2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar🌸
Normalde geceleri çok hareketli olan bebeğimi dün doğru düzgün hissedemedim az birşey etti. Bugün biraz takip edeceğim olmadı hastaneye gideceğim. Çok stres içine girdim birşey olursa da anlamazsam diye ağladım hatta 😔 Allah korusun yavrularımızı.

Günaydın hanımlar🌸
Normalde geceleri çok hareketli olan bebeğimi dün doğru düzgün hissedemedim az birşey etti. Bugün biraz takip edeceğim olmadı hastaneye gideceğim. Çok stres içine girdim birşey olursa da anlamazsam diye ağladım hatta 😔 Allah korusun yavrularımızı.
Allah korusun canım yeri daraldığı için hareketleri azalıyor belki dün daha çok uyumak istemiştir miniğin stres yapma ferahlamak için istersen bi git doktora gör yavrunu rahatla .

Allah korusun canım yeri daraldığı için hareketleri azalıyor belki dün daha çok uyumak istemiştir miniğin stres yapma ferahlamak için istersen bi git doktora gör yavrunu rahatla .
Süt içip 1 2 saat uzanıp dinleyeceğim hareketlenir inşallah belki de dediğin gibidir. Akşam hareket ediyordu çok azda olsa ediyordu ama geceleri neredeyse hiç uyuyamıyorum gece boyu doğru düzgün hissedemeyince korktum. Umarım sadece bolca uyumak istemiştir.🙏🌸

Süt içip 1 2 saat uzanıp dinleyeceğim hareketlenir inşallah belki de dediğin gibidir. Akşam hareket ediyordu çok azda olsa ediyordu ama geceleri neredeyse hiç uyuyamıyorum gece boyu doğru düzgün hissedemeyince korktum. Umarım sadece bolca uyumak istemiştir.🙏🌸
Canım gece uyumustur o da biraz tatlı birşeyler yiyip sessiz bı ortamda Uzan

Günaydın hanımlar🌸
Canım bnm de arada hareket etmio elimde hafifçe tıpılıom hareket edio. Sen de öyle denesene Bi. Korkutma kendini ama istersen Bi Dr git. İçin rahat etsin.

Artık sağ salim alsak bebeleri kucağımıza.. Bu usg görüntüleri kafayı yedirtcek çoğumuza..aklına takma içini ferah tutmaya çalış canım. Az kaldı güzel sonuçlar alırsın İnş..
tşk ederim canım.bugün tekrar başka dr a gittim kafası sadece 1 hafta geri oda normal dedi korkulacak birşey yok biraz minyon doğacak dedi .internete bakınca insan kafayı yiyor.akşam kendi doktorumu aradım sıkıntı olmaz inş internete bakmayın dedi.allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım gece uyumustur o da biraz tatlı birşeyler yiyip sessiz bı ortamda Uzan
Canım bnm de arada hareket etmio elimde hafifçe tıpılıom hareket edio. Sen de öyle denesene Bi. Korkutma kendini ama istersen Bi Dr git. İçin rahat etsin.
Kızlar teşekkür ederim. Normalde ben dışarıdan vurunca falan tepki verirdi yarım saat uğraştım vermedi demin süt içip uzandım şimdi tepki verdi çok şükür. Çok stres oldum ama ya 41i bekleyemem gibi geliyor 😔😔

Günaydın hanımlar🌸
Günaydın canım, stres yapma. Bende şüphelenmiştim 1kez hemwn gittim, doktora sordum. Artık hareket edecek yeri kalmadı, birde son zamanlarda bebekler çok uyur. Hep uyumuş olabilir dedi. Kesin uyuyordur miniğin, birde dönemiyorlar bile içimizde. Ben karnıma baktığımda şaşırıyorum bu bebek buraya nasıl sığıyor iki büklüm diye. Sakın stres yapma kuzum 🥰🥰

Bende haraket etmiyo sanıyordum nts de ediyormuş sonra da coşmuştu nasıl ettmi haraket

Günaydın canım, stres yapma. Bende şüphelenmiştim 1kez hemwn gittim, doktora sordum. Artık hareket edecek yeri kalmadı, birde son zamanlarda bebekler çok uyur. Hep uyumuş olabilir dedi. Kesin uyuyordur miniğin, birde dönemiyorlar bile içimizde. Ben karnıma baktığımda şaşırıyorum bu bebek buraya nasıl sığıyor iki büklüm diye. Sakın stres yapma kuzum 🥰🥰
Geceleri çok çok hareket ederdi bir anda durunca çok korktum dün akşamdan beri baya gerildim hareket konusundan. Çok şükür azda olsa ediyor hareket önemli olan o. Bugün 2 saatte 1 ediyor mu diye takip edeceğim. Kontrole az kaldı cumartesi söyleyeceğim doktoruma böyle devam ederse. Artık nasıl doğacak bilmiyorum ama bir şekilde doğumu başlatmasını isteyeceğim.😔 Haklısın bebeklerimiz aşağı yukarı 50 cm bi 50 cm e bakıyorum bi karnıma 🙈 nasıl sığıyorlar cidden😊 Rabbimin mucizeleri sağlıkla kucaklayalım inşallah 😍
Bak tepki vermiş kuzun, çok sevindim 🥰🥰
Çok şükür canım ya ❤

Kızlar kaç gündür açıp bakamadım . Hepiniz, bebişlerinizde iyidir inşallah . Doğum yapmayan az kişi kaldı sanırım . İnsallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız . Benim minnoş biraz huysuz çıktı 😂 günde en fazla 1-2 saat uyuyorum sanırım . Ama mutluluktan uykusuz bile hissetmiyorum🥰

Kızlar teşekkür ederim. Normalde ben dışarıdan vurunca falan tepki verirdi yarım saat uğraştım vermedi demin süt içip uzandım şimdi tepki verdi çok şükür. Çok stres oldum ama ya 41i bekleyemem gibi geliyor 😔😔
Canım riske atma bence 41 i bekleme. Hayırlısı olsun hepimiz hakkkında. Bnm de cumartesi kontrol. Çatı muanesi var. 😔

X