- 27 Kasım 2018
- 3.310
- 3.469
Geçenlerde yapim dedim korktum yapmadımCanım benim arkadaş tencerede su kaynatıp altını kapattıktan sonra 10 dkka fln içine atıyomuş bende henüz yapmadım yapıcam.
Sen de kaynatmıstın demi canım.Kız kaynat bir şey olmaz
Kaynat ne olacak ben kaynattım biberin ve emzikleriKızlar ya ben biberon emzik süt sağma makinası koruyucu kalkan bunları sterilize etmedim. Kaynatcam ama erir falan die çekiniom. Çoğu arkadaş kaynattım demişti.
Sorma bu kız bizimle oyun oynuyor bir öyle bir böyleAman tanrımmaşallah size canım hergün heyecan
Canım ben 10 dk kaynattım hiç bişiy olmadıKızlar ya ben biberon emzik süt sağma makinası koruyucu kalkan bunları sterilize etmedim. Kaynatcam ama erir falan die çekiniom. Çoğu arkadaş kaynattım demişti.
Bende kaynattim kuzum hic bişey olmaz yap gitsinKızlar ya ben biberon emzik süt sağma makinası koruyucu kalkan bunları sterilize etmedim. Kaynatcam ama erir falan die çekiniom. Çoğu arkadaş kaynattım demişti.
Benimde kız bekliyoruz. Daha var doğmayan kızlarımızGece uykusu nöbetlerinden slmlarheralde geriye kalanlar hep erkek bebek sadece Pembeumutlar haric. Bide muallimezin ikizlerden biri kız başka yok sanırım. Kızlar aceleci davrandı şubatta geldi hepsi de
Ooo süper haber canım ❤❤ pozisyondan dolayı farklı çıkabiliyormuş demek suyu. O zaman beklemeye devam yaniBebişin suyuna bakıldı gayet yeterli çıktı.Pozisyonundan dolayı az çıkabiliyormuş bazen. 60 ve üzeri çıkması gerekiyor dün 50 küsür birşeydi bugün 80 küsür çıktı bebeğin bir sıkıntısı yok kan akışına vs bakıldı. Cumartesi tekrar çağırdı tam 40 oluyorum o gün, hem yine suyu için emin olalım hem de bu aralar sık görüşeceğiz bundan sonra 3 4 günde 1 dedi. Bebek gelmeye kalkmazsa 41e kadar beklermişiz.
Hayırlı doğumlar canım. Güzel haberlerle dön inşallah. Sağ salim kucağına al hemen ❤Kızlar sabah suyum geldi, hastaneye geldik yatış yapıldı, lavman yaptılar şimdi de suni sancı veriyorlar, hafiften sancılarım başladı, 2-3 cm açıklık varmış sadece, inşallah çok uzun sürmeden alırım bebeğimi kucağıma bana dua edin
Bnm kız da beklemede canım bakalım ne zmn gelecekGece uykusu nöbetlerinden slmlarheralde geriye kalanlar hep erkek bebek sadece Pembeumutlar haric. Bide muallimezin ikizlerden biri kız başka yok sanırım. Kızlar aceleci davrandı şubatta geldi hepsi de
Birazdan başlıcam kaynatmaya. Valla koca valizi hazırladım ne zamandır sadece kaynatılcak şeyler kaldı yük gibi. Onları da yapim nolur nolmazBende kaynattim kuzum hic bişey olmaz yap gitsin
Bnm elektrikli 2li mamajo nun. Birazdan kaynatım bari. Saol canım.Canım ben 10 dk kaynattım hiç bişiy olmadı
zaten eriyorsa kullanma onları
Benim Manuel bi sağma pompası vardı suya girer girmez eridi
Artık 7 yasini beklemek zorundayız pedagoglar ya 2 yaş öncesi ya 7 yaş sonrası diyolar ama meteyi bekletmicem tabikiEn iyisi küçükken aklı ermeden sünnet ettirmek. Daha fazla büyümesini bekleme canım daha zor olur sonra sünnet.
Yok asla etkilenmedi kıyafet gösterdim sana hediyeler gelcek dedim ben istemiyorum diyoBüyüyünce zor oluyorbenimki hevesli olduğu halde etkilendi. Pipime ne yaptılar, Pipim canım Pipim diye baya ağır yaktı eşim çok pişman oldu yenidoğan sünneti yaptırmadığına. 2.de akıllandık
Benim tavsiyem çocuğa ne olduğunu tam olarak anlatın hatta eş dostta olursa sünnet düğünü,mevlüdüne götürün. Çocuklar kıyafetten filan etkileniyor
41i zorlicak senin kız deseneBebişin suyuna bakıldı gayet yeterli çıktı.Pozisyonundan dolayı az çıkabiliyormuş bazen. 60 ve üzeri çıkması gerekiyor dün 50 küsür birşeydi bugün 80 küsür çıktı bebeğin bir sıkıntısı yok kan akışına vs bakıldı. Cumartesi tekrar çağırdı tam 40 oluyorum o gün, hem yine suyu için emin olalım hem de bu aralar sık görüşeceğiz bundan sonra 3 4 günde 1 dedi. Bebek gelmeye kalkmazsa 41e kadar beklermişiz.
Allah yardımcın olsun haberlerini bekliyoruzKızlar sabah suyum geldi, hastaneye geldik yatış yapıldı, lavman yaptılar şimdi de suni sancı veriyorlar, hafiften sancılarım başladı, 2-3 cm açıklık varmış sadece, inşallah çok uzun sürmeden alırım bebeğimi kucağıma bana dua edin
Kaynat kız bisey olmaz saatlerce kaynamicak 5 dakka kaynasin su soğuyana kadar içinde beklesin altını açma ocağın çokKızlar ya ben biberon emzik süt sağma makinası koruyucu kalkan bunları sterilize etmedim. Kaynatcam ama erir falan die çekiniom. Çoğu arkadaş kaynattım demişti.
Evet benimde öyle kuruyo nemlendir şimdiden yara olmasın emzirirkenGünaydın kızlar öncelikle bugun doğumu olacak veya olmuş arkadaşlara Allah kolaylık versin, sağlıkla alsınlar kucaklarınaaklıma takılan bişey var göğüs uçları konusunda, ya benimkiler böyle nasıl anlatsam uç kısımları pütür pütür, hani tabiki pürüzsüz olacak değil ama şöyle bi iki tırnaklama ile deri döküntüsü oluyo hemen, ama nasıl oluyo anlatamam bayagı fazla... Duşta sabun bezi ile sabunluyorum çok sürtmeden ama 2 güne aynı hali alıyo, görünce tırnaklıyorum ya, napmalıyım? Şuan süt veren anneler sizde de var mıydı?yoksa olması gereken bişey mi?
Sagsalim al kucagina canm gozun aydin simdidenKızlar sabah suyum geldi, hastaneye geldik yatış yapıldı, lavman yaptılar şimdi de suni sancı veriyorlar, hafiften sancılarım başladı, 2-3 cm açıklık varmış sadece, inşallah çok uzun sürmeden alırım bebeğimi kucağıma bana dua edin
Onceden bnmde oyleydi smdi emziriyorm diye gecti. Zeytinyagi veya gogusucu kremini sur cnmGünaydın kızlar öncelikle bugun doğumu olacak veya olmuş arkadaşlara Allah kolaylık versin, sağlıkla alsınlar kucaklarınaaklıma takılan bişey var göğüs uçları konusunda, ya benimkiler böyle nasıl anlatsam uç kısımları pütür pütür, hani tabiki pürüzsüz olacak değil ama şöyle bi iki tırnaklama ile deri döküntüsü oluyo hemen, ama nasıl oluyo anlatamam bayagı fazla... Duşta sabun bezi ile sabunluyorum çok sürtmeden ama 2 güne aynı hali alıyo, görünce tırnaklıyorum ya, napmalıyım? Şuan süt veren anneler sizde de var mıydı?yoksa olması gereken bişey mi?
Öyle olacak galiba, ben doğum için bu hafta olur diye baya ümitliydim ama nasip41i zorlicak senin kız desenehayırlısı olsun canım beklesin sıkıntı yoksa
MasallahBebişin suyuna bakıldı gayet yeterli çıktı.Pozisyonundan dolayı az çıkabiliyormuş bazen. 60 ve üzeri çıkması gerekiyor dün 50 küsür birşeydi bugün 80 küsür çıktı bebeğin bir sıkıntısı yok kan akışına vs bakıldı. Cumartesi tekrar çağırdı tam 40 oluyorum o gün, hem yine suyu için emin olalım hem de bu aralar sık görüşeceğiz bundan sonra 3 4 günde 1 dedi. Bebek gelmeye kalkmazsa 41e kadar beklermişiz.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sabah suyum geldi, hastaneye geldik yatış yapıldı, lavman yaptılar şimdi de suni sancı veriyorlar, hafiften sancılarım başladı, 2-3 cm açıklık varmış sadece, inşallah çok uzun sürmeden alırım bebeğimi kucağıma bana dua edin
Yatmayı seviyor heralde kalkıp gelesi yokMasallahseninkinin rahatı iyi zamanında gelsin inşallah
Kizlar katiliyorum bende depend alin mutlaka 3-4 tane kullandim ilk iki gun ped ile olmuyor.
Bu lohusalik beni yedi gercekten hamileyken daha rahattim ter icinde uyaniyorum sanki yaz gunu. Duygusallik tavan yapti herseye aliniyorum ozellikle annelik ve bebek ile ilgili. Neyse sayili gun cabuk gecer
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKızlar sabah suyum geldi, hastaneye geldik yatış yapıldı, lavman yaptılar şimdi de suni sancı veriyorlar, hafiften sancılarım başladı, 2-3 cm açıklık varmış sadece, inşallah çok uzun sürmeden alırım bebeğimi kucağıma bana dua edin
Erimiyo canımKızlar ya ben biberon emzik süt sağma makinası koruyucu kalkan bunları sterilize etmedim. Kaynatcam ama erir falan die çekiniom. Çoğu arkadaş kaynattım demişti.
Anladım canım kuruluk mu bilmiyorum ya bazen kantoron sürüyodum şimdi lansinoh göğüs ucuna başladım bakalım inşallah dediğin gbi emzirirken bi sıkıntı olmazArtık 7 yasini beklemek zorundayız pedagoglar ya 2 yaş öncesi ya 7 yaş sonrası diyolar ama meteyi bekletmicem tabiki
Yok asla etkilenmedi kıyafet gösterdim sana hediyeler gelcek dedim ben istemiyorum diyo
41i zorlicak senin kız desenehayırlısı olsun canım beklesin sıkıntı yoksa
Allah yardımcın olsun haberlerini bekliyoruz
Kaynat kız bisey olmaz saatlerce kaynamicak 5 dakka kaynasin su soğuyana kadar içinde beklesin altını açma ocağın çok
Evet benimde öyle kuruyo nemlendir şimdiden yara olmasın emzirirken
Benim sultan papağanı konuşmuyor ya dişiBu arada evdeki muhabbet kuşumuza uzun zamandır kızımın adını öğretmeye çalışıyordum sonunda öğrendi.Çok komik söylüyor ve sevimli oldu evde sürekli bebeme seslenen bir canlı varr