- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Aynı yorumu yapmak istemiyorum ama doktoruna kızdım sana yasattigi stres yeter. Insallah düzen e girecek canim ilacın da iyi gelir hemencik.Kızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Aa stres yapma canım haftan güzel ne.dicek bakalım doktorun hayırlı haberlerle gel suyu azsa bekletmeyebilirKızlar merhaba. Benim kız da beklemeyecek galibadün geceden beri çok az hareket etti, telaşlandım. Yakınımızda bulunan özel hastaneye gittim.nst ye girdim, 50lerde hep düzensiz. Suyu azalmış sanırım doktorumu aradım, hemen gel dedi. Heyecan yaptım, gelir mi hemen? Evde de kadın var temizlik için, onu evde bırakıp gidicem hastaneye. Cuma kuaför randevum vardı, öne aldım bugün gidicem. Stres yaptım
Kızım hazır ama ben değilim galibaStres yapma hayirlisi olsun. Belli ki kizim hazır sağlıcakla gelsin.
Alabilir dimi kuzum? Off nasıl olacak, çantamı da götüreyim yanımdaSuyu çok azsa alabilir kuzum bir git bakalım
1 hafta daha dursaydı en azından. Bakalım canım kendi doktorum ne diyecek? Hayırlısı olsun inşallahAa stres yapma canım haftan güzel ne.dicek bakalım doktorun hayırlı haberlerle gel suyu azsa bekletmeyebilir
Suyu kritik derecede azalmamissa bekletir doktorun 1 hafta daha bence sıkma canını artık bu saatten sonra doğsa da normalKızım hazır ama ben değilim galibaNasıl olacak bilmiyorum. Hazırlıksız yakalandım. En azından haftaya kadar tutabilsek kuzuyu içeride.
Alabilir dimi kuzum? Off nasıl olacak, çantamı da götüreyim yanımdahakkımızda hayırlısı olsun
1 hafta daha dursaydı en azından. Bakalım canım kendi doktorum ne diyecek? Hayırlısı olsun inşallah
Canım normalde olsa sezaryen de 40 die garantisi yok bence. Arkadsımın arkadsı 38 küsür de suyu gelmiş ve normal doğurmuş.Ay ne bileyim başka uygulamalarda da 40+şu doğuramıyorum postları görüyorumDaha var diyorum kendimce
Yer silmek mi merdiven cıkmak mı aman Allahım ben oturdgum yerden kalkamıom gıyer silmek, merdiven çıkmak iyi gelir diyorlar. Hakkımızda hayırlısı kuzum. Aslında doğsa doğar bende 37 hafta oldum ama dursun istiyorum. Erken gibi geliyor
Ben 34+2de girmeye başladım bakalım. Bu cumartesi 2.ye gircem. Her Dr farklı cnm.Kızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artıkGeçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen
Canım korkma inşallah herşey güzel olacak. İlaçla düzelir. Üzülme sakın. Dualarım seninle ve bebeğine.Kızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Ağrılarım geçti şimdi, bebek de oynamaya başladı tekrar kahvaltıdan sonra. Benim kontrolüm 4 gün sonra, ağrılar devam etseydi nst için gidecektim ben de ama şimdilik bişey yokAynı şeyleri yaşıyorum canım, galiba bienim suyum azalmış, doktorum çağırdı 3 gibi gidicem. Bebek çok az hareket ediyor. Kasığımda hafif ağrı var, nst de 50 çıkıyor sancım. Bende de temizlik var bugün, kadını bırakıp gideceğim1 hafta bekler mi, hemen alır mı acaba beni doğuma
Ben de 37+ da girecekmişim canım doktor ultrasonda az çok anlıyor bebeğin durumunu. Suyun normal bebek kanaldan uzaksa gerek görmemiştirKızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artıkGeçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen
Aynen öyle doktor bana keyfini beklicez dediKız ne bilceksin 40 haftayı bekliceginiöyle bisey yok
Çok geçmiş olsun canımKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Her yerim agriyo her sabah üstümden kamyon geçmiş gibi kalkıyorum gelebilir hıc sıkıntı degilAynen öyle doktor bana keyfini beklicez dedi25 gün görünse de şuan daha var diyemiyorum yinede 2 hafta daha dursa fena olmaz
Çok geçmiş olsun kuzu Allah yardımcın olsunKızlar 15/10 çıktı yine yoldayız şu an
Bazı hastanelerde ve doktorlarda 36 dan sonra bağlıyormuş bende normalKızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artıkGeçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen
Doktor daha önce gittiğinde fark edemedi demekki. Olsun zararın neresinden dönerse kardır. Bebek iyi sen iyisin gerisini de hallolur inşallah bebişini de vakti gelince kucağına sağlıkla alırsınKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Hayırlı olsunŞimdi ciktim.kizlar 1 marta gun aldik erken gelmezse sabah 10 da nasipse gelecek yavrum. Sağlıklı büyüdü artik dedi 27 şubat bile olabilir dedi biz ay çıksın artik dedik. Hayirlisi insallah
Gözün aydın olsun... Güçlü savaşçı onlar Allahın izniyle kısa sürede yanına gelir sen dikkat et kendine çabuk toparlanSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Maalesef oğlum küvöze alındı solunum sıkıntısı oluyormuş 3-5 güne belki verebiliriz dediler. İdrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş biraz. Şimdilik bu kadar bilgi sahibiyim ayaklanırsam yarın gidip görücem inşallah
Doktorlara büyük saygım var kaç oldu gittin canım nasıl farketmez sinir oldum şuanKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah AllahımSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Maalesef oğlum küvöze alındı solunum sıkıntısı oluyormuş 3-5 güne belki verebiliriz dediler. İdrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş biraz. Şimdilik bu kadar bilgi sahibiyim ayaklanırsam yarın gidip görücem inşallah