2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç kez girdin canım şu ana dek nst ye. Ben sadece 1:) hiç almıyo beni doktor

Doğumdan sonra 2 annede bizde şimdilik hic is yapmıyorum rahatım bebeği emzirmekle uğraşmaktan telefona vakit kalmıyor kizlar . Anneler gittiğinde kara kara düşünüyorum.ne yaparım.
Ya ne güzel. Bizdede anneler gelmicek.. Evde kıskançlıktan çatlayan bi bıdık var. İkinci bıdık da gelince nası başa çıkcaz kara kara düşünüyorum

38+2de 2940 gr dı boynunda kordon da yok üzme kendini kilo için lütfen
Bundan 8 sene önce kizimi tam 40.haftada 2940 kg dunyaya getirdm hastaneden cikinca sislik falan gidior daha da zayif olmstur ama okadr guzel besleniyorki zayif bebek sok olmstk 1 ayda tombalak bisi oldusimdi 8 yasinda kizim yeme artik dikkat mi etsen gobeklendin iyice diormyani zayf bebek cok guzel toparlaniyor

Maşallahhh❤ Ben alt sınırın altında olacak sıkıntı çekecek diye çok üzülüyordum baya ağır gidiyordu kilosu şuan mesela benim haftamda olan kişilere göre hâlâ daha az ama önemsemiyorum en azından sıkıntı çekmeyecek diyorum tabi allah bilir ideal kilo aralığında doğup sıkıntısı olanda olabiliyor. Doktorum da doğum kilosuna takılmıyoruz doğumdan sonrası önemli demişti aşağı yukarı benim kızım da 3 kg doğacak belki biraz az belki biraz fazla. Sağlıkla gelsin de gerçekten ilerde yer yer toplar minik

Kesinlikle oyle yegenlerim kilolu dogdular zamaninda dogdular ama yinede kuveze girdiler saglikla gelsinler yeterki

Canım bende genelde su akıyorken uyanıom..normaldir heralde.

2 saat fazla 1 saatte bir altını soyup topuğuna vurup uyandırmak lazım topuklarıyla oynanmaktan nefret eder bebekler ağlarlar hatta

Valla benim oglumda ilk gunler cok mutluydu 2 gundr bana karsi biraz laflari degisti dha cok ilgi gosteriyorm ogluma ama kardesine karsida bi kiskanclik basladi sabah ilk defa 2 dk yanina biraktm omzundan tutmus sarsiyordu neye ugradigimi sasrdim kizmadm ama yaptignn yanls.oldgunu anlattim icimi korku kapladi bi kere birdha asla birakamam besiginde bile yanlz kalmasn diye uyurken kucagimda gezdiriyorm salon mutfak arasi 2 ay sonra 6 yasina giricek oglum bu kdr zor olcagini bilmiyordum

Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kavusalim hepimiz
Amin canım benim inşallah
Yaa senin de günün bitmiş niye gelmiyor bu mete
Valla bende anlamadım kuzum gelmiyo bekliyorum hergun
Yarın doğuma giriyorım kızlar dualarınızı bekliyorum
Güzel haberlerle gel inşallah canım ❤
Bu gün de gelmedi benim ki kızlar 20 li haftalarda erken doğum riskim var diye 36 ya kadar diken üstünde durdum, şimdi de doğuramıyorum
Benimde günü dolmasına az kaldı gelmiyo napcaz bilmem

Bende tartıldım bugün 9 kilo gitmiş 12 kilo almıştım yüzümden aşırı zayıfladım hoşuma gitmiyor bende direkt yüzden gidiyor çünkü
Her sezaryen diğerinden zor derler ama şükür benimde bu 3. Ama gayet güzel geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…