- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
Ben Nisan anası olabilirim hiç gelmeye niyeti yok kıyıda köşede birkaç kişi kaldık iste bekliyoruzVar mı doğurmayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Nisan anası olabilirim hiç gelmeye niyeti yok kıyıda köşede birkaç kişi kaldık iste bekliyoruzVar mı doğurmayan
Yine nstde harektlenme yok agri en fazla 20 cikiyor 5 gun daha bekleyelim dedi doktor korona testi yapildi anestezi doktoru icin testler yapildi gerisayim basladi insallah bebisde bekler sürpriz yapmaz .Yaa benim de öyle nstde hiç çıkmıyor bugün haber ver tekrar amiinn inşallah tez zamanda kucaklarız
Doktor sarılık olursa memeyi kes dedi mi canım merak ettim. Bol bol emzirin sarılık olmasın diye diyorlar bana tuhaf geldi pompayla sağ bakalım. inşallah rahatlarsınMrblar dogum yapanlarin gözü aydin saglikla buyutun bebislerinizi..
Kizlar biz bgun 7 gunlük olduk cok şukur dün göbegimizde düştü, esimle rh uyusmazligi var dha önce anlatmistim ilk dogmda ogrenmistm fizyolojik sarilik olmustu oglum 3 ay emmeden kaynakli, kizimda ilk 2 gun mama verdik ayni sorun olusmasin diye sonra cocuk doktoruyla konustuk igne oldun sorun olmaz dedi 28 haftalikken vurulmustum bide kizim rh+ oldu ben - dogumdan hemen sonra bana igne vuruldu bende 3. Gun kizimi emzirmeye basladim hem meme hem mama veriyodm sarilik olmaya basladi fark edince direk memeyi kesmek zorunda kaldim mama veriyorm sadece ama goguslerm cok sisti ve sanki beze gibi oldu cok agriyor ne yapsam bilemedim sut birikti sanirim
normal doğum beklemiyorsun herhalde canım. Gönlüne göre olsun herşey. Daha var günümüz bende de bişi çıkmıyorYine nstde harektlenme yok agri en fazla 20 cikiyor 5 gun daha bekleyelim dedi doktor korona testi yapildi anestezi doktoru icin testler yapildi gerisayim basladi insallah bebisde bekler sürpriz yapmaz .
Anne sütünden bebeğin sarılık olduğunu hiç duymadım canım doktoruna sormadan memeyi kesmeseydin keşke. Süt birikirse mastit olursun çok ağrılı bir durum. Makineyle sütünü birkaç saatte bir boşalt dolaba at bence daha sonra bebeğine verirsin. Ağrın geçmiyorsa beyaz lahana yaprağı sarmak çok iyi gelirMrblar dogum yapanlarin gözü aydin saglikla buyutun bebislerinizi..
Kizlar biz bgun 7 gunlük olduk cok şukur dün göbegimizde düştü, esimle rh uyusmazligi var dha önce anlatmistim ilk dogmda ogrenmistm fizyolojik sarilik olmustu oglum 3 ay emmeden kaynakli, kizimda ilk 2 gun mama verdik ayni sorun olusmasin diye sonra cocuk doktoruyla konustuk igne oldun sorun olmaz dedi 28 haftalikken vurulmustum bide kizim rh+ oldu ben - dogumdan hemen sonra bana igne vuruldu bende 3. Gun kizimi emzirmeye basladim hem meme hem mama veriyodm sarilik olmaya basladi fark edince direk memeyi kesmek zorunda kaldim mama veriyorm sadece ama goguslerm cok sisti ve sanki beze gibi oldu cok agriyor ne yapsam bilemedim sut birikti sanirim
42de gerçekten baya fazla olurdu yok yok hiç öyle düşünme pişman olmazsın rabbimin izniyle bebek zaten gününü de doldurdu sağlıkla gelsin inşallah. Bizim kendi işimiz olduğu için hastaneye giderken falan eşim babasını çağırıyor işin basında dursun diye o açıdan sorun olmuyor haklısın izin çok lazım olacak sürekli hastaneye gidip gelmek zor olurdu sizin için. İnsan stres oluyor gerçekten. Ben 39 olunca falan doğururum sandım ama 40ın içinden gitmeye başlayınca sancı da çıkmayınca stres oldum oluyorum da bebek gelmeyecek heralde diye. Sağ sağlim alalım hepimiz kucağımıza.Aynen kuzum mecburen bu bilgileri vermek zorundalar benim doktorum da 41 e kadar beklemeyi uygun görüyormuş 42 yi göze alamam istersen 41 e kadar bekleriz dedi kabul etmedim. Zaman geçtikçe stresim artıyor ve eminim ben bu kadar stres yaptığım için olmuyor. Bir türlü rahatlatamadim kendimi. Benim hastanede cok uzak değil ama eşim her defasında izin almak zorunda kalıyor bankada çalışıyor bin kez telefon geliyor müşterilerden o yüzden sürekli kontrole gitmek yoruyor bu defa onu kafama takıyorum is yerinden bisey dicekler sıkıntı çıkacak diye. Tüm gün izin alsa da boşu boşuna izin almış olacak bebek doğduktan sonra daha çok lazim olacak izinler. Umarim kararımdan pişman olmam kuzum çok olumlu duygular içindeyim suan.
Hadi inşallah bekler canım sağlıkla kavuşun çok çok az kaldıYine nstde harektlenme yok agri en fazla 20 cikiyor 5 gun daha bekleyelim dedi doktor korona testi yapildi anestezi doktoru icin testler yapildi gerisayim basladi insallah bebisde bekler sürpriz yapmaz .
Ben Nisan anası olabilirim hiç gelmeye niyeti yok kıyıda köşede birkaç kişi kaldık iste bekliyoruz
Bende nisan annesiyim mayisa kaycamnormal doğum beklemiyorsun herhalde canım. Gönlüne göre olsun herşey. Daha var günümüz bende de bişi çıkmıyor
Evet canim sezeryan olacak . İnsan hem sabirsizlaniyor dogsun istiyor hemde biraz daha dursun istiyor duygular karışıknormal doğum beklemiyorsun herhalde canım. Gönlüne göre olsun herşey. Daha var günümüz bende de bişi çıkmıyor
Insallah kuzum hepimiz sag salim kavuşalım bebislerimize ❤❤42de gerçekten baya fazla olurdu yok yok hiç öyle düşünme pişman olmazsın rabbimin izniyle bebek zaten gününü de doldurdu sağlıkla gelsin inşallah. Bizim kendi işimiz olduğu için hastaneye giderken falan eşim babasını çağırıyor işin basında dursun diye o açıdan sorun olmuyor haklısın izin çok lazım olacak sürekli hastaneye gidip gelmek zor olurdu sizin için. İnsan stres oluyor gerçekten. Ben 39 olunca falan doğururum sandım ama 40ın içinden gitmeye başlayınca sancı da çıkmayınca stres oldum oluyorum da bebek gelmeyecek heralde diye. Sağ sağlim alalım hepimiz kucağımıza.
Hadi inşallah bekler canım sağlıkla kavuşun çok çok az kaldı
Amiin canımInsallah kuzum hepimiz sag salim kavuşalım bebislerimize ❤❤
Bizde de var rh uyuşmazlığı ben negatif kızım pozitif oldu. Doktorum hamilelikte ve doğumdan sonra iğne olduğun bir risk oluşturmaz dedi. Başlarda bizimde sarılık riskimiz vardı mama takviyesi ve anne sütüyle atlattık şükür. Şimdi sadece anne sütü alıyor bir sıkıntımız yok. Bence kesmeyin anne sütünü iğne koruyuculuk sağlıyor Zaten.Mrblar dogum yapanlarin gözü aydin saglikla buyutun bebislerinizi..
Bence her şeyden önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün,belli ki eşiniz bencil,yaşı kaç bilmiyorum ama bu saatten sonra değişmez.. ihtiyaçlarınızı internetten sipariş edin,gerekirse yardımcı alın eve durumunuz müsaitse ama kendi canınızı uzmeyinBazı erkekler böyle zora gelmiyorlar ama muhtemelen sizi çok seviyordur...İkinci çok zor bundan sonra. Sadece yarım saatlik uykuyla duruyorum yani düşünün şuan. Bir de alışverişe çıkmam lazım ama hiç halim yok. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Yoksa internetten mi sipariş etsem acaba, bilemedim.
Baban için çok üzüldüm, başınız sağolsunBen de yarın 15:30da kombine epidural ve spinal anestezi ile sezaryene gireceğim..
20 gün önce babamı kaybettim, son günler biraz zor geçti.. (bu arada taziye dileklerini ileten hanımlara çok teşekkür ederim sonrasında yazma fırsatım olmadı)
Normalde pztesi olacaktı doğum, hem suyu biraz azalmış, hem boynunda kordon var başı yukarda dönemiyor, kilosu da fena değilmiş, doktor alalım dedi, 38+4 olacağım. Hem heyecanlıyım hem de biraz gerginim.. İnşallah hayırlısıyla atlatabilirim..
Doğum yapan arkadaşlara da bebekleriyle sağlıklı ömürler dilerim, kalanlar da en doğru zamanda bebeklerini kucağa alır inşallah..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen de yarın 15:30da kombine epidural ve spinal anestezi ile sezaryene gireceğim..
20 gün önce babamı kaybettim, son günler biraz zor geçti.. (bu arada taziye dileklerini ileten hanımlara çok teşekkür ederim sonrasında yazma fırsatım olmadı)
Normalde pztesi olacaktı doğum, hem suyu biraz azalmış, hem boynunda kordon var başı yukarda dönemiyor, kilosu da fena değilmiş, doktor alalım dedi, 38+4 olacağım. Hem heyecanlıyım hem de biraz gerginim.. İnşallah hayırlısıyla atlatabilirim..
Doğum yapan arkadaşlara da bebekleriyle sağlıklı ömürler dilerim, kalanlar da en doğru zamanda bebeklerini kucağa alır inşallah..
Emziriyorum yazcaktım yanlış yazmısKızlar bizde 10 günlük olduk cok sukur daha iyiyiz tüm günüm bebisle geçiyor baska hic birşey yapmıyorum sarılık olmasın diye sık sık şaşırıyorum bi kaç kez mama verdim benimki yemiyor mamayı cok sukur sütüm geliyor ben baya zor toplandım ödem olustu bende şimdi inmeye başladı vakit bulup giremiyorum kalanlara hayırlı doğumlar diliyorum rabbim saglıkla kavusmanızi nasip etsin
Şimdiden böyleyse sen lohusayken hiç düşünemiyorum allah yardımcın olsun anlayışsız biriyle gerçekten hayat zor. Madem bu kadar tatlı canı var bir sorumluluk altına girmeseydiKeşke öyle yapabilsem ama bundsn sonra salona ben gideceğim. En azından yatak odasından dsha sıcak. Zaten gün içinde uykumu alamıyorum eşim işe gittiğinde vs akşamları filan uykum geliyor erkenden 1 2 saat uyuyup kalkıyorum. Ona göre çok kolay heralde anlamış değilim. Ne kadar zorlandığımı görüyor ona rağmen hem uyku içşn hem temizlik için söyleniyor. Çıldırmaya az kaldı.