2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Onceden bnmde oyleydi smdi emziriyorm diye gecti. Zeytinyagi veya gogusucu kremini sur cnm
Aaaa öyle mi, vallahi biraz içim rahatladı hamilelikten önce de vardı zaten ama şimdi iyice arttı gbi belkı emzirirken gecer, başladım zaten göğüs ucu kremine, çok teşekkür ederim 😊

Bebişin suyuna bakıldı gayet yeterli çıktı.😍 Pozisyonundan dolayı az çıkabiliyormuş bazen. 60 ve üzeri çıkması gerekiyor dün 50 küsür birşeydi bugün 80 küsür çıktı bebeğin bir sıkıntısı yok kan akışına vs bakıldı. Cumartesi tekrar çağırdı tam 40 oluyorum o gün, hem yine suyu için emin olalım hem de bu aralar sık görüşeceğiz bundan sonra 3 4 günde 1 dedi. Bebek gelmeye kalkmazsa 41e kadar beklermişiz.😄
🤣 Sonuna kadar duracak ne kadar hakkı varsa demekki son günler geçmek de bilmiyo 🥰

Büyüyünce zor oluyor 😁 benimki hevesli olduğu halde etkilendi. Pipime ne yaptılar, Pipim canım Pipim diye baya ağır yaktı 😅😅😅 eşim çok pişman oldu yenidoğan sünneti yaptırmadığına. 2.de akıllandık
Benim tavsiyem çocuğa ne olduğunu tam olarak anlatın hatta eş dostta olursa sünnet düğünü,mevlüdüne götürün. Çocuklar kıyafetten filan etkileniyor 😁🤪
Bende yaptırmak istiyorum erkenden çok güldüm canım benim ya benim eşimde ailesi de biraz yeni doğana mesafeli de ben istiyorum diye sesini çıkarmıyor pek ikna olmuş gibi 🤣🙈 bende tramva yaşasın istemiyorum

Öyle olacak galiba, ben doğum için bu hafta olur diye baya ümitliydim ama nasip😂 çok şükür sıkıntı yok ben zorlaniyorum ama dursun bakalım durduğu kadar 🤗
Ay gününün dolmasinada 4 gün kalmış maşallah iyi beklemis😂 acaba benimki beklese ne kadar dururdu abisi gibi gelmek isterse cumartesi gelmesi lazim😂

Benim sultan papağanı konuşmuyor ya dişi 🤣 anca ıslık çalsın 🙈🙈
Sultan papağını vardı bir ara bende de pek konuşmaya yatkın değiller zor öğreniyorlar ama ıslık çok iyi taklit ediyorlar 😂 dişi kuşlar zaten zor konusuyor😕 ama onlarında kendini sevdirmesi çok tatlı boynunu büküp sev beni derdi 😂
🤣 Sonuna kadar duracak ne kadar hakkı varsa demekki son günler geçmek de bilmiyo 🥰
Demek kii. Şaşırdım bu kadar beklemez sanıyordum hep kızlar erken gelir dedikleri için böyle hissettim sanırım 😂 ben hamilelik boyunca günler geçmiyor diye yakınıyordum meğersem o günler geçiyormuş 🙈🙈 bu zamanlara gelince anladım 😂
Ay gününün dolmasinada 4 gün kalmış maşallah iyi beklemis😂 acaba benimki beklese ne kadar dururdu abisi gibi gelmek isterse cumartesi gelmesi lazim😂
Ya çok az kaldı şak diye sancım gelir mi ki? Nstde sancıdan eser yok ya😂 seninki de iyi durmuş bence, bakarsın yine tarihinden önce gelmeye kalkar 😄

Kızlar ya ben biberon emzik süt sağma makinası koruyucu kalkan bunları sterilize etmedim. Kaynatcam ama erir falan die çekiniom. Çoğu arkadaş kaynattım demişti.
Alıntılamıstım herkes cevap vermıs ama :) yazayım dedım 😌 kaynamıs suyun ıcıne atıp beklettım hıcbıse olmadı:) bırı ıyı demıs. Amaa erıosa at onları zaten 😃😂 kaynat bıse olma cnm😘

Sultan papağını vardı bir ara bende de pek konuşmaya yatkın değiller zor öğreniyorlar ama ıslık çok iyi taklit ediyorlar 😂 dişi kuşlar zaten zor konusuyor😕 ama onlarında kendini sevdirmesi çok tatlı boynunu büküp sev beni derdi 😂

Demek kii. Şaşırdım bu kadar beklemez sanıyordum hep kızlar erken gelir dedikleri için böyle hissettim sanırım 😂 ben hamilelik boyunca günler geçmiyor diye yakınıyordum meğersem o günler geçiyormuş 🙈🙈 bu zamanlara gelince anladım 😂

Ya çok az kaldı şak diye sancım gelir mi ki? Nstde sancıdan eser yok ya😂 seninki de iyi durmuş bence, bakarsın yine tarihinden önce gelmeye kalkar 😄
Gelebilir sancı bu😂😂
1 hafta beklesin artık yaa napiyim sezeryan şimdi tok karnına felan olurum beni strese sokmasin😂

Öyle olacak galiba, ben doğum için bu hafta olur diye baya ümitliydim ama nasip😂 çok şükür sıkıntı yok ben zorlaniyorum ama dursun bakalım durduğu kadar 🤗
Merhabalar, günümüz aynı sizinle nerdeyse. Benim kızın da geleceği yok gibi. Çok şükür herşey yolunda tabi, doktorumuzda 41. Haftanın sonuna kadar bekleyeceğiz diyor. Ben de çok sabırsızım. Ve vajinamdaki baskı ağrılı, otursam olmuyor, yürüsem olmuyor. Sizin durumunuz nasıl?

Gelebilir sancı bu😂😂
1 hafta beklesin artık yaa napiyim sezeryan şimdi tok karnına felan olurum beni strese sokmasin😂
Diyosun hadi bakalım 😂 Bekler inşallah annesi iyi tembihle 🙈 1 hafta dayansın😄
Merhabalar, günümüz aynı sizinle nerdeyse. Benim kızın da geleceği yok gibi. Çok şükür herşey yolunda tabi, doktorumuzda 41. Haftanın sonuna kadar bekleyeceğiz diyor. Ben de çok sabırsızım. Ve vajinamdaki baskı ağrılı, otursam olmuyor, yürüsem olmuyor. Sizin durumunuz nasıl?
Merhaba😊 En hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Benim akşamları çok ağrılarım oluyor gece de uyutmuyor gündüzleri ara sıra yokluyor tam tarif ettiğiniz gibi bir his. Doktor bunların hepsine normal diyor doğuma hazırlık diyor. Ne zaman gelecek bu kızlar bilmem 41e kadar bekleme gücünü kendimde göremiyorum sanki 🙈

Aynen kuzum dedigin gibi insallah bir sıkıntıları yoktur. Bebekten boş vakit kalırsa gelir bence sero dayanamaz 😊
Bebek daha çok minnak ya arkadaşların aktif olmayışına hak veriyorum ama inşallah herkesler toparlanınca biraz daha aktif olunur. Sadece hamilelik süreci değil sonrası içinde bilgi alışverişi olur güzel olur 😍

Bebek daha çok minnak ya arkadaşların aktif olmayışına hak veriyorum ama inşallah herkesler toparlanınca biraz daha aktif olunur. Sadece hamilelik süreci değil sonrası içinde bilgi alışverişi olur güzel olur 😍
Bende öyle düşünüyorum suan onların yazmamak için minik ama kocaman sebepleri var🥰🥰 umarim biz de hayırlısıyla o levela atlarız artık 😊

Diyosun hadi bakalım 😂 Bekler inşallah annesi iyi tembihle 🙈 1 hafta dayansın😄

Merhaba😊 En hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Benim akşamları çok ağrılarım oluyor gece de uyutmuyor gündüzleri ara sıra yokluyor tam tarif ettiğiniz gibi bir his. Doktor bunların hepsine normal diyor doğuma hazırlık diyor. Ne zaman gelecek bu kızlar bilmem 41e kadar bekleme gücünü kendimde göremiyorum sanki
Tıpa tıp aynıymış durumumuz. Bizim kızların keyfi yerinde demekki napalım sağlıcakla gelsinler tabi bekleriz. Ama dediğiniz gibi ben de nasıl bekleyeceğim hiç kestiremiyorum. Perşembe günü kontrolümüz var, bakalım ne diyecek doktorumuz. size de hayırlı doğumlar diliyorum 🥰🥰🥰🥰

X