- 30 Ekim 2019
- 23
- 28
- 31
Bende öyle düşünüyordum ama bugün gittigimde rahim yaşlanması var dedi bebeğim hiç kilo almamış bir hafta içindeKan akışı nedeniyle oluyor bende de aynı problem oldu aspirini bırakınca gelişimi de yavaşladı
Güzel dileklerin için duaların için çok saol canımCanım benim etrafımda 2 kişi var böyle durumla karşılaşan ki senin gibi de değil doğum olana kadar ciddi hastalıklardn anomalilerden bahsetmişti doktorlar ama şükürler olsun tamamen sağlıkla dünyaya geldiler. Sen içini ferah tut. Hiç bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum Rabbim sağlıkla sıhhatle kusursuz kavuştursun
Bebeğinin kilosu düşük değil canım sağlıklı olsun da 2500 normal sayılıyor. Doğduğunda emer emer toparlar inşallah stres yapma. En mühimi sağlıklı olmaları
Hurmayı da yeni yemeye başladım inşallah kan olur şifa olur bebislerimizeCanim hurma ye inan okadar kilo aldiriyor
Canım Sancılarım ile ilgili dinlenmemi yatmami istedi onun dışında da başka bir şey söylemedi , bugün haftalık kontrole gittim rahim yaşlanması olduğunu söyledi bebegim hiç kilo almamış bı hafta boyunca hatta vermiş gözüküyor 2400 kg / 37.haftaya girdik , ultrasonda da iki hafta geride gözüküyor ölçümleriAmin , hepimiz inşallah
Canım ben de üzülüyordum kilosu alt sınırdaydı hep bu aralar kaşar ve süt yoğurt onlara çok yüklendim biraz topladı çok şükür ama sancıların bi hayli çıkmış bununla ilgili bişi demedi mi doktor
Bende de plesanta yaşlanması var benim bebeğim de minyon olacak üstüne de tansiyon sorunum var o yüzden minyon da olsun sağlıklı olsun yeter ben de kilosu için üzüldüm başta ama yapacak bişey yok sağlıkla dogsunlar da sonra kilo alırlar ne yapalımBende öyle düşünüyordum ama bugün gittigimde rahim yaşlanması var dedi bebeğim hiç kilo almamış bir hafta içindeminyon bir bebek olucagini söyledi 2400 kilosu şu an da(37.haftaya girdik) haftaya tekrar gittiğimde cati muayenesine girecegim inşallah hayırlısı ile bu süreci sağ salim atlatalim bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalim iyice stres yapmaya başladım artık
Kesinlikle çok oluyo aslında 40 dan sonra doğum yapanlar olağandışı bir durum değil ama beklemek yorucuymusEvet kuzum günüm gelipte bebek gelmeyince stres oldum aslında 40+larda doğum yapan çok kişi var ama korkuyorum işte birşey olursa anlamazsam diye. Keşke bekletmese gelseİnşallah doğunca da keyiflçi olurlar
Canım hadi güzel haberlerle gel sağlıkla kucağına al miniğiniHeyecan yok suan :) ama sabah olur dıye dusunuyorum 7 de yatıs 8 de alacakmıs bakaLım hayırlısı
Kesinlikle çok oluyo aslında 40 dan sonra doğum yapanlar olağandışı bir durum değil ama beklemek yorucuymusneyse sağlıkla gelsinler yeter ki canım bu kadar bekledik bekleriz daha
Canım hadi güzel haberlerle gel sağlıkla kucağına al miniğini
Iyiyim canım çok şükür mete beyin keyfini bekliyoruz rahatını bozmuyor resmen
Aynen öyle canım yengem 41 haftayı doldurmuştu suni sancı vermek istemişlerdi kabul etmemişti nede olsa gelecek orda kalmayacak ya diye kontrolleri çok sıkı oluyordu ama yine de iyi cesaret ben onun kadsr cesaretli olamam yarın doktor kontrolümüz var çok fazla beklemek istemediğimi belirteceğimKesinlikle çok oluyo aslında 40 dan sonra doğum yapanlar olağandışı bir durum değil ama beklemek yorucuymusneyse sağlıkla gelsinler yeter ki canım bu kadar bekledik bekleriz daha
Bende 41 den sonra bekleyemem suni sanciyi falan kabul ederim canım ama mantık doğru orada kalmayacakAynen öyle canım yengem 41 haftayı doldurmuştu suni sancı vermek istemişlerdi kabul etmemişti nede olsa gelecek orda kalmayacak ya diye kontrolleri çok sıkı oluyordu ama yine de iyi cesaret ben onun kadsr cesaretli olamam yarın doktor kontrolümüz var çok fazla beklemek istemediğimi belirteceğim
Aynen canım 40ta gelişim tamamlanıyor sonrası sadece kiloBende 41 den sonra bekleyemem suni sanciyi falan kabul ederim canım ama mantık doğru orada kalmayacakben kilo alacak diye endişeliyim daha çok aslında 3500 du en son kilosu zor doğar kilolu bebek diye korkuyorum durdukça alıyor sonuçta
Tez zamanda inş sen de kavusurrsunIyiyim canım çok şükür mete beyin keyfini bekliyoruz rahatını bozmuyor resmenşikayet değil ama zorlanıyorum artık gelsin diye dört gözle bekliyorum
Stres yapma canım, iyi düşün. Ultrason belki eksik ölmüştür moralini bozma. Benimde 2 hafta geriden geriden geliyor benim durumumda çok karışık. Sen üzme kendinş moralini yüksek tut.Canım Sancılarım ile ilgili dinlenmemi yatmami istedi onun dışında da başka bir şey söylemedi , bugün haftalık kontrole gittim rahim yaşlanması olduğunu söyledi bebegim hiç kilo almamış bı hafta boyunca hatta vermiş gözüküyor 2400 kg / 37.haftaya girdik , ultrasonda da iki hafta geride gözüküyor ölçümlerikalp atışında nst de bı sorun yoktu çok şükür sancım yine çıktı , haftaya tekrar gideceğim hayırlı haberler veririm inşallah sizlere
Hayırlısı olsun tatlım. Umarım en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebişin. Kaç günde bir kontrollerin?Aynen öyle canım yengem 41 haftayı doldurmuştu suni sancı vermek istemişlerdi kabul etmemişti nede olsa gelecek orda kalmayacak ya diye kontrolleri çok sıkı oluyordu ama yine de iyi cesaret ben onun kadsr cesaretli olamam yarın doktor kontrolümüz var çok fazla beklemek istemediğimi belirteceğim
Sezaryen mi olacaksın canım?Heyecan yok suan :) ama sabah olur dıye dusunuyorum 7 de yatıs 8 de alacakmıs bakaLım hayırlısı
Amin teşekkür ederim yok suyum bitmiş 36 haftada doğmuştu ablası da yine su bittiği içinSağlıkla kucağına al inşallah daha erken degilmi sancın mi çıktı nts de falan
Ya o anda sebebini yazmamışım özür dilerim çok telaşlıydım :) suyum bitmişSağlıkla kucağına alırsın inşallah neden sezeryana alacak
Amiin insallah hepimiz için hayırlısı olurHayırlısı olsun tatlım. Umarım en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebişin. Kaç günde bir kontrollerin?
Yarın harika bir gün olsunİlgilenip yazabilen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim şuan hastanede hareketli şarkılar dinleyip yattığm yerde oynuyorum yarına mutluluk depoluyorum inşallah böyle devam edebilirim.
Tüm doğum yapan ya da varsa sancı çeken bekleyen arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah ❣❣❣