2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kaç gündür açıp bakamadım . Hepiniz, bebişlerinizde iyidir inşallah . Doğum yapmayan az kişi kaldı sanırım . İnsallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız . Benim minnoş biraz huysuz çıktı 😂 günde en fazla 1-2 saat uyuyorum sanırım . Ama mutluluktan uykusuz bile hissetmiyorum🥰
Oyy 😍 Şu kısma geçmek istiyorum artık 🙈 Maşallah size😄 Evet çoğu kişi doğum yaptı 😊
Canım riske atma bence 41 i bekleme. Hayırlısı olsun hepimiz hakkkında. Bnm de cumartesi kontrol. Çatı muanesi var. 😔
Canım 41i doldurmayı beklemem diye düşünüyorum çok fazla olur çünkü. En fazla 40+3 veya 4 olur o da belki. Bakarsın bir anda gelmeye kalkar keşke öyle olsa 😕 Aynı gün gideceğiz kontrole demek🌸

Geceleri çok çok hareket ederdi bir anda durunca çok korktum dün akşamdan beri baya gerildim hareket konusundan. Çok şükür azda olsa ediyor hareket önemli olan o. Bugün 2 saatte 1 ediyor mu diye takip edeceğim. Kontrole az kaldı cumartesi söyleyeceğim doktoruma böyle devam ederse. Artık nasıl doğacak bilmiyorum ama bir şekilde doğumu başlatmasını isteyeceğim.😔 Haklısın bebeklerimiz aşağı yukarı 50 cm bi 50 cm e bakıyorum bi karnıma 🙈 nasıl sığıyorlar cidden😊 Rabbimin mucizeleri sağlıkla kucaklayalım inşallah 😍

Çok şükür canım ya ❤
Kontrol et canım. Cmt ye kadar sabredemezsen gidip görürsün bebeğini, için rahatlasın. 41e kadar beklemek istemiyorsan doktorunla görüşürsün. Biran önce gelsin kızın 🙏🏻🙏🏻 gerçekten allahın mucizesi 🙏🏻

Kontrol et canım. Cmt ye kadar sabredemezsen gidip görürsün bebeğini, için rahatlasın. 41e kadar beklemek istemiyorsan doktorunla görüşürsün. Biran önce gelsin kızın 🙏🏻🙏🏻 gerçekten allahın mucizesi 🙏🏻
Aynen öyle kuzucum cumartesi bi konuşacağız bakalım doktorla bi fikir alışverişi yaparız. Amiin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah😍

Oyy 😍 Şu kısma geçmek istiyorum artık 🙈 Maşallah size😄 Evet çoğu kişi doğum yaptı 😊

Canım 41i doldurmayı beklemem diye düşünüyorum çok fazla olur çünkü. En fazla 40+3 veya 4 olur o da belki. Bakarsın bir anda gelmeye kalkar keşke öyle olsa 😕 Aynı gün gideceğiz kontrole demek🌸
Canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin .en doğru zamanı bebiş kendisi belirliyor hiç merak etme sen canım 🥰

Çok şükür azda olsa etti, inşallah cumartesiye kadar böyle durgun geçmez aklım sürekli bebekte 😕 Belki nstde daha hareketli görürüm ben de
Bazen anlamıyoruz yat biraz bekle banada artık takip et haraketlerini dedi seninki çok çok normal artık tatlı ye uzan yoksa git canım

Canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin .en doğru zamanı bebiş kendisi belirliyor hiç merak etme sen canım 🥰
Amiin canım inşallahh😍
Bazen anlamıyoruz yat biraz bekle banada artık takip et haraketlerini dedi seninki çok çok normal artık tatlı ye uzan yoksa git canım
Hafif hafif etti hareket kuzum. Öyle belirgin net bir hareketi olmadı hâlâ ama kıpırdıyor

Günaydın hanımlar🌸
Normalde geceleri çok hareketli olan bebeğimi dün doğru düzgün hissedemedim az birşey etti. Bugün biraz takip edeceğim olmadı hastaneye gideceğim. Çok stres içine girdim birşey olursa da anlamazsam diye ağladım hatta 😔 Allah korusun yavrularımızı.
Uzmanlar hareket hissetmezseniz göbeğinize ışık tutun ve konuşun diyorlar.Bir de büyüdüğünden yeri daralmistir yavrunun..

Kızlar muhakkak doğumdan sonra 2 saat arayla emzirin yoksa sarılık tehlikesi olabiliyor. Sarılık sınırı 17 imiş 15-16 tehlike diyorlar. 12.7 çıktı muhakkak emzirin. Hatta emzirin sonra pompayla sütünüzü çekin kaşık biberon veya kaşıkla verin ve sonra mama verin böyle yaparak doğum sonrasında verdiği kiloyu ve sarılık riskini azaltın.

ayrıca doğum yapmamış veya yapmış yeni doğurmuş herkese diyorum muhakkak yan yatma yastığı alın çok pahalı bişey değil ama hayat kurtarıyor.

mama olarak sma 1 comfort önerdiler siz yinede araştırın

Uzaktan ateş ölçer kullanmayın yanıltıcı olabiliyor. Bunu dün akşam yaşadım koltuk altı temin edin

birde pişik kremi için mustela kullanıyorum cidden harika bi krem

ben yaşayıp tecrübe ettikçe yazıyorum hepinize hayırlı günler sağlıcakla kalın

İyi akşamlar benimde bugün kontrolüm vardı haftaya perşembe sezeryanla kızıma kavuşacağım inşallah.yalniz Dr kafasının biraz küçük olduğunu bigindaginin erken kapanmamasi gerektiğini kapanırsa mikrosefali olacağını söyledi böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba internetten baktım kafam karıştı
merhaba cnm kucuk derken be kadar kucuklukten bahsedıyor bırde bu zamana kadar varmıydı son haftalarda ölcumler yanls cıkabılıyor pozsyondn dolayı

merhaba cnm kucuk derken be kadar kucuklukten bahsedıyor bırde bu zamana kadar varmıydı son haftalarda ölcumler yanls cıkabılıyor pozsyondn dolayı
normalde 37 haftalık olması lazım kafa ölçüsüne göre 1 hafta geride görünüyor 36 haftalık yani. kilosu 2900 gr. daha önce hiç böyle birşey dememişti.ayrıntılı ultrason ikili dörtlü testler hepsi normal çıktı.dün ilk defa kafası biraz küçük bıngıldağının erken kapanmaması lazım kapanırsa mikrosefali olabilir dedi.ama beyni diğer organları kemikleri herşey normal görünüyor dedi.bende ne olduğunu bilmediğim için tamam dedim önemsiz birşey zannettim.internetten bakınca şok oldum neler var neler.akşam eşim tekrar doktorumuzu aradı kötü birşey yok internete bakmayın diğer çocuklarınız da zayıf dedi.bu 3. çocuğum.bugün başka dr a daha görünelim dedik o da herşey normal 1 hafta gerilik normal olur minyon bir bebek olacak dedi.inşaallah ölçümlerden yanlış çıkmıştır.sitresten gece uyuyamadım.allahım kimsenin başına vermesin hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin.

normalde 37 haftalık olması lazım kafa ölçüsüne göre 1 hafta geride görünüyor 36 haftalık yani. kilosu 2900 gr. daha önce hiç böyle birşey dememişti.ayrıntılı ultrason ikili dörtlü testler hepsi normal çıktı.dün ilk defa kafası biraz küçük bıngıldağının erken kapanmaması lazım kapanırsa mikrosefali olabilir dedi.ama beyni diğer organları kemikleri herşey normal görünüyor dedi.bende ne olduğunu bilmediğim için tamam dedim önemsiz birşey zannettim.internetten bakınca şok oldum neler var neler.akşam eşim tekrar doktorumuzu aradı kötü birşey yok internete bakmayın diğer çocuklarınız da zayıf dedi.bu 3. çocuğum.bugün başka dr a daha görünelim dedik o da herşey normal 1 hafta gerilik normal olur minyon bir bebek olacak dedi.inşaallah ölçümlerden yanlış çıkmıştır.sitresten gece uyuyamadım.allahım kimsenin başına vermesin hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin.
bnde 31 haftalıgım 23 haftadan berı 1 hafta hep gerı bn rısklı gebelıkte takıbm bıde bebegımn baynında sıvı bırıkmesı var yanı sımdıye kadar 3 perınatolog ve kendı ozel doktorum takıp edıo 10 haftadr hıc boyle bısey soylenmedı endıselenme bnce 1 hafta ılerı gerı hatta 2 hafta ılerı gerı farketmıyormus. 3-4 haftalar takıp gerektırıyor

bnde 31 haftalıgım 23 haftadan berı 1 hafta hep gerı bn rısklı gebelıkte takıbm bıde bebegımn baynında sıvı bırıkmesı var yanı sımdıye kadar 3 perınatolog ve kendı ozel doktorum takıp edıo 10 haftadr hıc boyle bısey soylenmedı endıselenme bnce 1 hafta ılerı gerı hatta 2 hafta ılerı gerı farketmıyormus. 3-4 haftalar takıp gerektırıyor
tşk ederim inşallah sıkıntı olmaz. rabbim seninde bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah. kilosu ne kadar bebeğinin

tşk ederim inşallah sıkıntı olmaz. rabbim seninde bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah. kilosu ne kadar bebeğinin
amin ınsaallahh 30 haftalıkken gtmıstım 1500 gr dı kafası bıtek 1 hafta gerı geri kalan her yeri haftasyla uyumku cıkıyor ama hamılelık stresten baska bısey degıl bnce ınsan dogsunda gozumn onunde olsun ıstıyor. genelde sıvı bırıkmesı olanların kafaları hep önde bızımkı gerıde mıkrosefalı demedı ama hıc bı doktor bnmde kafamı o kurcalıyor acaba 2-3 hafta gerılık varda sıvıdan mı 1 hafta cıkıo dıe. Allaha emanet beklıyoruz ınsaallah saglkla kucagımıza alırız

amin ınsaallahh 30 haftalıkken gtmıstım 1500 gr dı kafası bıtek 1 hafta gerı geri kalan her yeri haftasyla uyumku cıkıyor ama hamılelık stresten baska bısey degıl bnce ınsan dogsunda gozumn onunde olsun ıstıyor. genelde sıvı bırıkmesı olanların kafaları hep önde bızımkı gerıde mıkrosefalı demedı ama hıc bı doktor bnmde kafamı o kurcalıyor acaba 2-3 hafta gerılık varda sıvıdan mı 1 hafta cıkıo dıe. Allaha emanet beklıyoruz ınsaallah saglkla kucagımıza alırız
walla aynen öyle stresten başka bişey değil .mikrosefali değildir inşallah olsa söylerlerdi drlar.sağlıklı olsunlarda kilosundan falan vazgeçtim doğunca alsınlar napalım

walla aynen öyle stresten başka bişey değil .mikrosefali değildir inşallah olsa söylerlerdi drlar.sağlıklı olsunlarda kilosundan falan vazgeçtim doğunca alsınlar napalım
aynen dogan bı sekılde buyuyor ınsaallah saglıkla kucagımıza alırızda saglıkla uzun omurler yasarız bırlıkte yavrularmzla

Sanırım bebek babası gibi rh - annenin kanı rh + ondan kaynaklı olduğunu okumuştum diye hatırlıyorum
Benim pozitif esim negatif ilk oğlumda negatif bu emzirme sarılık olayını ben anlayamadım ama benim oğlumun sarılık değeri çok yüksek çıkmadığı halde gözlerinin beyazı bile sararmisti 3 ay sonunda gecti
Geceleri çok çok hareket ederdi bir anda durunca çok korktum dün akşamdan beri baya gerildim hareket konusundan. Çok şükür azda olsa ediyor hareket önemli olan o. Bugün 2 saatte 1 ediyor mu diye takip edeceğim. Kontrole az kaldı cumartesi söyleyeceğim doktoruma böyle devam ederse. Artık nasıl doğacak bilmiyorum ama bir şekilde doğumu başlatmasını isteyeceğim.😔 Haklısın bebeklerimiz aşağı yukarı 50 cm bi 50 cm e bakıyorum bi karnıma 🙈 nasıl sığıyorlar cidden😊 Rabbimin mucizeleri sağlıkla kucaklayalım inşallah 😍

Çok şükür canım ya ❤
Benimkide 3 gündür az hareket ediyo canim ama ediyo merak etme iyidir normalde ne zaman yatsam akşam hiç durmazdı şimdi hiç hareket yok akşamları

Günaydın kızlar 😊kimse aktif olamıo anlaşılan. Herkesi Bi heyecan sardı🤣 benim ayaklarım çok aşırı şişti ve kaşındıkça yırtıom ayaklarımı🤪inşallah doğumdan sonra bu şişlikler iner🤪🤪 Allahtan yüzüm gözüm şişmio 🤪
Merhaba kızlar bugün 4 günlük olduk. 😍😍😍
M Melekogretmencnn sana hoş olmayan bir haberim var doğumdan sonrada inmiyor o şişlikler 🤪🤪🤪 acayip ödem oldu bende 🥴 ama tabiki yavaş yavaş atıyorum 💪 1 aya kadar anca bitiyormuş 😁🙃
Doğumdan önceki 2 _3 gün bende bebeği hissedememiştim güzel anneler 🧿 💞 💞 💞
Pek güzrl günler ama yiyoz içiyoz yatıyoz 🙈🙈🙈

X