- 30 Ocak 2015
- 17.583
- 13.348
- 29
Bugünde hıc hareket etmedi sıpa su saat oldu ben konuşmuyorum bisey demicemDiyosun hadi bakalımBekler inşallah annesi iyi tembihle 1 hafta dayansın
MerhabaEn hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Benim akşamları çok ağrılarım oluyor gece de uyutmuyor gündüzleri ara sıra yokluyor tam tarif ettiğiniz gibi bir his. Doktor bunların hepsine normal diyor doğuma hazırlık diyor. Ne zaman gelecek bu kızlar bilmem 41e kadar bekleme gücünü kendimde göremiyorum sanki
Yok daha doğurmadım :))))Sen nerelerdesin kız doğurdun mu naptın :)
Amiiin bolca amin bir an önce biz de kavuşalım o meşguliyeteBende öyle düşünüyorum suan onların yazmamak için minik ama kocaman sebepleri varumarim biz de hayırlısıyla o levela atlarız artık
Amiiin, aynen öyle canım sağlıkla gelsinler de yapacak birşey yok bekleyeceğiz mecburTıpa tıp aynıymış durumumuz. Bizim kızların keyfi yerinde demekki napalım sağlıcakla gelsinler tabi bekleriz. Ama dediğiniz gibi ben de nasıl bekleyeceğim hiç kestiremiyorum. Perşembe günü kontrolümüz var, bakalım ne diyecek doktorumuz. size de hayırlı doğumlar diliyorum
He yatmayı seviyor derken dünyaya gelesi yokBizimki de öyle geceleri herkesin tekme atıyormuş benimki ben uyanmadan uyanmıyor derin uykulu rahatına düşkün gibi
Allah Allah fırtına öncesi sessizlik olmasın buBugünde hıc hareket etmedi sıpa su saat oldu ben konuşmuyorum bisey demicem
Kız eski mesajları okuya okuya geliyorsun gündemden hep uzaksın boşver artık geçmişleri güncel takıl da haber alalım sendenYok daha doğurmadım :))))
Cano 10 dk kaynattım sirkeli suyla. Sonra cıkardım hemn bolca suyla yıkadım.Artık 7 yasini beklemek zorundayız pedagoglar ya 2 yaş öncesi ya 7 yaş sonrası diyolar ama meteyi bekletmicem tabiki
Yok asla etkilenmedi kıyafet gösterdim sana hediyeler gelcek dedim ben istemiyorum diyo
41i zorlicak senin kız desenehayırlısı olsun canım beklesin sıkıntı yoksa
Allah yardımcın olsun haberlerini bekliyoruz
Kaynat kız bisey olmaz saatlerce kaynamicak 5 dakka kaynasin su soğuyana kadar içinde beklesin altını açma ocağın çok
Evet benimde öyle kuruyo nemlendir şimdiden yara olmasın emzirirken
Ben sirkeli kaynayan suya attım 10 dk kaynattım aldım bolca suyla yıkadım cnm. Şükür erime olmadı.Masallahseninkinin rahatı iyi zamanında gelsin inşallah
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
M Melekogretmencnn ben 10 dk suyu kaynattım kapattım içinde beklettim 10 dk erir diye kaynarken atmadım
Aynen erimediErimiyo canım
Canım avent mamajo ürünleri ama erir die korktum ama şükür erime olmadı. 10 dk sirkeli suyla kaynatıp bol suyla yıkadım.Alıntılamıstım herkes cevap vermıs ama :) yazayım dedımkaynamıs suyun ıcıne atıp beklettım hıcbıse olmadı:) bırı ıyı demıs. Amaa erıosa at onları zaten kaynat bıse olma cnm
Maşallah cano baya baya kaynatmışın20 dk hemdebiraz abartmışım
Tamam :)Kız eski mesajları okuya okuya geliyorsun gündemden hep uzaksın boşver artık geçmişleri güncel takıl da haber alalım sendenher şey yolunda di mi bak bir sürü doğuran arkadaşımız var
Bende 9 ay 10 gün durmuşumSultan papağını vardı bir ara bende de pek konuşmaya yatkın değiller zor öğreniyorlar ama ıslık çok iyi taklit ediyorlardişi kuşlar zaten zor konusuyor ama onlarında kendini sevdirmesi çok tatlı boynunu büküp sev beni derdi
Demek kii. Şaşırdım bu kadar beklemez sanıyordum hep kızlar erken gelir dedikleri için böyle hissettim sanırımben hamilelik boyunca günler geçmiyor diye yakınıyordum meğersem o günler geçiyormuş bu zamanlara gelince anladım
Ya çok az kaldı şak diye sancım gelir mi ki? Nstde sancıdan eser yok yaseninki de iyi durmuş bence, bakarsın yine tarihinden önce gelmeye kalkar
Bende doktora gidiyorum benim sıpa sesi kesti şuan uyanık olması lazım yaBugünde hıc hareket etmedi sıpa su saat oldu ben konuşmuyorum bisey demicem
Başladı hareket etmeye ama sürekli kafasını ittiriyoAmiiin bolca amin bir an önce biz de kavuşalım o meşguliyete
Amiiin, aynen öyle canım sağlıkla gelsinler de yapacak birşey yok bekleyeceğiz mecburAslında çok zorlanıyorum ama benim bebeğimin gelişimi 10 gün geriden geliyor o yüzden içerde ne kadar dursa o kadar kâr bir yerde. Perşembe günü güzel haberlerle gelirsiniz inşallah, biz cumartesi gideceğiz.
He yatmayı seviyor derken dünyaya gelesi yokyoksa tepinmeler gece kudurmaları çok yoğun gündüz sakiniz şuan hıçkırıyor ama
Allah Allah fırtına öncesi sessizlik olmasın bu
Iyi yapmışsın canım yeterCano 10 dk kaynattım sirkeli suyla. Sonra cıkardım hemn bolca suyla yıkadım.
Ben sirkeli kaynayan suya attım 10 dk kaynattım aldım bolca suyla yıkadım cnm. Şükür erime olmadı.
Aynen erimedi
Canım avent mamajo ürünleri ama erir die korktum ama şükür erime olmadı. 10 dk sirkeli suyla kaynatıp bol suyla yıkadım.
Maşallah cano baya baya kaynatmışın
Benimki doktordayken çok hareketli ultrasonda bakarkende nstde deBende doktora gidiyorum benim sıpa sesi kesti şuan uyanık olması lazım ya
Benim de yüksekti canım ama doktor şu an bişey yapmayalım gebelikte genelde yükselir dedi. Olmazsa doğumdan sonra kontrol edecekmiş dahiliyeTamam :)
Ben iyiyim şükür ama crp arrmış doğum öncesi iltihabını azaltalım dedi dr antibiyotik başladı cuma kontrolüm var bakalım inşallah düşer bu 3. Antibiyotik kullanışım hamileyken
Doğum yapan arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin❣
Nts de sonradan açıldıBaşladı hareket etmeye ama sürekli kafasını ittiriyo
Iyi yapmışsın canım yeter
Benimki doktordayken çok hareketli ultrasonda bakarkende nstde de
Kaç çıktı seninBenim de yüksekti canım ama doktor şu an bişey yapmayalım gebelikte genelde yükselir dedi. Olmazsa doğumdan sonra kontrol edecekmiş dahiliye
Yaa aynıymış canım bana çok bekletmicek gibi geliyor son zmnlar çok tempolu geçiyor Bi kaç gün dinlememe izin verse diyorumGünümüz aynı canım. İnşallah çok bekletmez bizim kızlar
Allah analı babalı büyütsün sütün hemencik gelsinnnSelam kızlar biliyorsunuz bugün doğum yaptım. Ben yanına ped almıştım ama depend acayip iyi bişiymişbugün önce ped taktık rahat olmayınca hemen eczaneden aldık. Depend almayanlara tavsiyem... Doğum sonrası içim memnun kalırsınız
Canim ben toparlanmaya çalışıyorum, bir yandan da emzirme çalışmaları devam.ediyor cabuk yoruluyorlar . sut artirici bir ilac ve gogus kremi onerdi hastanemiz aldik ilacin icinde rezene ve cemen otu var krem tamamen bitkisel z.yagi ve kantoron var.Bu arada doğum yapan arkadaşları çok merak ediyorum nasıllar iyiler mi bebisleri nasıl diye
Hadi Gözünaydın canımNts normal yine 3 kilo olmuşuz çatı muayenesini de oldum iyi durumda dedi doğurmazsam haftaya görüşecekmişiz mantı burunlu Bi oğlum varaz da olsa yüzünü gösterdi
Evet normal olmaması için hiçbir Sebeb yok şuanlık hemen oldu bitti bişey anlamadım biraz kanama olabilir korkma dedi o kadarcıkHadi Gözünaydın canımçatı muanesi nasıldı peki acı hissettin mi normale mi karar verdiniz