2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiin inşallahh❤

Sezaryen doğum için neden doğum sinyali bekleniyor ki ya 😕
Adı üstünde sezeryan diyorum bende kendi doktoruma madem ilkinde normal yapamadım bu bari planlı doğum olsun istiyorum ama sancı su bekleyelim dedi sonra ben evdeki çocuğumu bırakcak kimsem yok hadi gece gelirse napcam dedim 39a girince alalım o halde dedi ama bence beni geçiştirdi:)

Aslında istesem vakit bulurum ama bebeğimle 5 dk daha fazla vakit geçirmek 5 dk daha fazla emzirmek bile hoşuma gidiyor. Elime teli alınca onu bi kenara bırakmış gibi oluyorum içim rahat etmiyor. Çok değişik gerçekten. Bi haftadır evde tv açıp izlemedim ki hiç kapatmayan ben. 😀
Ayy beril ece mi koydunuz ne tatlış bi isim❤️ benim nilay da gelsin sağlıkla İnş artık.. Ben bu hamileliğimde inanılmaz sabırsızdım. Kontroller hep kötü geçti ya sonucu çok merak ediyorum

Aslında istesem vakit bulurum ama bebeğimle 5 dk daha fazla vakit geçirmek 5 dk daha fazla emzirmek bile hoşuma gidiyor. Elime teli alınca onu bi kenara bırakmış gibi oluyorum içim rahat etmiyor. Çok değişik gerçekten. Bi haftadır tv açıp izlemedim ki hiç kapatmayan ben. 😀
Ya ben sizi yerim😂❤ İçimi erittin sero içimiii Allahım ben de istiyorum 🙈
Sona ben kalıcam gibi bebek keyfi beklicem 🙈 herkez doğurunca tek başıma takılırım
Sona kalacak kişi sayısı az değil ya tek kalmazsın 😄
Adı üstünde sezeryan diyorum bende kendi doktoruma madem ilkinde normal yapamadım bu bari planlı doğum olsun istiyorum ama sancı su bekleyelim dedi sonra ben evdeki çocuğumu bırakcak kimsem yok hadi gece gelirse napcam dedim 39a girince alalım o halde dedi ama bence beni geçiştirdi:)
Çok garip cidden😂 sen ara ara bu konuyu aç ki madem 39u geçirmesin en azından 😊 inşallah vakitlice sağlıkla gelir miniğin😍

X