2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı yorumu yapmak istemiyorum ama doktoruna kızdım sana yasattigi stres yeter. Insallah düzen e girecek canim ilacın da iyi gelir hemencik.

Aa stres yapma canım haftan güzel ne.dicek bakalım doktorun hayırlı haberlerle gel suyu azsa bekletmeyebilir

Bende heyecanla bekliyorum kontrolümu hayırlısıyla geleceği gunu netleştirmek iyi olacak. Sabah hali sildim ya nasil bir enerjiyle gece de heyecandan uyuyamadım birde dogum sancısı çeken arkadaşlarımızın haberini alınca ben doğuracakmışım gb heyecanlandim

Stres yapma hayirlisi olsun. Belli ki kizim hazır sağlıcakla gelsin.
Kızım hazır ama ben değilim galiba Nasıl olacak bilmiyorum. Hazırlıksız yakalandım. En azından haftaya kadar tutabilsek kuzuyu içeride.
Suyu çok azsa alabilir kuzum bir git bakalım
Alabilir dimi kuzum? Off nasıl olacak, çantamı da götüreyim yanımda hakkımızda hayırlısı olsun
Aa stres yapma canım haftan güzel ne.dicek bakalım doktorun hayırlı haberlerle gel suyu azsa bekletmeyebilir
1 hafta daha dursaydı en azından. Bakalım canım kendi doktorum ne diyecek? Hayırlısı olsun inşallah

Suyu kritik derecede azalmamissa bekletir doktorun 1 hafta daha bence sıkma canını artık bu saatten sonra doğsa da normal

Snmmrt canim çok şaşırdım insallah işlerini yoluna koyacak kadar vakit verir bebis sende sakin ol doktoruna zaten cok güveniyorsun ne yapılması gerekiyorsa onu yapar mutlaka. Hem bugun alsa bile baya önden gidiyordu nisa inşallah sağlıkla gelir. Doktordan sonra mutlaka haber ver. Dualarım seninle kuzum hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.

H history1985 o kadar gittin geldin hastaneye nasıl fark etmez doktor ya valla cok kızdım doktoruna. Cok şükür ki fark edildi ona göre tedavi edilecektir sende daha çok rahat edersin en önemlisi sorunu tespit etmek canim stres yapma kendine insallah yoluna girecek hersey.

Ay ne bileyim başka uygulamalarda da 40+şu doğuramıyorum postları görüyorum Daha var diyorum kendimce
Canım normalde olsa sezaryen de 40 die garantisi yok bence. Arkadsımın arkadsı 38 küsür de suyu gelmiş ve normal doğurmuş.
yer silmek, merdiven çıkmak iyi gelir diyorlar. Hakkımızda hayırlısı kuzum. Aslında doğsa doğar bende 37 hafta oldum ama dursun istiyorum. Erken gibi geliyor
Yer silmek mi merdiven cıkmak mı aman Allahım ben oturdgum yerden kalkamıom gıgeçen gün eşim süpürge tuttu bende viladayla sildim salon mutfak bide banyo yıkadım. Aman Allahım benim ayak bacak şişmiş soba borusu gibi olmus. O yüzden burda temizlik yaptım diyenlerin enerjisine hayranım
Ben 34+2de girmeye başladım bakalım. Bu cumartesi 2.ye gircem. Her Dr farklı cnm.
Canım korkma inşallah herşey güzel olacak. İlaçla düzelir. Üzülme sakın. Dualarım seninle ve bebeğine.

Ağrılarım geçti şimdi, bebek de oynamaya başladı tekrar kahvaltıdan sonra. Benim kontrolüm 4 gün sonra, ağrılar devam etseydi nst için gidecektim ben de ama şimdilik bişey yok

Ben de 37+ da girecekmişim canım doktor ultrasonda az çok anlıyor bebeğin durumunu. Suyun normal bebek kanaldan uzaksa gerek görmemiştir

Çok geçmiş olsun canım

Sabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Maalesef oğlum küvöze alındı solunum sıkıntısı oluyormuş 3-5 güne belki verebiliriz dediler. İdrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş biraz. Şimdilik bu kadar bilgi sahibiyim ayaklanırsam yarın gidip görücem inşallah

Bazı hastanelerde ve doktorlarda 36 dan sonra bağlıyormuş bende normal
Doktor daha önce gittiğinde fark edemedi demekki. Olsun zararın neresinden dönerse kardır. Bebek iyi sen iyisin gerisini de hallolur inşallah bebişini de vakti gelince kucağına sağlıkla alırsın
Şimdi ciktim.kizlar 1 marta gun aldik erken gelmezse sabah 10 da nasipse gelecek yavrum. Sağlıklı büyüdü artik dedi 27 şubat bile olabilir dedi biz ay çıksın artik dedik. Hayirlisi insallah
Hayırlı olsun bizimde günümüz 1 mart beyefendi erken gelmeye kalkmazsa

Gözün aydın olsun... Güçlü savaşçı onlar Allahın izniyle kısa sürede yanına gelir sen dikkat et kendine çabuk toparlan bebeğine bir an önce kavuşursun inşallah

Doktorlara büyük saygım var kaç oldu gittin canım nasıl farketmez sinir oldum şuantedavin bitince imkanlar elverirse başka bir doktora gitsen

Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…