Bu gün zaten gelmez se hiç gelmezKız üzülme 2miz devam ederiz topiğebnm de belli deil daha. Hem senden sonrayım bende
Valla bıraksan hiç değişmezsin ama ben yeni şeyleri üstünde görmek istediğim için değişiyorumSerocum günde kaç kez üst baş değiştiriyorsun miniğinaldıkların yeterli geliyor mu canım
1 numara ile başladım ama bile popişine büyük geliyor. 2600 doğdu ya kuzum. Bez çok gidiyor ama yani günde 5-6-7 gidiyor çünkü cıvık yapıyorlarAy evet bende merak ediom mesela kaç numara bezle başladın günde kaç tNe gidio. Her bebek farklı olur belki ama insan merak edio.
Doğuracam doğuracam de inan doğuyor ben öyle yaptmOf bencede bian önce doğurmak istiyorum
İyi düşğn iyi olsun tatlım sağlıkla al kucağına inşallahAyy beril ece mi koydunuz ne tatlış bi isimbenim nilay da gelsin sağlıkla İnş artık.. Ben bu hamileliğimde inanılmaz sabırsızdım. Kontroller hep kötü geçti ya sonucu çok merak ediyorum
Senin günün belli oldu mu kuzuYa ben sizi yerim❤ İçimi erittin sero içimiii Allahım ben de istiyorum
Sona kalacak kişi sayısı az değil ya tek kalmazsın
Çok garip ciddensen ara ara bu konuyu aç ki madem 39u geçirmesin en azından inşallah vakitlice sağlıkla gelir miniğin ❤
Valla canım ben yazınca korku salmışım o yüzden susma hakkımı kullanıyorum sonuçta cahil biri değil 2.çocuğuna hamile cahil değil derken tecrübeli yani süreci biliyor kendini takip etsin bakalım sorunsuz bir şekilde kucağına alır inşallahPeki bu doktor çok iyi anladım da bu niye eve yolladı? İkinci gebelikte sancı ile kanala girme aynı anda gerçekleşebiliyormuş. Madem sezaryen madem bugün serumla sancısı düşmese bebek alınabilir Neden tekrar sancı çıkarsa gel dedi doktor? Alsaydı ya işte gitmişken. Benim beynim yandı valla karnım burnumda git gel git gel deseler verin şu neşteri kendimi kesecem derim yani..
Hoşgeldin bu kadar aktif olma yahuBen de burda yerimi alayım
Ben de anlamaya çalışmayacağım artık.. Kendimi strese sokuyorum ondan önce doğuracam daha 1 ayım varkenValla canım ben yazınca korku salmışım o yüzden susma hakkımı kullanıyorum sonuçta cahil biri değil 2.çocuğuna hamile cahil değil derken tecrübeli yani süreci biliyor kendini takip etsin bakalım sorunsuz bir şekilde kucağına alır inşallah
Sağol canımBiz arada yoklarız seni:)
Her şeyde bir hayır vardır canım. Bu grup senelerce evlat hasreti çeken birçok kişiyle dolu.. En hayırlı zamanda gelecektir inşallah Rabbim tez vakitte seni de sevindirsinBebeğimi dış gebelik sebebiyle kaybetmesem ben de buralarda olacaktim...
Rabbim hepinizin sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
dualarınızı beklerimmm
Ultrasona göre seninle aynı tarihlerde doğurabiliriz ama sat a göre haftaya bile doğurabilirim.Canım benim daha doğum şekli belli deil. Sen benden erkencisin ozamn.
Bam bende varım bendeeSona ben kalıcam gibi bebek keyfi beklicemherkez doğurunca tek başıma takılırım
En hayırlı ve en kısa zamanda Allah size de nasip eder inşallah.Bebeğimi dış gebelik sebebiyle kaybetmesem ben de buralarda olacaktim...
dualarınızı beklerimmm
Gittim kuzum tansiyon ilaci basladi haftaya tekrar gidifem kan ve idrar tahlili normal cikti canim
Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahBebeğimi dış gebelik sebebiyle kaybetmesem ben de buralarda olacaktim...
dualarınızı beklerimmm
Yalnız bırakmayın beni azınlıkta kalan mart anneleriBam bende varım bendee
Çok şükür ki tahliller normal canım tansiyon etkileme iş demek ki. Bu arada kuzucuk da biraz daha büyüyebilirGittim kuzum tansiyon ilaci basladi haftaya tekrar gidifem kan ve idrar tahlili normal cikti canim
Senden 11-12 gün gerideyim tatlım birkaç kişi daha var mereka etme biz bize yeterizYalnız bırakmayın beni azınlıkta kalan mart anneleri
benim doktorum çatı muayenesi yapmıyormuş. Şimdilik bende normal bekliyorum. Ctesi randevum p zaman netleşir sanırımBende Martı görürüm kızlarsat a göre 16 mart. Dün çatı muayenedi oldum normal bekliyoruz artık. Aramızda normal doğum bekleyen kimler
Amin canm insallahSanki normal doğum yaptır diyen var ne biçim bir doktor Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. 3,5 kg bebek tosun gibi maşAllah haftası da iyi neyine bekletmeli daha... Allah kurtarsın sağ salim canım.
Emin ol ayni durumdayim nefret geldi su surecten ben 3 gun sanci cektm bana su gun ac gel sezeryana alicaz dedi valizimizi aldik doguma cikip gttik biz tum akrabalarmizin haberi vardi tum arkadaslarim bhn dogm.olucak diye bliyor birde benim dustugm durum? doktor beyin keyfine kalmism bence boyle slk doktorlardan allah korusun gerekli yere sikayetimi yaptim zatenPeki bu doktor çok iyi anladım da bu niye eve yolladı? İkinci gebelikte sancı ile kanala girme aynı anda gerçekleşebiliyormuş. Madem sezaryen madem bugün serumla sancısı düşmese bebek alınabilir Neden tekrar sancı çıkarsa gel dedi doktor? Alsaydı ya işte gitmişken. Benim beynim yandı valla karnım burnumda git gel git gel deseler verin şu neşteri kendimi kesecem derim yani..
Adam resmen seni suan almam icin suyun gelmesi lazm dedi ozaman ben neden acim nedn beni sezrryana cagrdiniz dedim cumaya kdr bekleyelim dedi saka gbi nst sonucum ortadaAmiiin inşallahh❤
Sezaryen doğum için neden doğum sinyali bekleniyor ki ya
O anlamda soylemedm sen duydugun seyi yazdin bende korktum boyle bir durumdan gidip baska doktora muayane oldum, bende doktorm bana bebek kanala girmis acilman var dediginde nasil olur dedim hergun acaba su mu gelicek nisan m gelicek diye kontrol ettim cnki sancilarm var belli yani dogum sancisi dedigin gbi 2. Cocugm olucak ilkinde sanci cekmesem.bile boyle biseyde anlamiycak kdr cahil degilm dedigin gbi, doktor bana en gec 28 ine kdr aliriz dedi sancilar sıklasinca, bgunde 2 3 gunun hesabini yaptiValla canım ben yazınca korku salmışım o yüzden susma hakkımı kullanıyorum sonuçta cahil biri değil 2.çocuğuna hamile cahil değil derken tecrübeli yani süreci biliyor kendini takip etsin bakalım sorunsuz bir şekilde kucağına alır inşallah
öyle canım herşeyin hayırlısı .ben de 6 senedir bekliyorum bir gün olacak inşallah:)Her şeyde bir hayır vardır canım. Bu grup senelerce evlat hasreti çeken birçok kişiyle dolu.. En hayırlı zamanda gelecektir inşallah Rabbim tez vakitte seni de sevindirsin