- 23 Ağustos 2020
- 605
- 930
- 32
100squat yapıyorum. bol ev işi ve ayaklarımı uzatıp odanın bir köşesinden diğerine popo üstünde gidiyorum. Hurma yiyorumNe yapsakki acaba
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100squat yapıyorum. bol ev işi ve ayaklarımı uzatıp odanın bir köşesinden diğerine popo üstünde gidiyorum. Hurma yiyorumNe yapsakki acaba
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla
Popo üstünde mi gidiyorsun kız onu nasıl yapıyorsun ben ağrıdan ölürüm öyle birşey yapsam100squat yapıyorum. bol ev işi ve ayaklarımı uzatıp odanın bir köşesinden diğerine popo üstünde gidiyorum. Hurma yiyorum
bir doula paylaşımında gördüm. Ayakları yanyana uzatıp ileriye ve geriye gitme hareketi işte. Öyle çok zor değil aslında ama bana da zor geliyor ne yalan söyleyeyimPopo üstünde mi gidiyorsun kız onu nasıl yapıyorsun ben ağrıdan ölürüm öyle birşey yapsam
Çocuğu ayran etmişsin içerde kız100squat yapıyorum. bol ev işi ve ayaklarımı uzatıp odanın bir köşesinden diğerine popo üstünde gidiyorum. Hurma yiyorum
Sağ salim kucağına al inşallahKizlar kontrolden geldim yine sanci çıkmadı doktor istersen ayin 8 ine kadar bekleyebiliriz ama kaka yapma ihtimali var sen nasil istersen öyle yapalım dedi bende beklemek istemiyorum olumsuz ihtimaller beni çok etkiliyor dedim. Bu aksam yatış yapılacak suni sanciyla denicez eger sabaha kadar verim alınmazsa yarin sabah sezaryen olacak.
Hiç inanasım gelmediBebeği aramızda yatıracakmış, uyurkende yanında uyusun istiyormuş. Bebek ağlayınca görürüm ben onu.
Kuzum ben oturduğum yerde bile az birşey yana kaymak istesem zor kayıyorum yerde o hareketi yaparsam fenalık basarbir doula paylaşımında gördüm. Ayakları yanyana uzatıp ileriye ve geriye gitme hareketi işte. Öyle çok zor değil aslında ama bana da zor geliyor ne yalan söyleyeyim
İnş siz de benim gibi bu günleri görürsünüzAy ne güzel bir motivasyon oldu bende 29 sancım başladı celeston amp progestron nidicard hepsine birden başladık sancılarım geçti ama hala başımın agrısından uyuyamadım şu 36 .haftayı bulurmuyum ki diye düşünüyordum Allah hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize
Hadi güzel haberlerle gel canım Allah yardımcınız olsunKizlar kontrolden geldim yine sanci çıkmadı doktor istersen ayin 8 ine kadar bekleyebiliriz ama kaka yapma ihtimali var sen nasil istersen öyle yapalım dedi bende beklemek istemiyorum olumsuz ihtimaller beni çok etkiliyor dedim. Bu aksam yatış yapılacak suni sanciyla denicez eger sabaha kadar verim alınmazsa yarin sabah sezaryen olacak.
Canım son durum neKizlar kontrolden geldim yine sanci çıkmadı doktor istersen ayin 8 ine kadar bekleyebiliriz ama kaka yapma ihtimali var sen nasil istersen öyle yapalım dedi bende beklemek istemiyorum olumsuz ihtimaller beni çok etkiliyor dedim. Bu aksam yatış yapılacak suni sanciyla denicez eger sabaha kadar verim alınmazsa yarin sabah sezaryen olacak.
Ben de dün gece yazdım cevap vermemiş merak ettimCanım son durum ne
Heyecan korku.. Hayattan soyutladım kendimi 3 4gündürGünaydın kızlar kimse aktif olamıo anlaşılan. Herkesi Bi heyecan sardı benim ayaklarım çok aşırı şişti ve kaşındıkça yırtıom ayaklarımıinşallah doğumdan sonra bu şişlikler iner Allahtan yüzüm gözüm şişmio
Artık sağ salim alsak bebeleri kucağımıza.. Bu usg görüntüleri kafayı yedirtcek çoğumuza..aklına takma içini ferah tutmaya çalış canım. Az kaldı güzel sonuçlar alırsın İnş..İnşallah tşk ederim şimdiye kadar hiç söylememişti böyle birşey ilk defa bugün söyledi herşey normal iyi diyordu her zaman
Benimkininde gelmeye niyeti yok:) 39da alcak doktor bakalım sonunda@Aquariius var var daha doğurmayan
Aynen tam aksine sarılık olunca bol nol emzir tek ilacı anne sütü demişti bana doktor ilkinde.Anne sütünden bebeğin sarılık olduğunu hiç duymadım canım doktoruna sormadan memeyi kesmeseydin keşke. Süt birikirse mastit olursun çok ağrılı bir durum. Makineyle sütünü birkaç saatte bir boşalt dolaba at bence daha sonra bebeğine verirsin. Ağrın geçmiyorsa beyaz lahana yaprağı sarmak çok iyi gelir
Ozaman aynı dopurcaz biz bak gör:)Benim 15 Mart ama sıkıntı yoksa 17 martta olabilir