2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya ben biberon emzik süt sağma makinası koruyucu kalkan bunları sterilize etmedim. Kaynatcam ama erir falan die çekiniom. Çoğu arkadaş kaynattım demişti.
Kaynat ne olacak ben kaynattım biberin ve emzikleri
Aman tanrım maşallah size canım hergün heyecan
Sorma bu kız bizimle oyun oynuyor bir öyle bir böyle aman sağlıklı olsunda

Kızlar ya ben biberon emzik süt sağma makinası koruyucu kalkan bunları sterilize etmedim. Kaynatcam ama erir falan die çekiniom. Çoğu arkadaş kaynattım demişti.
Canım ben 10 dk kaynattım hiç bişiy olmadı
zaten eriyorsa kullanma onları
Benim Manuel bi sağma pompası vardı suya girer girmez eridi

Günaydın kızlar öncelikle bugun doğumu olacak veya olmuş arkadaşlara Allah kolaylık versin, sağlıkla alsınlar kucaklarına aklıma takılan bişey var göğüs uçları konusunda, ya benimkiler böyle nasıl anlatsam uç kısımları pütür pütür, hani tabiki pürüzsüz olacak değil ama şöyle bi iki tırnaklama ile deri döküntüsü oluyo hemen, ama nasıl oluyo anlatamam bayagı fazla... Duşta sabun bezi ile sabunluyorum çok sürtmeden ama 2 güne aynı hali alıyo, görünce tırnaklıyorum ya, napmalıyım? Şuan süt veren anneler sizde de var mıydı?yoksa olması gereken bişey mi?

Gece uykusu nöbetlerinden slmlar heralde geriye kalanlar hep erkek bebeksadece Pembeumutlar haric. Bide muallimezin ikizlerden biri kız başka yok sanırım. Kızlar aceleci davrandı şubatta geldi hepsi de
Benimde kız bekliyoruz. Daha var doğmayan kızlarımız
Ooo süper haber canım ❤❤ pozisyondan dolayı farklı çıkabiliyormuş demek suyu. O zaman beklemeye devam yani çok bekletmesin artık annesini
Hayırlı doğumlar canım. Güzel haberlerle dön inşallah. Sağ salim kucağına al hemen ❤

Bende kaynattim kuzum hic bişey olmaz yap gitsin
Birazdan başlıcam kaynatmaya. Valla koca valizi hazırladım ne zamandır sadece kaynatılcak şeyler kaldı yük gibi. Onları da yapim nolur nolmazsaol canım
Canım ben 10 dk kaynattım hiç bişiy olmadı
zaten eriyorsa kullanma onları
Benim Manuel bi sağma pompası vardı suya girer girmez eridi
Bnm elektrikli 2li mamajo nun. Birazdan kaynatım bari. Saol canım.

En iyisi küçükken aklı ermeden sünnet ettirmek. Daha fazla büyümesini bekleme canım daha zor olur sonra sünnet.
Artık 7 yasini beklemek zorundayız pedagoglar ya 2 yaş öncesi ya 7 yaş sonrası diyolar ama meteyi bekletmicem tabiki
Yok asla etkilenmedi kıyafet gösterdim sana hediyeler gelcek dedim ben istemiyorum diyo
41i zorlicak senin kız desene hayırlısı olsun canım beklesin sıkıntı yoksa
Allah yardımcın olsun haberlerini bekliyoruz
Kaynat kız bisey olmaz saatlerce kaynamicak 5 dakka kaynasin su soğuyana kadar içinde beklesin altını açma ocağın çok
Evet benimde öyle kuruyo nemlendir şimdiden yara olmasın emzirirken

Sagsalim al kucagina canm gozun aydin simdiden

Onceden bnmde oyleydi smdi emziriyorm diye gecti. Zeytinyagi veya gogusucu kremini sur cnm

Masallah seninkinin rahatı iyi zamanında gelsin inşallah
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

M Melekogretmencnn ben 10 dk suyu kaynattım kapattım içinde beklettim 10 dk erir diye kaynarken atmadım

Geçer geçer

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Anladım canım kuruluk mu bilmiyorum ya bazen kantoron sürüyodum şimdi lansinoh göğüs ucuna başladım bakalım inşallah dediğin gbi emzirirken bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…