- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Canım hangi ilaç onCanim ben toparlanmaya çalışıyorum, bir yandan da emzirme çalışmaları devam.ediyor cabuk yoruluyorlar . sut artirici bir ilac ve gogus kremi onerdi hastanemiz aldik ilacin icinde rezene ve cemen otu var krem tamamen bitkisel z.yagi ve kantoron var.
Babamızda kimliği icin başvurmuşnüfusumuza bir fert daha eklendi cok.sukur
Kızımda sürekli.kardesinin başında hep ben.tasimak istiyorum kucağıma verin diyor.sapkasini cikartiyor
Oh maşallah riske rağmen baya beklemişsin sen deBende 9 ay 10 gün durmuşum6. Ayda annem kanama da geçirmiş erken doğum riski de varmış ama yok babamla iddiaya bile girmişler şu gün doğar diye ben sonuna kadar kullandım kız erkek fark etmiyo bence ya
Kız bi telaş yaptım okurken heBende doktora gidiyorum benim sıpa sesi kesti şuan uyanık olması lazım ya
Senden bi aksiyon bekliyorum bu hafta ama hayırlısıBaşladı hareket etmeye ama sürekli kafasını ittiriyo
Çabuk toparlanırsın inşallah canımCanim ben toparlanmaya çalışıyorum, bir yandan da emzirme çalışmaları devam.ediyor cabuk yoruluyorlar . sut artirici bir ilac ve gogus kremi onerdi hastanemiz aldik ilacin icinde rezene ve cemen otu var krem tamamen bitkisel z.yagi ve kantoron var.
Babamızda kimliği icin başvurmuşnüfusumuza bir fert daha eklendi cok.sukur
Kızımda sürekli.kardesinin başında hep ben.tasimak istiyorum kucağıma verin diyor.sapkasini cikartiyor
13.49 canım senin?Kaç çıktı senin
Süt icin.laktamax krem de nipplecare.Canım hangi ilaç on
Ben beklemiyorum ya verdiği tarihte doğacak benceOh maşallah riske rağmen baya beklemişsin sen deBenim büyük abimde bayağı durmuş sanırım, annem tam kestiremiyor ne kadar durduğunu ama suyu yeşil gelmiş abim kakasını yemiş artık
Kız bi telaş yaptım okurken heama mesajları bitirince gördüm hareketlenmiş şükür ❤
Senden bi aksiyon bekliyorum bu hafta ama hayırlısı
Çabuk toparlanırsın inşallah canımBebek emerken yoruluyor diyorsunuz ya ben eriyorum ya o minik bedenleri nasıl enerji harcıyor emmek için sonra da yorgun düşüyorlar kıyamam çok sevimli ❤ rezene demek ki süt konusunda gerçekten faydalı ben de hergün 1 bardak içiyorum belki fayda sağlar diye.
Allahım kimliği de olacak ya çok şükür bugünlere gerçekten
Kızın beni çok güldürdütatlı anlar yaşanıyor desene
Sen daha iyi anlarsın kendini tabi gelecek mi gelmeyecek mi diye hayırlısı olsunBen beklemiyorum ya verdiği tarihte doğacak bence
Allah analı babalı büyütsün canım. GözünaydınKızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
YaaKızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
Cok şükür canim kavusmussun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
Kilosu gayet iyi kuzum takma oyle şeyleri kafana dogsun bol bol besler büyütürsün. Artik günün de belli oldu şafak sayarsın. Deniz de sayıyor mu şafakKızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık.
YaaKızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
Canım kiloyu hiç takma, cihazdan cihaza bile farklı çıkıyor. Günün de belli olmuş, sağ salim kucağına al inşallahKızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık.
41i geçince kaka yeme olayı oluyo diye biliyorum canım baya durmuş demekki odaOh maşallah riske rağmen baya beklemişsin sen deBenim büyük abimde bayağı durmuş sanırım, annem tam kestiremiyor ne kadar durduğunu ama suyu yeşil gelmiş abim kakasını yemiş artık
Kız bi telaş yaptım okurken heama mesajları bitirince gördüm hareketlenmiş şükür ❤
Senden bi aksiyon bekliyorum bu hafta ama hayırlısı
Çabuk toparlanırsın inşallah canımBebek emerken yoruluyor diyorsunuz ya ben eriyorum ya o minik bedenleri nasıl enerji harcıyor emmek için sonra da yorgun düşüyorlar kıyamam çok sevimli ❤ rezene demek ki süt konusunda gerçekten faydalı ben de hergün 1 bardak içiyorum belki fayda sağlar diye.
Allahım kimliği de olacak ya çok şükür bugünlere gerçekten
Kızın beni çok güldürdütatlı anlar yaşanıyor desene
Ağlıyor ne zaman bana kardeş yapacaksın beklemekten yoruldum diyorCok şükür canim kavusmussun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kilosu gayet iyi kuzum takma oyle şeyleri kafana dogsun bol bol besler büyütürsün. Artik günün de belli oldu şafak sayarsın. Deniz de sayıyor mu şafak
Gözün aydın canım günün belli olmuş sağlıkla alırsın kucağına inşallah benim doktor bugün kilolu olmasın doğsun dışarda büyür en güzeli dedi zaten kilosu da gayet iyiKızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık.
İnşallah canım sağlıkla gelsin kilosunu düşünmüyorum artıkYaagözün aydın canım allah analı babalı büyütsün, ohh gözünün önünde olması nasıl rahatlatmıştır dimi allahım bizede nasip etsin
Canım kiloyu hiç takma, cihazdan cihaza bile farklı çıkıyor. Günün de belli olmuş, sağ salim kucağına al inşallah