2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdiden böyleyse sen lohusayken hiç düşünemiyorum allah yardımcın olsun anlayışsız biriyle gerçekten hayat zor. Madem bu kadar tatlı canı var bir sorumluluk altına girmeseydi 🤷
Bebeği aramızda yatıracakmış, uyurkende yanında uyusun istiyormuş. Bebek ağlayınca görürüm ben onu.

Kızlar ben de pazartesi doğum yaptım spinal anestezi olacaktım ama iğneyi bi türlü yapamadılar ve genel anesteziye döndü biraz stres yaptım ama çok şükür toparlanmaya çalışıyorum onun dışında hamdolsun bebik de ben de birbirimize alışmaya çalışıyoruz🥰
Süt sağma
sütün geldi mi furyasına biz de katildik🙈
Dogum yapan tüm arkadaşlar geçmiş olsun hepinize 🤗🤗

Bazen cidden eşimi hiç anlayamıyorum. Bazen çok anlayışlı biri oluyor bazen de böyle gaddar anlayışsız bir canavara dönüşüyor. Bundan sonra doğuma kadar ben gidip salonda yatacağım. 🙄 Zaten o sabah işten gelene kadar salonda duruyorum yatak odasında tek yatamıyorum. Salonda 1 2 saat uyuyorum bazen hiç uyumadan gelmesini bekleyip o gelince onunla birlikte uyumaya devam ediyorum. Birde dürtüyor beni uyurken sanki elimde olan birşey.

Evin eksiklerinide son zamanlarda hep ben alıyorum. Beyefendi evde birşey bitince hemen söyleniyor nşye eksikleri takip etmiyormuşum, neden hep o eksikleri takip ediyormuş, sanki ben bu evde yalnız yaşıyorum. Bana evin temizliği için laf ediyor eskiden daha çok eve dikkat ediyormuşum ama hamile kalalı evi boşvermeye başlamışım, halbuki hamile olmama rağmen yapabileceğim şeylermiş onlar. Yaa zaten hamile halimle hem evin alışverişini yapıyorum, elimden geldiğince evi süpürüp tozları alıyorum, yemeklerimi yapıyorum, dsha ağır genel temizlik gibi şeyleri yalnız yapamıyorum zorlanıyorum ama anlamıyor. Çorabımı giyemediğimi görüp giydiriypr ama işine gelmiyor herslde bazı şeyler.
Iyi canim da bebekten sonra sen daha da boslayaacaksin evini o zaman ne yapacak esin. Ben bazen horlama sesine uyanıyorum yorgunluktan nasil.uyudugumu bilmiyorum.kimse icin değmez umursamamalısın kendini ezdirme.

Kızlar, bebek çok hareketli maşallah ama bugün nedense her hareketinse bense sarılıyorum. Baskı yapıyor ve hareket ettikçe içimden çıt çıt ses geliyor niye böyle ses geliyor anlamadım.

İyi akşamlar benimde bugün kontrolüm vardı haftaya perşembe sezeryanla kızıma kavuşacağım inşallah.yalniz Dr kafasının biraz küçük olduğunu bigindaginin erken kapanmamasi gerektiğini kapanırsa mikrosefali olacağını söyledi böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba internetten baktım kafam karıştı

İyi akşamlar benimde bugün kontrolüm vardı haftaya perşembe sezeryanla kızıma kavuşacağım inşallah.yalniz Dr kafasının biraz küçük olduğunu bigindaginin erken kapanmamasi gerektiğini kapanırsa mikrosefali olacağını söyledi böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba internetten baktım kafam karıştı
Ayrıntılı ultrasonda herhangi bir problem görülmüş müydü

Yok görünmedi bugün bile beyni beyincigi diğer organları gayet iyi dedi dr
Beyin çapı ölçülüyor büyük mü küçük mü bakılıyor genelde ayrıntılıda.inşallah doktorun bahsettiği gibi bir durum yoktur.bazen büyük ya da küçük olması genetikle de alakalı oluyor.Anne ya da babanın kafa yapısı küçükse bebeğinki de öyle olabiliyor hiç korkmayın rabbime emanet inş

Beyin çapı ölçülüyor büyük mü küçük mü bakılıyor genelde ayrıntılıda.inşallah doktorun bahsettiği gibi bir durum yoktur.bazen büyük ya da küçük olması genetikle de alakalı oluyor.Anne ya da babanın kafa yapısı küçükse bebeğinki de öyle olabiliyor hiç korkmayın rabbime emanet inş
İnşallah tşk ederim şimdiye kadar hiç söylememişti böyle birşey ilk defa bugün söyledi herşey normal iyi diyordu her zaman

Kızlar ben de pazartesi doğum yaptım spinal anestezi olacaktım ama iğneyi bi türlü yapamadılar ve genel anesteziye döndü biraz stres yaptım ama çok şükür toparlanmaya çalışıyorum onun dışında hamdolsun bebik de ben de birbirimize alışmaya çalışıyoruz🥰
Süt sağma
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️

Kızlar, bebek çok hareketli maşallah ama bugün nedense her hareketinse bense sarılıyorum. Baskı yapıyor ve hareket ettikçe içimden çıt çıt ses geliyor niye böyle ses geliyor anlamadım.

Çıtlama sesi normalmiş sormuştum 🙈 Eklemlerinden geliyor bebislerin
Aynen öyle 😊 kızıma hamileyken çok ses gelirdi. Şimdi oğlumda da hıçkırık daha çok oluyor çıt sesi yok😊

Biraz geç oldu ama anca fırsatını bulabildim kızlar
Saat 14.30 gibi sezaryene girdik biraz telaş yapıp tansiyonumu yükseltsem de herşey çok güzeldi elhamdülillah kızım da ben de gayet iyiyiz
Uykusuz Koala Uykusuz Koala canım sormuşsun anca yazabiliyorum kusura bakma 😍🌹
Gözün aydın Allah anali babalı büyütsün:)
Kizlar kontrolden geldim yine sanci çıkmadı doktor istersen ayin 8 ine kadar bekleyebiliriz ama kaka yapma ihtimali var sen nasil istersen öyle yapalım dedi bende beklemek istemiyorum olumsuz ihtimaller beni çok etkiliyor dedim. Bu aksam yatış yapılacak suni sanciyla denicez eger sabaha kadar verim alınmazsa yarin sabah sezaryen olacak.
AA hadi her şey gönlünce olsun Allah yardimcin olsun haberdar et bizide
Ben de yarın 15:30da kombine epidural ve spinal anestezi ile sezaryene gireceğim..
20 gün önce babamı kaybettim, son günler biraz zor geçti.. (bu arada taziye dileklerini ileten hanımlara çok teşekkür ederim sonrasında yazma fırsatım olmadı)

Normalde pztesi olacaktı doğum, hem suyu biraz azalmış, hem boynunda kordon var başı yukarda dönemiyor, kilosu da fena değilmiş, doktor alalım dedi, 38+4 olacağım. Hem heyecanlıyım hem de biraz gerginim.. İnşallah hayırlısıyla atlatabilirim..

Doğum yapan arkadaşlara da bebekleriyle sağlıklı ömürler dilerim, kalanlar da en doğru zamanda bebeklerini kucağa alır inşallah..
Basın sagolsun tekrar saglikla kucagina al yavrunu
Süt sağma
Gözün aydın Allah anali babalı büyütsün 🥰

Tabi canım mutlaka.

cok heyecanlıyım kuzum insallah dedigin gibi artar açıklık 🤲🤲

Evet kuzum doktor beklemeyi istedi ama sana riskleri de söylemek zorundayım binde bir de olsa karşılaştık bunlarla dedi. 40 tan sonra her gün nst olacakti açıkçası yoruldum her gün gitmeyi de göze alamadım.bence ben bebek gelmedikçe stres yaptım o da geciktirdi. O yüzden rahim uyarilinca verim alınacağını düşünüyorum.

Insallah canim tamamen kendi tercihim.
Aklım sende kaç saattir 🥰🥰 inşallah kolayca sağlıkla almışsındır bebeğini kucağına 🙏🏻❤❤

Bizde de var rh uyuşmazlığı ben negatif kızım pozitif oldu. Doktorum hamilelikte ve doğumdan sonra iğne olduğun bir risk oluşturmaz dedi. Başlarda bizimde sarılık riskimiz vardı mama takviyesi ve anne sütüyle atlattık şükür. Şimdi sadece anne sütü alıyor bir sıkıntımız yok. Bence kesmeyin anne sütünü iğne koruyuculuk sağlıyor Zaten.
Bende oyle yapicm sagip gitmemesi icin ugrasiyorm su donemi bi atlatsak insallah telrar emzirmeye devam edicem

1 gün var aramızda benimde aynı şekilde. Karnımda tepede🤭 bu gidişle doktor sezeryana alacak benii😬
Ne yapsakki acaba 🤭
Süt sağma
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla

X