestlak damla ve humana still çay da kullandım onlar da iyi yönde etkilemişti, ama humana çok şekerli ben de diyete başladım o yüzden bıraktım, bestlak da iyi ama her şeyi aynı anda kullanmak olumsuz etki yapar mı diye korktum şimdilik onu bıraktım.
Momstok çay baya bitki çayı, tadını ben beğendim açıkçası, humananın da tadı güzel ama baya şekerli.MasaAllah canımYorumlarda tadı güzel değil, iştah açıyor falan yazıyordu.birebir içene denk gelmek iyi oldu.
Çay bayram sonrası gelecekmiş.belki humana alırım.
sagim ne zaman yapıyorsun canım?
Çayı ben de beğendim.biraz önce sagayim dedim küçük bey uyandıMomstok çay baya bitki çayı, tadını ben beğendim açıkçası, humananın da tadı güzel ama baya şekerli.
Sağımı genelde sabah yapıyorum bi, öğlen saat 2 gibi yapıyorum, bi de akşam yapıyorum, aslında 2 saatte bir sağın diyolar ama o da mesai gibi oluyor ben yapamıyorum valla, 150 ila 180 ml arasında olunca anne sütü saklama poşetine koyup dondurucuya atıyorum hemen
2 yaşına kadar sadece serum fizyoloji kullanabilirsin dedi canımBuraya da yaz canım ya uygularız bende götürücem perşembe bende sormayı düşünüyorum
Bende de kalmıştı ilk doğumumda. Geçmiyor. Öyle kalıyor. Tam vajina girişinde değil mi? Kızlık zarı parçasıymış.Kızlar merhaba doğum yapalı 43 gün oldu normal.dogum yapan arkadaslara bir sorum olacak sizde epizyotomi dikişi sonrasi et parçası kaldı mı acaba doktor geçer dedi ama henüz geçmedi bu konuda bilgisi olan var mı yaktirma işlemi falan duymuştum ama doktorum böyle bir bilgi vermedi
Canım solgar ın brewers yeast ve bestlak damla. Özellikle solgar ı tavsiye ediyorum. Ben kullanıyorum çok memnunum.Merhaba kızlar dün gece ılkkez açlıktan uyuyamadi buzluga 80 ml koymustum onu çıkardım üstünde emdi yine öyle uyudu
Süt artırıcı bir çay vs be onerirsiniz birde normal dogum sonrasi hemoroid başlangıcı oldum krem olarak tavsiye edeceguniz var mi
Evet bendim cnmYanlış olmasın ama ezgi miydi acaba.Eezoooo senin miydi normal doğum sonrası parça kalmıştı doktor sonradan yakalım demişti?
Doktora gideboldoniz mi acaba geçmemesi hakkında bişey dedi mi bende de duruyor kirk gün geçti doğumdanEvet bendim cnm
Teşekkür ederim damlaya bakayım hemenCanım solgar ın brewers yeast ve bestlak damla. Özellikle solgar ı tavsiye ediyorum. Ben kullanıyorum çok memnunum.
Kendimi masumlar apartmaninda buldum sanki ne bu canim 40 lardan cektigin. Hicbirsey yapmadim yikadik yavrumu kendimde gusul abdesti aldim grctim zaten her banyoda alirim ben. Ama el kadar bebege abdest aldirani da ilk defa duydum yazik gunah annem ne zaman buyudum anlayacak yasa geldim o zaman öğretmisti. Sen yikiyorsan esine de hic belli etme kv deyi de idare et yapmadim dersen inada biner is esini doldurmasinBiz de 1 aylık olacağız yarın. Bu hafta kalça ultrasonuna götüreceğiz, bizim doktorumuz 1 aylıkken çektirmemizi söyledi. Yarın da aşı olacak, inşallah çok huzursuz olmaz. Ayrıca size birşey sormak istiyorum kızlar, bunlar batıl inanç ama siz de 40 ı çıkana kadar her banyo yapışında birazdan söyleyeceklerimi yapıyor musunuz veya yaptınız mı merak ediyorum, bebek doğduğundan kırkı çıkana kadar her banyosunda tasa 40 kaşık su sayıp o suyu bebeğin üstüne döküyor ve her banyosunda abdest aldırıyor musunuz? Kv gitmeden önce bebeğin her banyosunda bunları yapıyordu sanki bebek koca insan da abdeste ihtiyacı var, kv gidince öyle yıkamamaya başladım ve çocuğum daha huzurlu daha sakin duruyor suyun içinde. Geçen gün sordu kırkladınız mı yıkarken abdest aldırdınız mı diye, ben de yok dedim, öyle banyo mu olur, ben onu yıkanmamış sayarım filan bir dahakşne 40 kaşık su sayıp abdest aldırın biraz büyük sözü dinleyin filan dedi, eşimde bu banyosunda 40 kaşık su saydırıp abdest aldırmamı istedi ben de yapmaya çalıştım ama bebek huzursuz oldu. Eşime bunların batıl inanç olduğunu dinimizde böyle şeylerin olmadığını bebeğin zaten tertemiz melek olduğunu söyledim, zaten her banyosunda huzursuz oluyor ne alaka hemen abdeste bağlıyorsun filan dedi bana.Birde kırkım çıkana kadar her banyomda kırk tas su dökmeliymişim başımdan aşağıya bende yok öyle şeylere inanmıyorum ben dedim yapmadım, eltim yapmış yapıyormuş, o yapabilir ben yapmayı gerek duymuyorum dedim.
Mayya daha etkiliymis bende almayi dusunuyorum cayim var daha kapanmadan sonra alirim cayini. Esim dun bebek acmi ondan mi uyumuyor dedi ama doktorumuz kilosunu guzel buluyordu yarin muayenesi var soracagimI Interrex ben de çayını içiyorum. Şimdi stokları bitmiş. Mayya alsam mı diye düşünüyordum.
@jelibon01 masaAllahben 2 meme arasında gidip geliyorum gündüzleri.gece sadece tek meme içip uyuyor.ama sagsam o kadar çıkmaz sanırım