2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynılar malesef😂😂 allah o yüzden doğurma olayını bize vermiş yoksa düşünemiyorum nolurdu 😂😂

Bencede ya benimde öyle midem yikanmisti ama benim burnumdan sokmuşlardı hortumu bogazina gelince yut dediler yuttum öyle yıkadılar midemi ondan daha kötü olamaz bence😂
6 ay dokunma bana derdi 🤣🤣 o kadar nazlı ki çocuğun ç sini bile anmazdı 🤣🤣🤣

Cnm masallah benim de 3. Gün oldu solu verirken sağdan kendi akıyo valla cabuk geldi. Hic de cay may icmiyorum sadece bol su. Gögüslerim taş gibi oldu yalnız canım acidi bebek hepsini cekemiyor. Sağmaya calıstım ev tipi olanlar sağmadı da, elimle sağınca geliyor. Napsam ki? Hastane tipi mi kiralasam. Cünkü ben uyurken eşimde verebilsin istiyorum
Mochi alsan isini görür mu acaba sağ emzirirken sola takarsın sol boşalır. Biraz daha bebek büyüsün tek göğüs yetmeyecek canim hastane isi ne gerek kalmayabilir

Günaydınnnn kizlar gece çalışma vardi sanirim 3 te geldim foruma giremedim, Sabah 6/7 de de yoktu doğuran var mi dedim😀
Bugün kontrolü olan var mi?

Kizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Ay şükür sonunda. Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Allahım 🤲 🤲 🤲
Simdi biseyler yedim direk yer yemez geri cikardim rahatsiz oldu heralde kimildadi bes alti kez yine cok sukur 😊
Canım yeri daraldı artık. Bnm ki de cok acıtıo oynarken. sanırım rahat edemio.

Kizlar cok sukur gece dogum oldu kizim geldi cok sukur darisi sizlerin basina gayet iyiyiz ameliyata alindm gece 2 de birden sanci vurdu acile geldik direk sezeryana aldilar
Sonunda kavustunuz canim çok şükür. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Hadi ya bugünde doğuracağım diye giden kimse doğuramadı. Bu topikte kontrole diye giden doğuruyor onu anladım😂 Sağlıkla vaktinde gelir inşallah canım 🤗 pazartesi bir çoğumuzun kontrolü var hepimiz için güzel bir gün olsun🌸
Dünden beri siteye giriş yapamadım, yazamadım kimseye 🙈 evet doğuracağım diyen değil, kontrole gidiyorum diyenden korkmalı 😂😂 şükür uslandı azıcık kızım. Vaktinde gelirler inşallah canım 🙏🏻🙏🏻 pzt ye birşey kalmadı 😜
Iyi olmana sevindim canim çok şükür ki bir sorun yok biraz daha kalsin da büyüsün annesi 😊😊
İnşallah canım, tabi ya beklesinler biraz daha 🥰🙏🏻
Hah ne güzel dedin bu teselli mükemmel gerçektenn amaann doğum yapcaz o ne ki 😂😂

İnsan korktuğuyla sınanıyor kuzum. Gerçekten bu böyle 😬😬 başa gelen çekilecek mecbur 😄🌹

Son haftalar hareketlerinin azalması normal demişti doktor canım

Günydınlarrr dün geceden beri siteye giriş yapamadım. Aynı sorunu yaşayan oldumu 🤔🤔
Bende hiç giremedim, çalışma vardı galiba
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, kavuştun kızına 🥰 iyi olduğunuza çok sevindim 🥰🥰 sırayla bizede nasip etsin 🙏🏻🙏🏻

10 kez ediyodur ama iste eskiye kiyasla asiri hareketliydi bi saatte 10 kez edyodu gece uyutmuyodu gecede azalinca korktm demekki normal son zamanlar yeri daraldi heralde
Evet o normal sona yaklaştık artık alan daraldı 😊 eğer hiç hareket olmazsa ondan endişelen saatlik takip et örneğin 1 saat içinde bir hareket oluyormu onları hesapla

X