2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Olması gerken bu zaten ya bu ikimizin çocuğu ve ben taşıyorum hep diyo biyeri ağrısa sen nasıl dayanıyorsun karnım da bebek poposunu dayıyo ondan bile korkuyo senin canın yanmıyor mu diye benn hamile kalsam daha kendime dokundurmam Bile diyo anlayamıyorum ya o bebek için zahmet çeken ben bedavadan baba olup bide bana yok horluyosun yok uyutmuyo sun diyecek vallaha ne yaparım ben o adamı

Ben bebişi kastettim gelmedi ya

Simdi sıcak duş alıp biraz sıcak suda oturcam sonra biraz temizlik yaparım biraz squat faydası olur inşallah kuzum sagol. Evet doktorlar cok kilolu bebek istemiyor sende takılma bosver doğurması zor olur

Simdi sıcak duş alıp biraz sıcak suda oturcam sonra biraz temizlik yaparım biraz squat faydası olur inşallah kuzum sagol. Evet doktorlar cok kilolu bebek istemiyor sende takılma bosver doğurması zor olur
İlla doğurtucak beni doğurmuyorum ya ama senn doğurursun inşallah bebiş hiç oralı olmuyo heralde

Merhaba kızlar gece uyumayinca öğlen 11 de kalktim is bitince geçen cuma uyku düzeni bozulmasın diye uğraşıyorum geç kalkınca moralim bozuluyor bugün öğlen çaya davetleri kizimla gezmelere başladık diyelim
Annem gelecek nasipse h sonu bakalım bir yandan doğum sonrası gelse diyorum ama eşim panik gelsin tek kalma diyor ona kalsa şimdiye çoktan gelmişti ben de süreçte stres olmayayım panik oluyor annem süreci eşimle geçirelim kafasindaydom.ama uzak olunca korkuyor o da yetişemem diye

Tek kalma doğum öncesi ben anneme geldim gece vardiyasında eşim oda Bi buraya Bi annesine dolaşıp duruyo arabada var kapıda o yüzden annem değil ben geldim buraya

Hayirlisi olsun sut birikimini sagin isterseniz sonra cok kalinca mastit olmayin cunku o cok agri yapiyor sagin sut.posetinde tarihi yazin buzluga atarsiniz ben ilk cocugumda oyle yapmiştim

Ya şu zamanlarda bizi el üstünde taşımaları gerekiyor . Ben böyle duydukça okudukça hem üzülüyor hem de sinirleniyorum . Sıkma canım sen canını uyumayıversin bir kaç gece . Sen bu kadar sıkıntı yaşarken o da bi zahmet horlamana katlansın

Kızlar ben bişi sorcam meme reddi olmaması için kaşık biberon aldınız mı yoksa yavaş akışlı biberon mu kullandınız hani ola ki mama vermek durumunda kalırsam bir de gümüş kapak ne aldınız benim kaldı bunlar hala

Risklerden bize de bahsetmişti doktor 39dan sonra başladığını söylemişti 1000 kişide 3 malesef sebepsiz bebek kayıpları oluyormuş. Bu risk herzaman var size özel değil dedi. Sezaryen doğum yapacaktım bu yüzden 39dan sonra bekleyemem riske atamam demişti ama doğum normale dönünce beklemek istediğini söyledi sık sık kontrol olacakmış artık. Hastane evimize çok yakın ben o yüzden beklemek istedim. Ama 41i doldurmakta istemiyorum 40+3 ya da 4ü geçirmese çok iyi olur. inşallah bebeklerimiz gelir eğer bana da suni ile doğumu başlatmayı teklif falan etse kabul ederim yani.

Aynen kuzum mecburen bu bilgileri vermek zorundalar benim doktorum da 41 e kadar beklemeyi uygun görüyormuş 42 yi göze alamam istersen 41 e kadar bekleriz dedi kabul etmedim. Zaman geçtikçe stresim artıyor ve eminim ben bu kadar stres yaptığım için olmuyor. Bir türlü rahatlatamadim kendimi. Benim hastanede cok uzak değil ama eşim her defasında izin almak zorunda kalıyor bankada çalışıyor bin kez telefon geliyor müşterilerden o yüzden sürekli kontrole gitmek yoruyor bu defa onu kafama takıyorum is yerinden bisey dicekler sıkıntı çıkacak diye. Tüm gün izin alsa da boşu boşuna izin almış olacak bebek doğduktan sonra daha çok lazim olacak izinler. Umarim kararımdan pişman olmam kuzum çok olumlu duygular içindeyim suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…