- 27 Kasım 2018
- 3.296
- 3.456
Doğurmayan kesimdeyim ben daha bana coook varSen hangi kesimsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğurmayan kesimdeyim ben daha bana coook varSen hangi kesimsin
Doğunca zaman dahabçabuk geçiyoDoğurmayan kesimdeyim ben daha bana coook var
Serocum günde kaç kez üst baş değiştiriyorsun miniğin aldıkların yeterli geliyor mu canımDoğunca zaman dahabçabuk geçiyo
Ay evet bende merak ediom mesela kaç numara bezle başladın günde kaç tNe gidio. Her bebek farklı olur belki ama insan merak edio.Serocum günde kaç kez üst baş değiştiriyorsun miniğin aldıkların yeterli geliyor mu canım
Biz birlikte dopurcaz:) 39 da alırım dedi benim doktor. Muhtemelen 18 martta bende rahatlıcamDoğurmayan kesimdeyim ben daha bana coook var
Of bencede bian önce doğurmak istiyorumDoğunca zaman dahabçabuk geçiyo
Canım benim daha doğum şekli belli deil. Sen benden erkencisin ozamn.Biz birlikte dopurcaz:) 39 da alırım dedi benim doktor. Muhtemelen 18 martta bende rahatlıcam
Kız üzülme 2miz devam ederiz topiğe bnm de belli deil daha. Hem senden sonrayım bendeSona ben kalıcam gibi bebek keyfi beklicem herkez doğurunca tek başıma takılırım
Bana kalsa 38de alsın ama almıyo.Canım benim daha doğum şekli belli deil. Sen benden erkencisin ozamn.
Senin 2. MiBana kalsa 38de alsın ama almıyo.
Biz arada yoklarız seni:)Sona ben kalıcam gibi bebek keyfi beklicem herkez doğurunca tek başıma takılırım
Aynen tatlım 2.ci benim.. Çok iyi olursam 39+ları görürüm dedi ama ben ısrarla 39a girer girmez alsın istiyorum zaten benim ilkte 38de doğmuştuSenin 2. Mi
Adı üstünde sezeryan diyorum bende kendi doktoruma madem ilkinde normal yapamadım bu bari planlı doğum olsun istiyorum ama sancı su bekleyelim dedi sonra ben evdeki çocuğumu bırakcak kimsem yok hadi gece gelirse napcam dedim 39a girince alalım o halde dedi ama bence beni geçiştirdi:)Amiiin inşallahh❤
Sezaryen doğum için neden doğum sinyali bekleniyor ki ya
Herkes şubat annesi oldu:) martcılar azız:)Evet belli konuşanlar kalmış. ben sadece sayı olarak 10 kişi kaldık mı merak ettim. maşallah giden doğuruo falan.heralde 10ndan fazlayız
Ayy beril ece mi koydunuz ne tatlış bi isim benim nilay da gelsin sağlıkla İnş artık.. Ben bu hamileliğimde inanılmaz sabırsızdım. Kontroller hep kötü geçti ya sonucu çok merak ediyorumAslında istesem vakit bulurum ama bebeğimle 5 dk daha fazla vakit geçirmek 5 dk daha fazla emzirmek bile hoşuma gidiyor. Elime teli alınca onu bi kenara bırakmış gibi oluyorum içim rahat etmiyor. Çok değişik gerçekten. Bi haftadır evde tv açıp izlemedim ki hiç kapatmayan ben.
Ay ben totalde 3 ikili takım 3 tulum dışında bişi almadım:) aşırı pinti davrandımYeni anneler aldığınız kıyafetler yetiyor mu? Bana hep yetmeyecek gibi bir his oluyor. 3 takım daha geldi bugün. Günde kaç kez üst baş değiştiriyorsunuz
Hayırlısı olsun hakkında canımAynen tatlım 2.ci benim.. Çok iyi olursam 39+ları görürüm dedi ama ben ısrarla 39a girer girmez alsın istiyorum zaten benim ilkte 38de doğmuştu
Ya ben sizi yerim❤ İçimi erittin sero içimiii Allahım ben de istiyorumAslında istesem vakit bulurum ama bebeğimle 5 dk daha fazla vakit geçirmek 5 dk daha fazla emzirmek bile hoşuma gidiyor. Elime teli alınca onu bi kenara bırakmış gibi oluyorum içim rahat etmiyor. Çok değişik gerçekten. Bi haftadır tv açıp izlemedim ki hiç kapatmayan ben.
Sona kalacak kişi sayısı az değil ya tek kalmazsınSona ben kalıcam gibi bebek keyfi beklicem herkez doğurunca tek başıma takılırım
Çok garip cidden sen ara ara bu konuyu aç ki madem 39u geçirmesin en azından inşallah vakitlice sağlıkla gelir miniğin❤Adı üstünde sezeryan diyorum bende kendi doktoruma madem ilkinde normal yapamadım bu bari planlı doğum olsun istiyorum ama sancı su bekleyelim dedi sonra ben evdeki çocuğumu bırakcak kimsem yok hadi gece gelirse napcam dedim 39a girince alalım o halde dedi ama bence beni geçiştirdi:)