2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ab
Evet canim saat 3 te tekrar gidicem doktora

Seni korkutmak değildi amacım canım gittiğin iyi oldu ama kanala girmişse sıkıntıydı şuan girmediği için sıkıntı yok çok şükür
Peki bu doktor çok iyi anladım da bu niye eve yolladı? İkinci gebelikte sancı ile kanala girme aynı anda gerçekleşebiliyormuş. Madem sezaryen madem bugün serumla sancısı düşmese bebek alınabilir Neden tekrar sancı çıkarsa gel dedi doktor? Alsaydı ya işte gitmişken. Benim beynim yandı valla karnım burnumda git gel git gel deseler verin şu neşteri kendimi kesecem derim yani..

Valla içimden bu geçti ama yeni bir panik oluşturmamak adına yazmamıştım içimden geçenleri yazmışsın. Cidden kafalar çok karıştı.

Uykusuz Koala neysol ilknurrr22 M Muallimezzz teşekkür ederim kızlar Allah sizi de sağ salim sağlıcakla kavuştursun inşallahhh

T Tgcee_123 geçmiş olsun Tuğçe anladığım kadarıyla yine doguramamissin , stres olmuş bir sürü gereksiz yere şimdi sırasakin sakin bebeğin gerçekten ciddi sinyalleri vereceği doğum zamanini beklemekte hayırlısı olsun..

Uykusuz Koala neysol ilknurrr22 M Muallimezzz teşekkür ederim kızlar Allah sizi de sağ salim sağlıcakla kavuştursun inşallahhh
Amiiin inşallahh❤
Sezaryen doğum için neden doğum sinyali bekleniyor ki ya

Evet belli konuşanlar kalmış. ben sadece sayı olarak 10 kişi kaldık mı merak ettim. maşallah giden doğuruo falan.heralde 10ndan fazlayız

Amiiin inşallahh❤

Sezaryen doğum için neden doğum sinyali bekleniyor ki ya

Ya şimdiye kadar ben yanlış anladıysam çok telaş yaptı kız yani uzun zamandır doğurdu doğurcak dedik bizde yazdıklarına binayen bence de gerek yok da aşırı gerginlik en ufak Bir şeyi zihinsel olarak büyütmek de zamanı olan Bir şeyi erkene çekip tetikliyor heralde ben anlamadım onda Bir normal doğum hikayesini yaşıyor gibi olduk planlı sezeryan yerine

Yanlış anlamadiysam olacaktı

Evet belli konuşanlar kalmış. ben sadece sayı olarak 10 kişi kaldık mı merak ettim. maşallah giden doğuruo falan.heralde 10ndan fazlayız
Bence rahat 10dan fazlayızdır
Değişik oldu gerçekten normal doğum gibi ilerliyor süreci. Ben de anlamadığım bilmediğim için aydınlanmak adına soruyorum meraktan.

Başkan hıc giremiyo bdvlerde gezerdi sabaha kadar şimdi tık yok beril ece parmağında oynatiyo heralde K KurkmantoluS

Aslında istesem vakit bulurum ama bebeğimle 5 dk daha fazla vakit geçirmek 5 dk daha fazla emzirmek bile hoşuma gidiyor. Elime teli alınca onu bi kenara bırakmış gibi oluyorum içim rahat etmiyor. Çok değişik gerçekten. Bi haftadır evde tv açıp izlemedim ki hiç kapatmayan ben.

Çok tatlısın ciciş anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…