- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Uyudum uyandimcl daha iyim sanırım yakında gelecek yürürken zorlanıyorum hepimiz hayırlısı ilenkavusalım yavrularımizaDus almak rahatlatir dinlenirsin iyi gelir canim.belkide bebek yerleşiyor.
Canım çok geçmiş olsun ambulansi arasan evde müdahale edebilirlerKızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce
Doktora ulaştım canım takip et dedi şu an 13/9 civarına düştü evde bekliyorumCanım çok geçmiş olsun ambulansi arasan evde müdahale edebilirler
Doğum için doktor bekliyorlardır muhtemelen. Mesai saatinde alırlar bence. Acil bir durum görmediklerindendlr...Sancılarım düzenli ve sürekli 90 da çıkıyor serum takıldı galiba amelîyata alacaklar ama neden bekletiyorlar anlamıyorum açıklama da yapmıyolar
2 tane nöbetçi doktor varDoğum için doktor bekliyorlardır muhtemelen. Mesai saatinde alırlar bence. Acil bir durum görmediklerindendlr...
Cnm gecmış olsun. Nasıl oldun? İnşallah düşmüştür tansiyonun.Kızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce
Geçmiş olsun çok. nasıl oldunuzDoktora ulaştım canım takip et dedi şu an 13/9 civarına düştü evde bekliyorum
Rabbm kolaylık versin. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziSancılarım düzenli ve sürekli 90 da çıkıyor serum takıldı galiba amelîyata alacaklar ama neden bekletiyorlar anlamıyorum açıklama da yapmıyolar
Biraz daha iyi misin ? Son durum ne düşmüştür inşallahKızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce
Açıklama yapmayınca insan iyice geriliyor sakin kalmaya çalış bizi de haberdar et canım . Sağlıkla gelsin minikSancılarım düzenli ve sürekli 90 da çıkıyor serum takıldı galiba amelîyata alacaklar ama neden bekletiyorlar anlamıyorum açıklama da yapmıyolar
Canım son durum neKızlar gelen nişanım heralde dağ dağ sancılar çıkıyor nst de sanırım doğum başlamış tekrar yatışım yapılacak doğum olabilir dedi doktor çok streslendim
Öyle diyorlar canım karından sertleşme ve belden kasıklara doğru yayılan ağrıBen de kasık ağrısıyla uykumdan 3 defa uyandım kızlar. Ama kasık ağrısı değil bel ağrısıyla başlıyorsa doğum sancısı oluyordu değilmi?
Kuzum benim 39da bile çıkmadı nstde sancı ne ağrım vardı ne bişey bunda da öyle şu anEvet evet az kaldı kuzucum eğer dönmeseydi bu hafta içi gelecekti miniğimya ben neye yoğunlaşacağımı şaşırdım şimdi de normal doğum ile ilgili birşey soracağım benim nste neredeyse sancım çıkmıyor diyebilirim daha hiç 30u falan görmedik bu haftalarda böyle olup sancısı bir anda artan oluyor mudur yoksa kademeli olarak mı çoğalacak ki nstde
Olabilir canımbizim hastanede de doğumhanede çekildiği zaman eşleri almıyorlarmış bugün öğrendim. Ben hep tek kişilik odada çekiliyorum eşimde geliyor benimle
Canım şimdi nasılsın?Doktora ulaştım canım takip et dedi şu an 13/9 civarına düştü evde bekliyorum
Nasılsın canım gerçekleşti mi doğum.... Anlamadım ki2tane nöbetçi doktor var
Sancıların ne.drumda arttı mi ?Ben de kasık ağrısıyla uykumdan 3 defa uyandım kızlar. Ama kasık ağrısı değil bel ağrısıyla başlıyorsa doğum sancısı oluyordu değilmi?
Geçmiş olsun sanada inşallah düzene girer tansiyon Allah yardımcın olsunKızlar 15/10 çıktı yine yoldayız şu an gidiyoruz hastaneye