2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar dün gece ılkkez açlıktan uyuyamadi buzluga 80 ml koymustum onu çıkardım üstünde emdi yine öyle uyudu
Süt artırıcı bir çay vs be onerirsiniz birde normal dogum sonrasi hemoroid başlangıcı oldum krem olarak tavsiye edeceguniz var mi

Dil bagı benim bebegimdede var arada peoblem yasıyoruz emmesinde ama bazen sorun olmuyor. Dilbagı operasyonunun bir zorlugu var mı bebek için

Ben de stok yapmak için sütümü arttırmaya çalışıyorum, geçen hafta mayya marka arpa mayası aldım hap gibi içiliyor, çok arttırdı sütümü, sanırım Solgar'ın da var, ekmek mayası, bira mayası olarak da geçiyor, ancak alkol falan içermiyor tabi ki.

Hemoroid için de doktor doğumdan sonra bana procto glyvenol krem yazmıştı, 4-5 gün içinde geçti, doktorunuza sorabilirsiniz bu kremi

Bu arada sling almıştım ama kullanamadım bebeğim pek rahat edemedi, yine nuna kanguru almıştım, onu çok beğendim ama baya ağır bir ürün, bi yerlere giderken yanıma almak zor oluyordu, ben de baya araştırıp neko kanguru aldım, hem çok hafif hem de çok kolay takılıyor, buna benzer şekilde kullanılan başka markalar da var, velhasılı aya göre ayarlanır ergonomik kanguru modellerini tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim yazdıklarınızın herbiri kıymetli

Bizde yine atak haftasina giriyoruz sanirim butun gun uyutmakta zorluk cekiyorum tam uyudu diyorum dizimden indriyorum ağlıyor ne yapacağımı sasirdim kizimda dibimde beni bekliyor. Kapanma da geldi evde dura dura psikolojim bozulcak acik havada yürüyüş biel yapamayacağız

Mrb bugn 2.ay asimizi olduk 3. Ayda asi yok rotavirus asisi var istege bagli ama oneririm dedi ebemiz oglumda yaptirmadm ama kizima yaptrmayi dusunuyorm sizlerde yaptrcakmisiniz

Ben de dılrubanın cayını ıcıyorum , onun yanında her gun 1 bardak şalgam ve kara erık kompostosu ıcıyorum .. benm de süt cok deıldı ama sımdi gunu kurtarıyır gece de emzırdıkten snra dıger gögus cok dolu oluyor onu sagıyorum 160 fln cıkıyor

Mrb bugn 2.ay asimizi olduk 3. Ayda asi yok rotavirus asisi var istege bagli ama oneririm dedi ebemiz oglumda yaptirmadm ama kizima yaptrmayi dusunuyorm sizlerde yaptrcakmisiniz
Biz yaptirmak istiyoruz canim bende ilk cocugumda yaptirmadim ama mevsim donusu virusler su dan gelebilecek.

Ben aksam yaptıryorum hep kafasina şapkasını tak üstünü ört bisey olmaz canım

I Interrex ben de çayını içiyorum. Şimdi stokları bitmiş. Mayya alsam mı diye düşünüyordum.
jelibon01 masaAllah ben 2 meme arasında gidip geliyorum gündüzleri.gece sadece tek meme içip uyuyor.ama sagsam o kadar çıkmaz sanırım

Biz de 1 aylık olacağız yarın. Bu hafta kalça ultrasonuna götüreceğiz, bizim doktorumuz 1 aylıkken çektirmemizi söyledi. Yarın da aşı olacak, inşallah çok huzursuz olmaz. Ayrıca size birşey sormak istiyorum kızlar, bunlar batıl inanç ama siz de 40 ı çıkana kadar her banyo yapışında birazdan söyleyeceklerimi yapıyor musunuz veya yaptınız mı merak ediyorum, bebek doğduğundan kırkı çıkana kadar her banyosunda tasa 40 kaşık su sayıp o suyu bebeğin üstüne döküyor ve her banyosunda abdest aldırıyor musunuz? Kv gitmeden önce bebeğin her banyosunda bunları yapıyordu sanki bebek koca insan da abdeste ihtiyacı var, kv gidince öyle yıkamamaya başladım ve çocuğum daha huzurlu daha sakin duruyor suyun içinde. Geçen gün sordu kırkladınız mı yıkarken abdest aldırdınız mı diye, ben de yok dedim, öyle banyo mu olur, ben onu yıkanmamış sayarım filan bir dahakşne 40 kaşık su sayıp abdest aldırın biraz büyük sözü dinleyin filan dedi, eşimde bu banyosunda 40 kaşık su saydırıp abdest aldırmamı istedi ben de yapmaya çalıştım ama bebek huzursuz oldu. Eşime bunların batıl inanç olduğunu dinimizde böyle şeylerin olmadığını bebeğin zaten tertemiz melek olduğunu söyledim, zaten her banyosunda huzursuz oluyor ne alaka hemen abdeste bağlıyorsun filan dedi bana. Birde kırkım çıkana kadar her banyomda kırk tas su dökmeliymişim başımdan aşağıya bende yok öyle şeylere inanmıyorum ben dedim yapmadım, eltim yapmış yapıyormuş, o yapabilir ben yapmayı gerek duymuyorum dedim.

Benimde daha 1 aylık olduk ama emzirmezsem 60 ml çıkıyor tek memeden ilk haftadan beri ama emzirirsem 30 ml filan çıkıyor. İki memeden 90 ml çıkıyor toplamda ikisini 30 40 dk sağıyorum yani 15 20 dk sağıyorum bir memeyi bazen 10 dk.

Dil bagı benim bebegimdede var arada peoblem yasıyoruz emmesinde ama bazen sorun olmuyor. Dilbagı operasyonunun bir zorlugu var mı bebek için
Ben bu mesaji gorup 40 gunlukken yaptirdim bi saat bile olmadan emzirdim iki gun icindede hemen iyilesti doktor sabah aksam 4 gun kantoron yagi bastir demisti dilinin altina iki gun uaptim tamamn iylestigi icin 4 gune bile gerek olmadi surekli aklma takilcagina kurtulmus olduk cok basit ni operasyon sadece uyusturrken sıkıntı igne yaparken agladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…