- 30 Ocak 2015
- 17.518
- 12.992
- 29
Git canım bekleme daha fazlaYok canim henuz gitmedim sancilarm var ama cok duzensiz ama giderim dha fazla beklemem hic bisey yeyip icmedm acil alir diye
Çok haklısın canım. Normal doğum tam bir muamma oluyor. sabır işiBana kalsa bencedeama hazırlıklı ol sen çanta arabada yada kapı ağzında dursun eşinde yaninda duracaksa ona da hazır et çantayı sonra o panikle çoğu şeyi unutursun
Canım benim ya senin hep karışık ilerlemiş süreçler. Hayırlı zamanda gelsin inşallah. Allah yardımcımız olsun.Ona hic bakma sen oglumda ben 36 haftaliktm sanci vardi hafif gttm hastaneye dogm sancn var dediler acilma yoktu igne serum 1 gece yatisla durdu 41+4 te 0 sanci nisan geldi 2 cm acilma ile sabaha karsi dogrursn dediler beklerken acil sezeryan oldm ne zmn gelicegi hc belli degl 37+1 suan ama bak sancilarm var gelmek icin zorluyor
Aynı şeyleri yaşıyorum canım, galiba bienim suyum azalmış, doktorum çağırdı 3 gibi gidicem. Bebek çok az hareket ediyor. Kasığımda hafif ağrı var, nst de 50 çıkıyor sancım. Bende de temizlik var bugün, kadını bırakıp gideceğimDün gece uykudan uyandıracak kadar sancılarım oldu ama saate baktım düzenli değildi hiç, sabahtan beri de karnımın sağ alt kısmına bıçak saplanmış gibi, oturup kalkamıyorum. Karnım baya sert, bebek de sabah bir iki küçük hareket etti ondan beridir hareketsiz. Heralde yavaş yavaş vücut kendini doğuma hazırlıyor
Bugün de evde temizlik var, perdeler halılar hepsi bi yerde. Bi hafta daha sabreder inşallah bebeğim
Amin canim insallahÇok haklısın canım. Normal doğum tam bir muamma oluyor. sabır işi
Canım benim ya senin hep karışık ilerlemiş süreçler. Hayırlı zamanda gelsin inşallah. Allah yardımcımız olsun.
Rabbim yardımcın olsun canım. En iyisi ne olacaksa o şekilde ilerler süreç inşallahKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Ben de 36 dan snra girdim nst ye :)Kızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artıkGeçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen
Gecmıs olsun cnmmm geven hafta gıttıgınde neden bakmamıs acaba o doktor sınırlendımm.. sen uzme kendını her sey yoluna girecektırKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Yalnız değilmişimBen de 36 dan snra girdim nst ye :)
Bızım bu 2 tane medıkalpark var benm gıttıgım dekı dr lar 36 da başlatıo, diğerinde 32 de :)Yalnız değilmişimBakıyorum hemen hemen herkes 32 den sonra girince dedim geç kaldım doktora soruyorum yok dio
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah uygulanacak ilaçla düzene girer . Dualarım seninle . Bundan sonrasında inşallah o iki haftalık açığı kapatırKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Canım geçmiş olsun. Her hafta kontrole gitmiyor muydun? Geçen hafta gelişmediğini anlamamış mı acaba doktorun? Bugün tam olarak kaç haftasın? Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Stres yapma hayirlisi olsun. Belli ki kizim hazır sağlıcakla gelsin.Kızlar merhaba. Benim kız da beklemeyecek galibadün geceden beri çok az hareket etti, telaşlandım. Yakınımızda bulunan özel hastaneye gittim.nst ye girdim, 50lerde hep düzensiz. Suyu azalmış sanırım doktorumu aradım, hemen gel dedi. Heyecan yaptım, gelir mi hemen? Evde de kadın var temizlik için, onu evde bırakıp gidicem hastaneye. Cuma kuaför randevum vardı, öne aldım bugün gidicem. Stres yaptım
Ben 38 de girdim doktorunun vardir bildiği rahat ol. Günlerini geçir canimKızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artıkGeçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen
Çok geçmiş olsun canım yüksek tansiyon kan akışını engelliyor ondan olmuştur büyük ihtimalle kontrol altına alınıp sorun giderilir Allahın izniyleKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Ay inanmiyorum ee kuzum sen geçende gittin nasıl bisey demedi doktor bu sefer farklı bi doktora mı gittinKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Suyu çok azsa alabilir kuzum bir git bakalımKızlar merhaba. Benim kız da beklemeyecek galibadün geceden beri çok az hareket etti, telaşlandım. Yakınımızda bulunan özel hastaneye gittim.nst ye girdim, 50lerde hep düzensiz. Suyu azalmış sanırım doktorumu aradım, hemen gel dedi. Heyecan yaptım, gelir mi hemen? Evde de kadın var temizlik için, onu evde bırakıp gidicem hastaneye. Cuma kuaför randevum vardı, öne aldım bugün gidicem. Stres yaptım
Bende 35+3te girdim ilk canım merak etmeKızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artıkGeçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen