- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Evet canım Allah in izniyle doğunca beslerim artık sağ Salim kavusalm hepimiz,,Gözün aydın canım günün belli olmuş sağlıkla alırsın kucağına inşallah benim doktor bugün kilolu olmasın doğsun dışarda büyür en güzeli dedi zaten kilosu da gayet iyi
37. Haftanın içindesin kilosu iyi senin haftanda benimde öyleydi aşağı yukarı aynı gidiyor benimki de geriden geliyor 10 gün. Kilo olayına takılma ben alt sınırında altında olacak diye takılıyordum ama sınırı geçtikten sonra umursamadım hoş daha düşük kiloda olsa da sorun demek değil doğunca alacaklar sonuçta.Kızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık.
Sanırım öyle olmuş kuzucum41i geçince kaka yeme olayı oluyo diye biliyorum canım baya durmuş demekki oda
58 ya da 53 tü13.49 canım senin?
Ay ciddi misin ne güzel kız doğmadan seviyor maşallah hic kıskançlığı olmasin inşallahAğlıyor ne zaman bana kardeş yapacaksın beklemekten yoruldum diyor
Algılarım kapalı benim şuan bisey düşünemiyorum yaSen daha iyi anlarsın kendini tabi gelecek mi gelmeyecek mi diye hayırlısı olsun
Gözün aydın allah analı babalı büyütsünKızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
Ben salı sen cuma hadi sağlıkla.alalim kucagimiza inşallahKızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık.
İnşallah canısıAlgılarım kapalı benim şuan bisey düşünemiyorum ya
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün
Ben salı sen cuma hadi sağlıkla.alalim kucagimiza inşallah
Daha doğmadan sevgi gosterisine inanmamAy ciddi misin ne güzel kız doğmadan seviyor maşallah hic kıskançlığı olmasin inşallah
Dogru söylüyorsun daha görmedi her an herşey değişebilirDaha doğmadan sevgi gosterisine inanmamkıskançlık illa ki olacak canım
Bn yasamadim cnm insulin kullandim cok sukur bebek normal kiloda dogdu. Dogdugunda sekeri biraz dusuktu. Hemen glukoz vrdiler dengelendi bidsha da hc dusmedi. Topuktan kan alip olctuler hepİyi akşamlar hanımlar bende takipteyim hep ama pek yazmıyorum 38 haftalık hamileyim bende gebelik şekerim var sormak istediğim gebelik şekeri olup Doğum yapanlar herhangi bir pıroblem yaşadınızmı şimdiden teşekkür ederim hayırlı doğumlar dilerim herkese
Hmm ama referans değerleri farklı olabilir hastanelerin canım. Bizim referans 0-5 arası idi 13. 49 çıkmış işte.. Sizin referans farklıdır sanıırm çünkü aşırı yüksek olur yoksa58 ya da 53 tübenm normalde de romatizmam old için 30larda çıkıyor crp
Maşallah canım gözünüz aydın ikiniz de sağlıklı iseniz gerisi önemli değilKızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
41 e kadar bekler doktorun canım olmadı sunni sancı verirler erkek bebekler genelde daha geç gelirler duymuşsundurKızlar 39. Haftasında olup normal doğumu bekleyen kaldı mı acababu gün kontrolüm vardı oğluşumun hiç gelesi yok gibi, azıcık sancı bile çıkmadı
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
Merhaba canım bunu biz bilemeyiz yanlış yönlendirmiş olmayalım. Yarın git kan tahlili ver istersen eğer gebelik varsa hemen kan sulandırıcıya başlatır doktor. Hemen olmasa da zamanla kafana göre iyi bir doktor bulursun. Önce gebelik var mı ondan emin olMerhaba hanımlar adetim 4 gun gecikti hamile olabilirmiyim sizce birde cok korkuyorum kan pihtilasmasi var bnde istanbulda cok iyi bi kadin dogum doktoru var mi gidebilicegim
Akışına bırak gitsinAlgılarım kapalı benim şuan bisey düşünemiyorum ya
BennKızlar 39. Haftasında olup normal doğumu bekleyen kaldı mı acababu gün kontrolüm vardı oğluşumun hiç gelesi yok gibi, azıcık sancı bile çıkmadı
Amin canım41 e kadar bekler doktorun canım olmadı sunni sancı verirler erkek bebekler genelde daha geç gelirler duymuşsundurhakkınızda hayırlısı artık
Aynen bu gün sürekli kasıldım, tuvalete gidip geldiğimde kasıklarım çok ağrıyor. Her gün, bu gün gelecek diyorum, sonuç hüsranAkışına bırak gitsin
Benn39+3 oldu, bebiş ortalarda yok nstde sancı da yok ama geceleri kasılmalarım, ağrılarım oluyor