2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiin inşallahh❤

Sezaryen doğum için neden doğum sinyali bekleniyor ki ya
Sezaryen dogum olacak dıye bebeğin erkenden alınması dogru mu sizce? Ki o nst de duzenlı sancı bıle yoktu ..
Sen sımdı yasak elmayı da ızlememıssındırr basganımmm nabaacaz

Sezaryen dogum olacak dıye bebeğin erkenden alınması dogru mu sizce? Ki o nst de duzenlı sancı bıle yoktu ..
Sezaryen doğum için bebeğin erken alınması doğru değil ama burada olay farklıydı doktoru bebeğin kanalda olduğunu söylediği halde sancıları çıkmasına rağmen bebeği almadı sezaryen doğumda sancı sürekli beklenen birşey değil ki. Kaldı ki zaten arkadaşın bebeği kanalda falan da değilmiş burada biraz doktor hatası var sorguladıgım o ve merak ettiğim de her sezaryen olacak kişinin sancısı mı bekleniyor buydu.

Haftası erken oldugu ıcın olabılır mı bekleme sebebı? Yanı doktor daha ıyı bılır tabiki belkı durum farklıdır bılemeyız kiii

Artık olduğu kadar napalim
Sevindim senin adına dursun bi kaç hafta acele etmesin

Haftası erken oldugu ıcın olabılır mı bekleme sebebı? Yanı doktor daha ıyı bılır tabiki belkı durum farklıdır bılemeyız kiii
Bir insana da sürekli doğuracağını ima edip muayenelerde tutarsız şeyler söyleyip strese sokup sonra doğumdan vazgeçilmez diye düşünüyorum. Sezaryen ya olunur ya olunmaz bugün olmadı yarın yapalım denilecek birşey değildir diye düşünüyorum kendi fikrim.

Senin söylediğin normal şartlarda olabilecek birşeydir haftası erkendir hiç sıkıntı yoktur beklenir belki. Bugün arkadaş kendi doktoruna gidince bir sıkıntısı olmadığını öğrendi diğer doktora kalsa sürekli birşeyler çıkıyordu ortaya.
Bence burada durum daha değişik bilmediğimiz ayrıntılar da vardır elbet.

Son cumlene cok net katılıyorum bılmedıgımız seyler olabılır :) doktora da fazla yuklenmemek lazım

Son cumlene cok net katılıyorum bılmedıgımız seyler olabılır :) doktora da fazla yuklenmemek lazım
Öyle tabii, olayın eğrisi doğrusu nedir gözümüzle görmeden bilmeden yapılan her yorum gereksiz suçlama olabilir. Anne ve bebek için en hayırlısı neyse o olsun gerçekten beynim yandı hikayelerinde.

Y Allahtan yemek yapma derdi olmadı

Sen sımdı yasak elmayı da ızlememıssındırr basganımmm nabaacaz
Kuzu sezeryan de tabi erken alınmamalı ama ortada farklı durum vardı kanalda deniliyordu çocuk için sancısı vardı ilki sezeryan vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…