2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdiden böyleyse sen lohusayken hiç düşünemiyorum allah yardımcın olsun anlayışsız biriyle gerçekten hayat zor. Madem bu kadar tatlı canı var bir sorumluluk altına girmeseydi
Bebeği aramızda yatıracakmış, uyurkende yanında uyusun istiyormuş. Bebek ağlayınca görürüm ben onu.

Kızlar ben de pazartesi doğum yaptım spinal anestezi olacaktım ama iğneyi bi türlü yapamadılar ve genel anesteziye döndü biraz stres yaptım ama çok şükür toparlanmaya çalışıyorum onun dışında hamdolsun bebik de ben de birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Süt sağma
sütün geldi mi furyasına biz de katildik
Dogum yapan tüm arkadaşlar geçmiş olsun hepinize

Iyi canim da bebekten sonra sen daha da boslayaacaksin evini o zaman ne yapacak esin. Ben bazen horlama sesine uyanıyorum yorgunluktan nasil.uyudugumu bilmiyorum.kimse icin değmez umursamamalısın kendini ezdirme.

Kızlar, bebek çok hareketli maşallah ama bugün nedense her hareketinse bense sarılıyorum. Baskı yapıyor ve hareket ettikçe içimden çıt çıt ses geliyor niye böyle ses geliyor anlamadım.

İyi akşamlar benimde bugün kontrolüm vardı haftaya perşembe sezeryanla kızıma kavuşacağım inşallah.yalniz Dr kafasının biraz küçük olduğunu bigindaginin erken kapanmamasi gerektiğini kapanırsa mikrosefali olacağını söyledi böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba internetten baktım kafam karıştı

Ayrıntılı ultrasonda herhangi bir problem görülmüş müydü

Yok görünmedi bugün bile beyni beyincigi diğer organları gayet iyi dedi dr
Beyin çapı ölçülüyor büyük mü küçük mü bakılıyor genelde ayrıntılıda.inşallah doktorun bahsettiği gibi bir durum yoktur.bazen büyük ya da küçük olması genetikle de alakalı oluyor.Anne ya da babanın kafa yapısı küçükse bebeğinki de öyle olabiliyor hiç korkmayın rabbime emanet inş

İnşallah tşk ederim şimdiye kadar hiç söylememişti böyle birşey ilk defa bugün söyledi herşey normal iyi diyordu her zaman

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar, bebek çok hareketli maşallah ama bugün nedense her hareketinse bense sarılıyorum. Baskı yapıyor ve hareket ettikçe içimden çıt çıt ses geliyor niye böyle ses geliyor anlamadım.

Çıtlama sesi normalmiş sormuştum Eklemlerinden geliyor bebislerin
Aynen öyle kızıma hamileyken çok ses gelirdi. Şimdi oğlumda da hıçkırık daha çok oluyor çıt sesi yok

Gözün aydın Allah anali babalı büyütsün:)
AA hadi her şey gönlünce olsun Allah yardimcin olsun haberdar et bizide
Basın sagolsun tekrar saglikla kucagina al yavrunu
Gözün aydın Allah anali babalı büyütsün

Aklım sende kaç saattir inşallah kolayca sağlıkla almışsındır bebeğini kucağına ❤❤

Bende oyle yapicm sagip gitmemesi icin ugrasiyorm su donemi bi atlatsak insallah telrar emzirmeye devam edicem

1 gün var aramızda benimde aynı şekilde. Karnımda tepede bu gidişle doktor sezeryana alacak benii
Ne yapsakki acaba
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…