6 ay dokunma bana derdiAynılar malesefallah o yüzden doğurma olayını bize vermiş yoksa düşünemiyorum nolurdu
Bencede ya benimde öyle midem yikanmisti ama benim burnumdan sokmuşlardı hortumu bogazina gelince yut dediler yuttum öyle yıkadılar midemi ondan daha kötü olamaz bence
Mochi alsan isini görür mu acaba sağ emzirirken sola takarsın sol boşalır. Biraz daha bebek büyüsün tek göğüs yetmeyecek canim hastane isi ne gerek kalmayabilirCnm masallah benim de 3. Gün oldu solu verirken sağdan kendi akıyo valla cabuk geldi. Hic de cay may icmiyorum sadece bol su. Gögüslerim taş gibi oldu yalnız canım acidi bebek hepsini cekemiyor. Sağmaya calıstım ev tipi olanlar sağmadı da, elimle sağınca geliyor. Napsam ki? Hastane tipi mi kiralasam. Cünkü ben uyurken eşimde verebilsin istiyorum
Kesinlikle hepsi nazlı6 ay dokunma bana derdio kadar nazlı ki çocuğun ç sini bile anmazdı
Dudakları kurumuş çatlamış haspam da o kuruyan deri yandı diyor durup durup gösteriyor AllahimAy bu erkekler hapşırsa ölümden döndüklerini zannediyor zaten benimki de aynı
Simdi biseyler yedim direk yer yemez geri cikardim rahatsiz oldu heralde kimildadi bes alti kez yine cok sukurYoktur muhtemelen endişe etme bişiyler ye iç Sol yanına yat bakalım ne kadar hareket sayacaksın
Senin rujlardan sürsün evdeyken o da iş görürDudakları kurumuş çatlamış haspam da o kuruyan deri yandı diyor durup durup gösteriyor Allahimbir canı tatlii gitti eczaneye dudak bakım kremi aldı.
Cok sevindim gozun aydin saglikli sihatli buyutursun insallahKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Ay şükür sonunda. Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah AllahımKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Canım yeri daraldı artık. Bnm ki de cok acıtıo oynarken. sanırım rahat edemio.Simdi biseyler yedim direk yer yemez geri cikardim rahatsiz oldu heralde kimildadi bes alti kez yine cok sukur
MaşAllah güzel günlerde büyütün bebeğinizi inşallahKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Sonunda kavustunuz canim çok şükür. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Hadii gözumuzz aydınnn :) Allah analı babalı büyütsünnKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Dünden beri siteye giriş yapamadım, yazamadım kimseyeHadi ya bugünde doğuracağım diye giden kimse doğuramadı. Bu topikte kontrole diye giden doğuruyor onu anladımSağlıkla vaktinde gelir inşallah canım pazartesi bir çoğumuzun kontrolü var hepimiz için güzel bir gün olsun
İnşallah canım, tabi ya beklesinler biraz dahaIyi olmana sevindim canim çok şükür ki bir sorun yok biraz daha kalsin da büyüsün annesi
Bende hiç giremedim, çalışma vardı galibaHah ne güzel dedin bu teselli mükemmel gerçektenn amaann doğum yapcaz o ne ki
İnsan korktuğuyla sınanıyor kuzum. Gerçekten bu böylebaşa gelen çekilecek mecbur
Son haftalar hareketlerinin azalması normal demişti doktor canım
Günydınlarrr dün geceden beri siteye giriş yapamadım. Aynı sorunu yaşayan oldumu
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, kavuştun kızınaKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Gözün aydın canım sağ salim doğurmuşsun derin bir ohhhhKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Allah bağışlasın, Rabbim uzun hayırlı ömürler versinKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Ay hadi gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Aynen sanrk oyle yarin kontrolum var bklm bi supriz yapcakmi sipaAy şükür sonunda. Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Allahım
Canım yeri daraldı artık. Bnm ki de cok acıtıo oynarken. sanırım rahat edemio.
Evet o normal sona yaklaştık artık alan daraldı10 kez ediyodur ama iste eskiye kiyasla asiri hareketliydi bi saatte 10 kez edyodu gece uyutmuyodu gecede azalinca korktm demekki normal son zamanlar yeri daraldi heralde
Gözün aydın canım çok sevindimKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar