- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
Sevindim canım. Kendinde problem görme yeni ve hiç tanımadığın bir hayata adapte olmak kolay olmuyor. Daha önce bebek sahibi olan tüm anneler de geçti bu yoldan kalıcı değil emin olCok sükür bugünüme canım. Günden güne iyi olucam inşallah. Atlatmaya basladım gibi hissediyorum
Canım ben de günümü doldurcam nerdeyse ama bebegin gelmeye niyeti yok ilki de böyleydi evde de hareketler yapıyorum yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum ama sanırım bünyeyle alakalı ben geç dogurmakta uzmanlaştımKızlar önceden normal.dogum yapanlara bir sorum var doğumunuzu ne tetikledihurma günde 3 tane yiyorum squat plates topu haraket sıcak su adaçayı uyguluyorum birde ahududu yaprağı deniycem size etki eden başka birşey olmuştur tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Cok sağol canım desteğin için. Kendimi o kadar yalnız hissetmiştim ki. Diğer annelerden duydukça kabullendim normal olduğunu kendime zaman verdim. Bugün cok daha iyi hissediyorum. Boşuna 40 gün dememişler, bence o alışma süreci iyileşme süreci. Dediğin gibi yepyeni bir hayat başlıyor ne kadar hamilelikte bunu bilsen de başına gelince gerçek olduğunu anlıyormuşsun. Allah tüm annelere güç versinSevindim canım. Kendinde problem görme yeni ve hiç tanımadığın bir hayata adapte olmak kolay olmuyor. Daha önce bebek sahibi olan tüm anneler de geçti bu yoldan kalıcı değil emin ol
Bende hem gerçekte hem rüyamda doğuramiyorum Allah hayir etsin dun gece rüyamda sabaha kadar suni sanci verdiler yok yinede olmuyordu en sonunda sezaryen diyordu doktorCanım ben de günümü doldurcam nerdeyse ama bebegin gelmeye niyeti yok ilki de böyleydi evde de hareketler yapıyorum yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum ama sanırım bünyeyle alakalı ben geç dogurmakta uzmanlaştımbazen ne yaparsan yap geleceği olmadan gelmiyo
Ben de cok rüya görüyodum öyle ya. Doğurdum hala görüyorumBende hem gerçekte hem rüyamda doğuramiyorum Allah hayir etsin dun gece rüyamda sabaha kadar suni sanci verdiler yok yinede olmuyordu en sonunda sezaryen diyordu doktor
Ay dogurunca da mi görülüyorBen de cok rüya görüyodum öyle ya. Doğurdum hala görüyorumbeyinler direkt ona odakli
Valla annelik bir delilik ruh hali şimdiden belli ediyo kendiniBende hem gerçekte hem rüyamda doğuramiyorum Allah hayir etsin dun gece rüyamda sabaha kadar suni sanci verdiler yok yinede olmuyordu en sonunda sezaryen diyordu doktor
Neyseki ki gerek kalmamis cok şükür ama eger yatış olsaydi suni sanci mi olacakti canim yoksa sezaryen mi o kısmı konusmus muydunuz? Bide daha bebek yukarıda demis ya kanala girmemiş demek mi oluyor?ay çok cahilim hic bilmiyorum neyin ne demek olduğunuKızlar 40. Haftamdan selamlarrtakvimi gördükçe sinirim bozuluyor ama alıştım sanırım sabah kontrol vardı nstde hareket etmedi doktor beğenmedim tekrar çekelim yine iyi çıkmazsa yatış vericem dedi ben felaket senaryoları yazdım tabi kalp atışında sıkıntı mı var hareketi de azaldı gibi geldi sonra tekrar nst çekildi uyandı benim minik baya hareket çıktı doktor beğendi eve gidebilirsin dedi ama o korku bana yetti bir daha dedim neden doğmuyor diye şikayet etmicem yeter ki sağlıklı olsun da bi şekilde doğacak nasılsa..
Haftaya salı tekrar gel dedi alttan muayene etti daha çok yukarda evde çok hareket et çömel kalk sürekli dedi yapıcaz bakalım ama alıştım ben içimde çocuk tutmaya kolayla gelmiyorlar o konuda zirveyi kimseye kaptırmamyeter ki sağlıklı olsun bugün yaşadığım korku bana yetti nasılsa en fazla 10güne kucağıma alırım inşallah sağlıkla
Evet canım önce suni deniyorlar açılma olmazsa sezeryana alıyo inşallah kendi sancımla gelir dua edelimNeyseki ki gerek kalmamis cok şükür ama eger yatış olsaydi suni sanci mi olacakti canim yoksa sezaryen mi o kısmı konusmus muydunuz? Bide daha bebek yukarıda demis ya kanala girmemiş demek mi oluyor?ay çok cahilim hic bilmiyorum neyin ne demek olduğunu
Yok canım titreme felan olmadı sadece hortumu çekip geri çıkarırken inanılmaz kotuyduDün gece benimki bir önceki geceye göre az hareketliydi her günü bir olmuyorama nasıl güçlendiler değil mi bayağı can yakıyor hareketleri Çok az kaldı kavuşmanızaa❤
Aynen öyle gözümüzü başka hiçbirşey korkutmasın
Her zaman son kurduğun cümleyi kurarım ben de. Başa gelen çekilir ötesi yok
Ben de giremedim büyük bir boşluğa düştüm giremeyince, nasıl alışmışım.
Haklısın kuzucum aslında bu ara normal azalması ama bir gece çılgınlar gibi oynayınca her gece aynısını bekliyorum sanırım ama o da mümkün değil tabi
Aaaa haklısın ya ben unutmuşum ağzımdan değil burnumdan mideme indirdiler benim de. Valla o yutkunma anı sedyede çarşafı sıkmıştım acıdan gözlerimden yaşlar akmıştı o acıyı unutamıyorummiden yıkandıktan sonra sen de zangır zangır titredin mi? Dişlerim birbirine vuruyordu vücudumu durduramıyordum çok garipti. Çocukluk travması oldu resmen
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözün aydın
Bakım varmış kuzucum sitede sabah açıldı
Aynen öyle kontrole gidenler daha aksiyonlu geri dönüyorşaka bir yana sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah.
Sen yap canımBende burda cevapları bekleyeyimben doktora sorduğumda ev silmek, ilişki, günde 6 tane hurma, bide sıcak duş yada belden aşağıya sıcak su da tutabilirsin demişti. Ben hepsini yaptım hala tık yok.
Benimki de fazla tembel ciktiSen yap canımama cücüğüm acele ediyor gibi ben daha dursun istiyorum mesela
Ruh halimde doğurmadığım halde dalgalanmalar var kuzum o kadsr normal kiCok sükür bugünüme canım. Günden güne iyi olucam inşallah. Atlatmaya basladım gibi hissediyorum
Sukur kuzu demin kustum kusunca baya hareketlendi heralde rahatsz oldu kustuguma sukretcegm hic aklma gelmezdiEvet o normal sona yaklaştık artık alan daraldıeğer hiç hareket olmazsa ondan endişelen saatlik takip et örneğin 1 saat içinde bir hareket oluyormu onları hesapla
Demek ki rüyamdaki gidişat doğruyduEvet canım önce suni deniyorlar açılma olmazsa sezeryana alıyo inşallah kendi sancımla gelir dua edelimaynen tatlım daha kanala inmemiş demek oluyor doğal olarak açılma da olmuyo
İçerde olma hakkını sonuna kadar kullanacak demekki miniğin tercihini sorgulamak ne haddimizeBenimki de fazla tembel ciktihep erken gelecekmiş gibi hissettim oyle olmadi ondan aslinda yoksa günü var daha çocuğumun kabahati yok bide insan bir an önce kucağına almak istiyor ya hepsi o yüzden.
Gözün aydın canımKizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Çok iyi o zaman valla nelere sevinir olduk endişemizden uyuyordu demekki senin PonçikSukur kuzu demin kustum kusunca baya hareketlendi heralde rahatsz oldu kustuguma sukretcegm hic aklma gelmezdi