- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
Sanırım bebek babası gibi rh - annenin kanı rh + ondan kaynaklı olduğunu okumuştum diye hatırlıyorumAynen tam aksine sarılık olunca bol nol emzir tek ilacı anne sütü demişti bana doktor ilkinde.
Senin de sezaryen mı 15 i mi 17 si miOzaman aynı dopurcaz biz bak gör:)
Allah korusun canım yeri daraldığı için hareketleri azalıyor belki dün daha çok uyumak istemiştir miniğin stres yapma ferahlamak için istersen bi git doktora gör yavrunu rahatla .Günaydın hanımlar
Normalde geceleri çok hareketli olan bebeğimi dün doğru düzgün hissedemedim az birşey etti. Bugün biraz takip edeceğim olmadı hastaneye gideceğim. Çok stres içine girdim birşey olursa da anlamazsam diye ağladım hattaAllah korusun yavrularımızı.
Süt içip 1 2 saat uzanıp dinleyeceğim hareketlenir inşallah belki de dediğin gibidir. Akşam hareket ediyordu çok azda olsa ediyordu ama geceleri neredeyse hiç uyuyamıyorum gece boyu doğru düzgün hissedemeyince korktum. Umarım sadece bolca uyumak istemiştir.Allah korusun canım yeri daraldığı için hareketleri azalıyor belki dün daha çok uyumak istemiştir miniğin stres yapma ferahlamak için istersen bi git doktora gör yavrunu rahatla .
Canım gece uyumustur o da biraz tatlı birşeyler yiyip sessiz bı ortamda UzanSüt içip 1 2 saat uzanıp dinleyeceğim hareketlenir inşallah belki de dediğin gibidir. Akşam hareket ediyordu çok azda olsa ediyordu ama geceleri neredeyse hiç uyuyamıyorum gece boyu doğru düzgün hissedemeyince korktum. Umarım sadece bolca uyumak istemiştir.
Canım bnm de arada hareket etmio elimde hafifçe tıpılıom hareket edio. Sen de öyle denesene Bi. Korkutma kendini ama istersen Bi Dr git. İçin rahat etsin.Günaydın hanımlar
Normalde geceleri çok hareketli olan bebeğimi dün doğru düzgün hissedemedim az birşey etti. Bugün biraz takip edeceğim olmadı hastaneye gideceğim. Çok stres içine girdim birşey olursa da anlamazsam diye ağladım hattaAllah korusun yavrularımızı.
tşk ederim canım.bugün tekrar başka dr a gittim kafası sadece 1 hafta geri oda normal dedi korkulacak birşey yok biraz minyon doğacak dedi .internete bakınca insan kafayı yiyor.akşam kendi doktorumu aradım sıkıntı olmaz inş internete bakmayın dedi.allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArtık sağ salim alsak bebeleri kucağımıza.. Bu usg görüntüleri kafayı yedirtcek çoğumuza..aklına takma içini ferah tutmaya çalış canım. Az kaldı güzel sonuçlar alırsın İnş..
Canım gece uyumustur o da biraz tatlı birşeyler yiyip sessiz bı ortamda Uzan
Kızlar teşekkür ederim. Normalde ben dışarıdan vurunca falan tepki verirdi yarım saat uğraştım vermedi demin süt içip uzandım şimdi tepki verdi çok şükür. Çok stres oldum ama ya 41i bekleyemem gibi geliyorCanım bnm de arada hareket etmio elimde hafifçe tıpılıom hareket edio. Sen de öyle denesene Bi. Korkutma kendini ama istersen Bi Dr git. İçin rahat etsin.
Günaydın canım, stres yapma. Bende şüphelenmiştim 1kez hemwn gittim, doktora sordum. Artık hareket edecek yeri kalmadı, birde son zamanlarda bebekler çok uyur. Hep uyumuş olabilir dedi. Kesin uyuyordur miniğin, birde dönemiyorlar bile içimizde. Ben karnıma baktığımda şaşırıyorum bu bebek buraya nasıl sığıyor iki büklüm diye. Sakın stres yapma kuzumGünaydın hanımlar
Bak tepki vermiş kuzun, çok sevindimKızlar teşekkür ederim. Normalde ben dışarıdan vurunca falan tepki verirdi yarım saat uğraştım vermedi demin süt içip uzandım şimdi tepki verdi çok şükür. Çok stres oldum ama ya 41i bekleyemem gibi geliyor
Bence kuzusu yanında, emzirme çalışmaları içindedirCanım son durum ne
Bende haraket etmiyo sanıyordum nts de ediyormuş sonra da coşmuştu nasıl ettmi haraketSüt içip 1 2 saat uzanıp dinleyeceğim hareketlenir inşallah belki de dediğin gibidir. Akşam hareket ediyordu çok azda olsa ediyordu ama geceleri neredeyse hiç uyuyamıyorum gece boyu doğru düzgün hissedemeyince korktum. Umarım sadece bolca uyumak istemiştir.
Doktoru dinle kuzum riskli diyorsa çok da zorlamaKızlar teşekkür ederim. Normalde ben dışarıdan vurunca falan tepki verirdi yarım saat uğraştım vermedi demin süt içip uzandım şimdi tepki verdi çok şükür. Çok stres oldum ama ya 41i bekleyemem gibi geliyor
Geceleri çok çok hareket ederdi bir anda durunca çok korktum dün akşamdan beri baya gerildim hareket konusundan. Çok şükür azda olsa ediyor hareket önemli olan o. Bugün 2 saatte 1 ediyor mu diye takip edeceğim. Kontrole az kaldı cumartesi söyleyeceğim doktoruma böyle devam ederse. Artık nasıl doğacak bilmiyorum ama bir şekilde doğumu başlatmasını isteyeceğim.Günaydın canım, stres yapma. Bende şüphelenmiştim 1kez hemwn gittim, doktora sordum. Artık hareket edecek yeri kalmadı, birde son zamanlarda bebekler çok uyur. Hep uyumuş olabilir dedi. Kesin uyuyordur miniğin, birde dönemiyorlar bile içimizde. Ben karnıma baktığımda şaşırıyorum bu bebek buraya nasıl sığıyor iki büklüm diye. Sakın stres yapma kuzum
Çok şükür canım ya ❤Bak tepki vermiş kuzun, çok sevindim
Çok şükür azda olsa etti, inşallah cumartesiye kadar böyle durgun geçmez aklım sürekli bebekteBende haraket etmiyo sanıyordum nts de ediyormuş sonra da coşmuştu nasıl ettmi haraket
Doktor herşey normal giderse 41e kadar beklemeyi düşünüyorum demişti kuzum ama ben sanırım o kadar bekleyemeyeceğimDoktoru dinle kuzum riskli diyorsa çok da zorlama
Canım riske atma bence 41 i bekleme. Hayırlısı olsun hepimiz hakkkında. Bnm de cumartesi kontrol. Çatı muanesi var.Kızlar teşekkür ederim. Normalde ben dışarıdan vurunca falan tepki verirdi yarım saat uğraştım vermedi demin süt içip uzandım şimdi tepki verdi çok şükür. Çok stres oldum ama ya 41i bekleyemem gibi geliyor