2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hangi ilaç on

Bende 9 ay 10 gün durmuşum 6. Ayda annem kanama da geçirmiş erken doğum riski de varmış ama yok babamla iddiaya bile girmişler şu gün doğar diye ben sonuna kadar kullandım kız erkek fark etmiyo bence ya
Oh maşallah riske rağmen baya beklemişsin sen de Benim büyük abimde bayağı durmuş sanırım, annem tam kestiremiyor ne kadar durduğunu ama suyu yeşil gelmiş abim kakasını yemiş artık
Bende doktora gidiyorum benim sıpa sesi kesti şuan uyanık olması lazım ya
Kız bi telaş yaptım okurken he ama mesajları bitirince gördüm hareketlenmiş şükür
Başladı hareket etmeye ama sürekli kafasını ittiriyo
Senden bi aksiyon bekliyorum bu hafta ama hayırlısı
Çabuk toparlanırsın inşallah canım Bebek emerken yoruluyor diyorsunuz ya ben eriyorum ya o minik bedenleri nasıl enerji harcıyor emmek için sonra da yorgun düşüyorlar kıyamam çok sevimli❤ rezene demek ki süt konusunda gerçekten faydalı ben de hergün 1 bardak içiyorum belki fayda sağlar diye.
Allahım kimliği de olacak ya çok şükür bugünlere gerçekten
Kızın beni çok güldürdü tatlı anlar yaşanıyor desene

Ben beklemiyorum ya verdiği tarihte doğacak bence

İyi akşamlar hanımlar bende takipteyim hep ama pek yazmıyorum 38 haftalık hamileyim bende gebelik şekerim var sormak istediğim gebelik şekeri olup Doğum yapanlar herhangi bir pıroblem yaşadınızmı şimdiden teşekkür ederim hayırlı doğumlar dilerim herkese

Kızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
Cok şükür canim kavusmussun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık.
Kilosu gayet iyi kuzum takma oyle şeyleri kafana dogsun bol bol besler büyütürsün. Artik günün de belli oldu şafak sayarsın. Deniz de sayıyor mu şafak

Kızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
Yaa gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün, ohh gözünün önünde olması nasıl rahatlatmıştır dimi allahım bizede nasip etsin
Kızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık.
Canım kiloyu hiç takma, cihazdan cihaza bile farklı çıkıyor. Günün de belli olmuş, sağ salim kucağına al inşallah

41i geçince kaka yeme olayı oluyo diye biliyorum canım baya durmuş demekki oda

Ağlıyor ne zaman bana kardeş yapacaksın beklemekten yoruldum diyor

Gözün aydın canım günün belli olmuş sağlıkla alırsın kucağına inşallah benim doktor bugün kilolu olmasın doğsun dışarda büyür en güzeli dedi zaten kilosu da gayet iyi

İnşallah canım sağlıkla gelsin kilosunu düşünmüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…