2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Serocum günde kaç kez üst baş değiştiriyorsun miniğin aldıkların yeterli geliyor mu canım
Valla bıraksan hiç değişmezsin ama ben yeni şeyleri üstünde görmek istediğim için değişiyorum kusması dışa çiş çıkması falan pek olmuyor canım o yüzden kıyafet eksikliği hisssetmedim
Ay evet bende merak ediom mesela kaç numara bezle başladın günde kaç tNe gidio. Her bebek farklı olur belki ama insan merak edio.
1 numara ile başladım ama bile popişine büyük geliyor. 2600 doğdu ya kuzum. Bez çok gidiyor ama yani günde 5-6-7 gidiyor çünkü cıvık yapıyorlar
Of bencede bian önce doğurmak istiyorum
Doğuracam doğuracam de inan doğuyor ben öyle yaptm
Ayy beril ece mi koydunuz ne tatlış bi isim benim nilay da gelsin sağlıkla İnş artık.. Ben bu hamileliğimde inanılmaz sabırsızdım. Kontroller hep kötü geçti ya sonucu çok merak ediyorum
İyi düşğn iyi olsun tatlım sağlıkla al kucağına inşallah
Senin günün belli oldu mu kuzu

Valla canım ben yazınca korku salmışım o yüzden susma hakkımı kullanıyorum sonuçta cahil biri değil 2.çocuğuna hamile cahil değil derken tecrübeli yani süreci biliyor kendini takip etsin bakalım sorunsuz bir şekilde kucağına alır inşallah

Ben de anlamaya çalışmayacağım artık.. Kendimi strese sokuyorum ondan önce doğuracam daha 1 ayım varken

Bebeğimi dış gebelik sebebiyle kaybetmesem ben de buralarda olacaktim...
Rabbim hepinizin sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
dualarınızı beklerimmm
Her şeyde bir hayır vardır canım. Bu grup senelerce evlat hasreti çeken birçok kişiyle dolu.. En hayırlı zamanda gelecektir inşallah Rabbim tez vakitte seni de sevindirsin

Canım benim daha doğum şekli belli deil. Sen benden erkencisin ozamn.
Ultrasona göre seninle aynı tarihlerde doğurabiliriz ama sat a göre haftaya bile doğurabilirim. Bakalım küçük hanım ne zaman gelecek, bu aralar aşırı tekmeliyor sanki, hele bugün çok canımı yaktı. Öyle bir vurdu ki kaburgalarıma doğru filan, ilk defa eşim kıyafet üstünden gördü karnımın şekil değiştirdiğini ve bana şunu dedi "Ooo canım, o nasıl hareket edşyor tekmeliyor öyle, karnın şekil değiştiriyor, oynuyor resmen" dedi birde elini koyduğumda daha da şaşırdı, bence bu kız yakında doğacak diyor sabah uyurken belimde biraz ağrı kasıklarımda ve karnımda hafif bir ağrı ve acı vardı ama şimdi yok. Ama artık kalçalarım acıyor otururken kemiklerim etime batıyormuş gibi.

Bende Martı görürüm kızlar sat a göre 16 mart. Dün çatı muayenedi oldum normal bekliyoruz artık. Aramızda normal doğum bekleyen kimler
benim doktorum çatı muayenesi yapmıyormuş. Şimdilik bende normal bekliyorum. Ctesi randevum p zaman netleşir sanırım

Sanki normal doğum yaptır diyen var ne biçim bir doktor Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. 3,5 kg bebek tosun gibi maşAllah haftası da iyi neyine bekletmeli daha... Allah kurtarsın sağ salim canım.
Amin canm insallah

Emin ol ayni durumdayim nefret geldi su surecten ben 3 gun sanci cektm bana su gun ac gel sezeryana alicaz dedi valizimizi aldik doguma cikip gttik biz tum akrabalarmizin haberi vardi tum arkadaslarim bhn dogm.olucak diye bliyor birde benim dustugm durum? doktor beyin keyfine kalmism bence boyle slk doktorlardan allah korusun gerekli yere sikayetimi yaptim zaten
Amiiin inşallahh❤

Sezaryen doğum için neden doğum sinyali bekleniyor ki ya
Adam resmen seni suan almam icin suyun gelmesi lazm dedi ozaman ben neden acim nedn beni sezrryana cagrdiniz dedim cumaya kdr bekleyelim dedi saka gbi nst sonucum ortada

O anlamda soylemedm sen duydugun seyi yazdin bende korktum boyle bir durumdan gidip baska doktora muayane oldum, bende doktorm bana bebek kanala girmis acilman var dediginde nasil olur dedim hergun acaba su mu gelicek nisan m gelicek diye kontrol ettim cnki sancilarm var belli yani dogum sancisi dedigin gbi 2. Cocugm olucak ilkinde sanci cekmesem.bile boyle biseyde anlamiycak kdr cahil degilm dedigin gbi, doktor bana en gec 28 ine kdr aliriz dedi sancilar sıklasinca, bgunde 2 3 gunun hesabini yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…