2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana kalsa bencede ama hazırlıklı ol sen çanta arabada yada kapı ağzında dursun eşinde yaninda duracaksa ona da hazır et çantayı sonra o panikle çoğu şeyi unutursun
Çok haklısın canım. Normal doğum tam bir muamma oluyor. sabır işi
Canım benim ya senin hep karışık ilerlemiş süreçler. Hayırlı zamanda gelsin inşallah. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar merhaba. Benim kız da beklemeyecek galiba dün geceden beri çok az hareket etti, telaşlandım. Yakınımızda bulunan özel hastaneye gittim.nst ye girdim, 50lerde hep düzensiz. Suyu azalmış sanırım doktorumu aradım, hemen gel dedi. Heyecan yaptım, gelir mi hemen? Evde de kadın var temizlik için, onu evde bırakıp gidicem hastaneye. Cuma kuaför randevum vardı, öne aldım bugün gidicem. Stres yaptım

Aynı şeyleri yaşıyorum canım, galiba bienim suyum azalmış, doktorum çağırdı 3 gibi gidicem. Bebek çok az hareket ediyor. Kasığımda hafif ağrı var, nst de 50 çıkıyor sancım. Bende de temizlik var bugün, kadını bırakıp gideceğim 1 hafta bekler mi, hemen alır mı acaba beni doğuma

Kızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artık Geçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen

Rabbim yardımcın olsun canım. En iyisi ne olacaksa o şekilde ilerler süreç inşallah

Ben de 36 dan snra girdim nst ye :)

Gecmıs olsun cnmmm geven hafta gıttıgınde neden bakmamıs acaba o doktor sınırlendımm.. sen uzme kendını her sey yoluna girecektır

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah uygulanacak ilaçla düzene girer . Dualarım seninle . Bundan sonrasında inşallah o iki haftalık açığı kapatır

Canım geçmiş olsun. Her hafta kontrole gitmiyor muydun? Geçen hafta gelişmediğini anlamamış mı acaba doktorun? Bugün tam olarak kaç haftasın? Güzel haberlerini bekliyoruz

Stres yapma hayirlisi olsun. Belli ki kizim hazır sağlıcakla gelsin.

Ben 38 de girdim doktorunun vardir bildiği rahat ol. Günlerini geçir canim

Çok geçmiş olsun canım yüksek tansiyon kan akışını engelliyor ondan olmuştur büyük ihtimalle kontrol altına alınıp sorun giderilir Allahın izniyle

Ay inanmiyorum ee kuzum sen geçende gittin nasıl bisey demedi doktor bu sefer farklı bi doktora mı gittin

Suyu çok azsa alabilir kuzum bir git bakalım

Bende 35+3te girdim ilk canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…