2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugünde hıc hareket etmedi sıpa su saat oldu ben konuşmuyorum bisey demicem

Bende öyle düşünüyorum suan onların yazmamak için minik ama kocaman sebepleri var umarim biz de hayırlısıyla o levela atlarız artık
Amiiin bolca amin bir an önce biz de kavuşalım o meşguliyete
Amiiin, aynen öyle canım sağlıkla gelsinler de yapacak birşey yok bekleyeceğiz mecbur Aslında çok zorlanıyorum ama benim bebeğimin gelişimi 10 gün geriden geliyor o yüzden içerde ne kadar dursa o kadar kâr bir yerde. Perşembe günü güzel haberlerle gelirsiniz inşallah, biz cumartesi gideceğiz.
Bizimki de öyle geceleri herkesin tekme atıyormuş benimki ben uyanmadan uyanmıyor derin uykulu rahatına düşkün gibi
He yatmayı seviyor derken dünyaya gelesi yok yoksa tepinmeler gece kudurmaları çok yoğun gündüz sakiniz şuan hıçkırıyor ama
Bugünde hıc hareket etmedi sıpa su saat oldu ben konuşmuyorum bisey demicem
Allah Allah fırtına öncesi sessizlik olmasın bu

Cano 10 dk kaynattım sirkeli suyla. Sonra cıkardım hemn bolca suyla yıkadım.
Ben sirkeli kaynayan suya attım 10 dk kaynattım aldım bolca suyla yıkadım cnm. Şükür erime olmadı.
Aynen erimedi
Alıntılamıstım herkes cevap vermıs ama :) yazayım dedım kaynamıs suyun ıcıne atıp beklettım hıcbıse olmadı:) bırı ıyı demıs. Amaa erıosa at onları zaten kaynat bıse olma cnm
Canım avent mamajo ürünleri ama erir die korktum ama şükür erime olmadı. 10 dk sirkeli suyla kaynatıp bol suyla yıkadım.
20 dk hemde biraz abartmışım
Maşallah cano baya baya kaynatmışın

Kız eski mesajları okuya okuya geliyorsun gündemden hep uzaksın boşver artık geçmişleri güncel takıl da haber alalım senden her şey yolunda di mi bak bir sürü doğuran arkadaşımız var
Tamam :)
Ben iyiyim şükür ama crp arrmış doğum öncesi iltihabını azaltalım dedi dr antibiyotik başladı cuma kontrolüm var bakalım inşallah düşer bu 3. Antibiyotik kullanışım hamileyken

Doğum yapan arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin

Bende 9 ay 10 gün durmuşum 6. Ayda annem kanama da geçirmiş erken doğum riski de varmış ama yok babamla iddiaya bile girmişler şu gün doğar diye ben sonuna kadar kullandım kız erkek fark etmiyo bence ya

Başladı hareket etmeye ama sürekli kafasını ittiriyo
Iyi yapmışsın canım yeter
Bende doktora gidiyorum benim sıpa sesi kesti şuan uyanık olması lazım ya
Benimki doktordayken çok hareketli ultrasonda bakarkende nstde de

Benim de yüksekti canım ama doktor şu an bişey yapmayalım gebelikte genelde yükselir dedi. Olmazsa doğumdan sonra kontrol edecekmiş dahiliye

Kızlar aranızda hiç kordon kanı saklatan ya da saklatmayı düşünen var mı ? Varsa neresiyle görüştünüz ?

Günümüz aynı canım. İnşallah çok bekletmez bizim kızlar
Yaa aynıymış canım bana çok bekletmicek gibi geliyor son zmnlar çok tempolu geçiyor Bi kaç gün dinlememe izin verse diyorum perş cuma Dr randevusu var çatı muayenesi fln bakalım belki ondan sonra mı olur ki hayırlısı artık. Sen nasıl hissediyorsun 17 yi bekler mi

Allah analı babalı büyütsün sütün hemencik gelsinnn

Bu arada doğum yapan arkadaşları çok merak ediyorum nasıllar iyiler mi bebisleri nasıl diye
Canim ben toparlanmaya çalışıyorum, bir yandan da emzirme çalışmaları devam.ediyor cabuk yoruluyorlar . sut artirici bir ilac ve gogus kremi onerdi hastanemiz aldik ilacin icinde rezene ve cemen otu var krem tamamen bitkisel z.yagi ve kantoron var.
Babamızda kimliği icin başvurmuş nüfusumuza bir fert daha eklendi cok.sukur

Kızımda sürekli.kardesinin başında hep ben.tasimak istiyorum kucağıma verin diyor.sapkasini cikartiyor

Nts normal yine 3 kilo olmuşuz çatı muayenesini de oldum iyi durumda dedi doğurmazsam haftaya görüşecekmişiz mantı burunlu Bi oğlum var az da olsa yüzünü gösterdi
Hadi Gözünaydın canımçatı muanesi nasıldı peki acı hissettin mi normale mi karar verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…