Biz de 1 aylık olacağız yarın. Bu hafta kalça ultrasonuna götüreceğiz, bizim doktorumuz 1 aylıkken çektirmemizi söyledi. Yarın da aşı olacak, inşallah çok huzursuz olmaz. Ayrıca size birşey sormak istiyorum kızlar, bunlar batıl inanç ama siz de 40 ı çıkana kadar her banyo yapışında birazdan söyleyeceklerimi yapıyor musunuz veya yaptınız mı merak ediyorum, bebek doğduğundan kırkı çıkana kadar her banyosunda tasa 40 kaşık su sayıp o suyu bebeğin üstüne döküyor ve her banyosunda abdest aldırıyor musunuz? Kv gitmeden önce bebeğin her banyosunda bunları yapıyordu sanki bebek koca insan da abdeste ihtiyacı var, kv gidince öyle yıkamamaya başladım ve çocuğum daha huzurlu daha sakin duruyor suyun içinde. Geçen gün sordu kırkladınız mı yıkarken abdest aldırdınız mı diye, ben de yok dedim, öyle banyo mu olur, ben onu yıkanmamış sayarım filan bir dahakşne 40 kaşık su sayıp abdest aldırın biraz büyük sözü dinleyin filan dedi, eşimde bu banyosunda 40 kaşık su saydırıp abdest aldırmamı istedi ben de yapmaya çalıştım ama bebek huzursuz oldu. Eşime bunların batıl inanç olduğunu dinimizde böyle şeylerin olmadığını bebeğin zaten tertemiz melek olduğunu söyledim, zaten her banyosunda huzursuz oluyor ne alaka hemen abdeste bağlıyorsun filan dedi bana.
Birde kırkım çıkana kadar her banyomda kırk tas su dökmeliymişim başımdan aşağıya
bende yok öyle şeylere inanmıyorum ben dedim yapmadım, eltim yapmış yapıyormuş, o yapabilir ben yapmayı gerek duymuyorum dedim.