- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Aynen öyle serocum ama içimdeki sabırsızı alevlendirdinHayırlısı olsun çiçeğim hayırlı zamanda sağlıkla doğsun da
Kendi doktorum dondum bgun bu olanlardan sonraKendi doktoruna mi gitseydin acaba sonuçta bu zamana kadar seni takip etti devlet hastanesindeki doktor seni bilmiyor.
Sezaryen dogum olacak dıye bebeğin erkenden alınması dogru mu sizce? Ki o nst de duzenlı sancı bıle yoktu ..Amiiin inşallahh❤
Sezaryen doğum için neden doğum sinyali bekleniyor ki ya
Sen sımdı yasak elmayı da ızlememıssındırr basganımmm nabaacazAslında istesem vakit bulurum ama bebeğimle 5 dk daha fazla vakit geçirmek 5 dk daha fazla emzirmek bile hoşuma gidiyor. Elime teli alınca onu bi kenara bırakmış gibi oluyorum içim rahat etmiyor. Çok değişik gerçekten. Bi haftadır evde tv açıp izlemedim ki hiç kapatmayan ben.
Sezaryen doğum için bebeğin erken alınması doğru değil ama burada olay farklıydı doktoru bebeğin kanalda olduğunu söylediği halde sancıları çıkmasına rağmen bebeği almadı sezaryen doğumda sancı sürekli beklenen birşey değil ki. Kaldı ki zaten arkadaşın bebeği kanalda falan da değilmiş burada biraz doktor hatası var sorguladıgım o ve merak ettiğim de her sezaryen olacak kişinin sancısı mı bekleniyor buydu.Sezaryen dogum olacak dıye bebeğin erkenden alınması dogru mu sizce? Ki o nst de duzenlı sancı bıle yoktu ..
Haftası erken oldugu ıcın olabılır mı bekleme sebebı? Yanı doktor daha ıyı bılır tabiki belkı durum farklıdır bılemeyız kiiiSezaryen doğum için bebeğin erken alınması doğru değil ama burada olay farklıydı doktoru bebeğin kanalda olduğunu söylediği halde sancıları çıkmasına rağmen bebeği almadı sezaryen doğumda sancı sürekli beklenen birşey değil ki. Kaldı ki zaten arkadaşın bebeği kanalda falan da değilmiş burada biraz doktor hatası var sorguladıgım o ve merak ettiğim de her sezaryen olacak kişinin sancısı mı bekleniyor buydu.
Artık olduğu kadar napalimEvet ya şükür
Canım ne yaptın nasıl oldunuz. Hayırlı haberlerle gel
Arabamız yok canım o yüzden bizim için sıkıntı olabilir ama en kötü dediğin gibi olur eşim alır gelir. Yapacak bişey yok
Ben de son zamanlar hareketleri azalır diye duymuştum ama belki de bizimkilerin gelmeye niyeti yoktur daha
Yaa şu olaylar da iyice strese sokuyor insanı Rabbim utandırmasınartık ulaşmak çok zor
Daha varız canım yaa dur bismillah
Ya bu nasıl mümkün olabilir okurken sinirlendimbu kadar ilgisizlik de fazla ama
Çok sevindimm çok şükür gözünüz aydın
Yaa okurken içim eridi resmen yaa nasıl güzel şeyler bunlarrRabbim evlat hasreti çeken isteyen bekleyen herkese böyle güzel duyguları yaşamayı nasio etsin evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Bağlarımızı güçlendirsin
Ya evet böyle düşünen ve uygulayan doktorlar var bundaki amaç ne acaba. Sezaryen olacağın halde sancı beklemek çok saçma değilmi
Kız yorma kendini o kadarr hamilesin sennnanlayış lazım.
Geçmiş olsun canım kötü şeyler yaşamışsın arkadşlara yazdıklarınd katılıyorum. Doktorun saçmalamış baya seni de sıkıntıya sokmuş. En kısa zamnda rahata erersiniz inşallah.
Sevindim senin adına dursun bi kaç hafta acele etmesinKızlar merhaba. Hastaneden çıktık. 3kez nst ye bağladı farklı zamanlarda. Bugün 1kez bile sancı çıkmadıdoktor sancı kasılma hissettiğinde gel dedi. Pzt sabah tekrar çağırdı. Suyu da iyimiş. Şuan için sıkıntı görünmüyor dedi. Kızım biraz daha kalmaya karar verdi sanırım
Bir insana da sürekli doğuracağını ima edip muayenelerde tutarsız şeyler söyleyip strese sokup sonra doğumdan vazgeçilmez diye düşünüyorum.Haftası erken oldugu ıcın olabılır mı bekleme sebebı? Yanı doktor daha ıyı bılır tabiki belkı durum farklıdır bılemeyız kiii
Son cumlene cok net katılıyorum bılmedıgımız seyler olabılır :) doktora da fazla yuklenmemek lazımBir insana da sürekli doğuracağını ima edip muayenelerde tutarsız şeyler söyleyip strese sokup sonra doğumdan vazgeçilmez diye düşünüyorum.Sezaryen ya olunur ya olunmaz bugün olmadı yarın yapalım denilecek birşey değildir diye düşünüyorum kendi fikrim.
Senin söylediğin normal şartlarda olabilecek birşeydir haftası erkendir hiç sıkıntı yoktur beklenir belki. Bugün arkadaş kendi doktoruna gidince bir sıkıntısı olmadığını öğrendi diğer doktora kalsa sürekli birşeyler çıkıyordu ortaya.
Bence burada durum daha değişik bilmediğimiz ayrıntılar da vardır elbet.
Öyle tabii, olayın eğrisi doğrusu nedir gözümüzle görmeden bilmeden yapılan her yorum gereksiz suçlama olabilir.Son cumlene cok net katılıyorum bılmedıgımız seyler olabılır :) doktora da fazla yuklenmemek lazım
BennnnBende Martı görürüm kızlarsat a göre 16 mart. Dün çatı muayenedi oldum normal bekliyoruz artık. Aramızda normal doğum bekleyen kimler
Y Allahtan yemek yapma derdi olmadıEvet ya şükür
Canım ne yaptın nasıl oldunuz. Hayırlı haberlerle gel
Arabamız yok canım o yüzden bizim için sıkıntı olabilir ama en kötü dediğin gibi olur eşim alır gelir. Yapacak bişey yok
Ben de son zamanlar hareketleri azalır diye duymuştum ama belki de bizimkilerin gelmeye niyeti yoktur daha
Yaa şu olaylar da iyice strese sokuyor insanı Rabbim utandırmasınartık ulaşmak çok zor
Daha varız canım yaa dur bismillah
Ya bu nasıl mümkün olabilir okurken sinirlendimbu kadar ilgisizlik de fazla ama
Çok sevindimm çok şükür gözünüz aydın
Yaa okurken içim eridi resmen yaa nasıl güzel şeyler bunlarrRabbim evlat hasreti çeken isteyen bekleyen herkese böyle güzel duyguları yaşamayı nasio etsin evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Bağlarımızı güçlendirsin
Ya evet böyle düşünen ve uygulayan doktorlar var bundaki amaç ne acaba. Sezaryen olacağın halde sancı beklemek çok saçma değilmi
Kız yorma kendini o kadarr hamilesin sennnanlayış lazım.
Geçmiş olsun canım kötü şeyler yaşamışsın arkadşlara yazdıklarınd katılıyorum. Doktorun saçmalamış baya seni de sıkıntıya sokmuş. En kısa zamnda rahata erersiniz inşallah.
Az kalmış canım senindeBende yalniz kalmaktan korkuyorum hic gelecegi yok sipanin
Kayınpederim 1 mart doğumlu yaa aynı gün doğmalarını istemiyorum çocuğum ne zaman doğar bilmiyorum ama azıcık daha durur inşallahAz kalmış canım senindeşurda martta da doğuranlar olsun ama hepimiz de şubatta yaparsak olmaz kişi
Yaa dı mı sonra geceler burda kım okeye döncek :) dun gece cafe gibiydi topıcc :)))Az kalmış canım senindeşurda martta da doğuranlar olsun ama hepimiz de şubatta yaparsak olmaz kişi
Hahahahah iyi güldümKayınpederim 1 mart doğumlu yaa aynı gün doğmalarını istemiyorum çocuğum ne zaman doğar bilmiyorum ama azıcık daha durur inşallah
Bugün bende düşündüm bebekle uğraşmaktan yazamam heralde buraya onları da anlıyorum ama ıssız kaldı buralarYaa dı mı sonra geceler burda kım okeye döncek :) dun gece cafe gibiydi topıcc :)))
Tabı cnmmmm yanı ben de yazamam gibiBugün bende düşündüm bebekle uğraşmaktan yazamam heralde buraya onları da anlıyorum ama ıssız kaldı buralar
Kuzu sezeryan de tabi erken alınmamalı ama ortada farklı durum vardı kanalda deniliyordu çocuk için sancısı vardı ilki sezeryan vsSezaryen dogum olacak dıye bebeğin erkenden alınması dogru mu sizce? Ki o nst de duzenlı sancı bıle yoktu ..
Sen sımdı yasak elmayı da ızlememıssındırr basganımmm nabaacaz
Ayy saglikla gelsinlerde artk bekleriz napalmAz kalmış canım senindeşurda martta da doğuranlar olsun ama hepimiz de şubatta yaparsak olmaz kişi