2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Allahım
Günaydınlarrr güzel anneler
Günaydın tatlım

Aynen kuzum
İnşallah Bizim acımayacak inanıyorum, hem acısa bile düşün içimizden çocuk çıkacak kaba tabirle covid testi bizi yıldırmasın
Hah ne güzel dedin bu teselli mükemmel gerçektenn amaann doğum yapcaz o ne ki
İnsan korktuğuyla sınanıyor kuzum. Gerçekten bu böyle başa gelen çekilecek mecbur
Kizlar bebisin sanki bi kac gundr hareketkerinde azalma var sizdede oluyomu
Son haftalar hareketlerinin azalması normal demişti doktor canım
Günaydınlarrr güzel anneler
Günydınlarrr dün geceden beri siteye giriş yapamadım. Aynı sorunu yaşayan oldumu

Ben dün kendim girmedim erken uyudum ama sabah giremedim

Bakım vardı sanırım girilmiyordu

Bütün erkekler aynı mı ya
Aynılar malesef allah o yüzden doğurma olayını bize vermiş yoksa düşünemiyorum nolurdu
Hadi ya
Yani en fazla ne olabilir ki benim midemi yıkamışlardı zehirlenmiştim çocukken. Ağzımdan mideme hortum indirmişlerdi ondan daha fazla acı yaşayacağımı düşünmüyorum işin aslı.
Bencede ya benimde öyle midem yikanmisti ama benim burnumdan sokmuşlardı hortumu bogazina gelince yut dediler yuttum öyle yıkadılar midemi ondan daha kötü olamaz bence

Şuan bende olmuyo da son zamanlarda normal diye biliyorum yine de say kaç kere hareket ediyor diye bence
Yani hareket ediyo ama baya azaldi eskiye oranla korktum bi hafta once suyu falan normal demisti doktor yarin randevm var onu bekliyim bakalm bi gun daha

Korkma say hemen 1 gün içinde toplam 10 hareket olmalıymış meyvesuyu iç karnın açsa birşeyler ye çikolata tüket ve soluna yat hareketleri say doktorum bunları söylemişti
10 kez ediyodur ama iste eskiye kiyasla asiri hareketliydi bi saatte 10 kez edyodu gece uyutmuyodu gecede azalinca korktm demekki normal son zamanlar yeri daraldi heralde

Gece bende giremedim uyuyamayınca iyi oluyordu dün gece sürekli kontrol ettim alışkanlık oldu

Insallah bsey yoktur yarin kontrolum var bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…