2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Umarim en kısa sürede solunumu düzene girer kucağına alirsin oğlunu.

Hayirlisi artik canim. Gelmezlerse aynı gun dogururuz

Gözün aydın canım inşallah o küçük aksilikler de bian önce düzelir de bebişini alır evine gidersin

gözün aydın sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah. kaç kg dogdu acaba günlerimiz yakında merak ettim

Ben de şaşırdım ya umarım seninde gönlüne göre olur İkimiz içinde hayırlısı olsun diyeyim. Seviniyorum döndü diye ama ne olacağı belli olmaz onu anladım
Ben ilk defa son gidişimde nst için sıra bekledim. Birdahakine randevu saatimden daha erken gideceğim hastaneye
Ağrıların ne durumda devam etti mi??
Aa demek öyle bir anda olabiliyorr hemşire 40 üzeri sancı demişti bizim genelde 15 20lerde geziniyor eşim sen bu gidişle 50 hafta bile taşırsın bebeği diye dalga geçmişti Senin hikayenden bahsedeyim konusu gelirse inşallah yine böyle jet hızı ile doğumun olur
Her şey gönlünce olsun canım inşallah kolay bi doğumun olur
Amin canım hepimizin inşallah
Ben de 36dan sonra başladım
Arkadaşlar yazmış zaten ama benim de şu mesajı okuyunca ilk aklıma gelen önceki doktora kızmak oldu Korkma yoluna girecek allahın izni ile inşallah. İyi ki tekrar hastaneye gittin.
Gözün aydın canım inşallah tez zamanda kucaklarsın miniğini bakarsın 5 güne kalmaz gelir kollarına

Canım şimdi nasılsın

Sağlıcakla kavuşun tez zamanda çıksın inşallah canım

Canım gozunaydin Allah analı babana büyütsün
Benimde idrar yolu enfeksiyonu var senle aynı haftadayız enfeksiyon da 0-4 arası olması gerekirken benim hep 100 üstü çıkıyor insallah sıkıntısız atlatırım bende

Canimm ben nasipse yarin sezeryan olacagim ama hic nts ye girmedim
Kuzumm cok gecmis olsun, kontrol altinda olacak olman cok iyi hic bozma moralini
Canimm gozun aydin Rabbim anali babalı büyütsün insaallah, kuvezden de biran once cikar insaallah

Ah canim gozun aydin hic uzulme bebekler okdr guclu oluyor ki hemen toplar insallah kavusursunuz en kisa zamanda

Merhaba ben nisan annesiyim ama martta doğuracağım büyük ihtimal.. İlk sezeryanım spinaldi inanın stres yapacak bir şey olmuyor.. Bir de ilk olduğundan hiç bir şey bilmeden girdim.. Ama normal doğum gibi oldu.. O kadar güzel di ki iğne yapılır yapılmaz belden aşağısını hissetmiyorsun... Dr sadece dokunma hissi olacak demişti öyle de oldu o bebeği çıktığı an görmek var ya bütün stresini alıyor insanın.. Sonrasında 6 saat belden aşağı yine his yok bebeğinin ilk saatlerini acısız stressiz besleyerek koklayarak geçiriyorsun.. Sonra yürüyüp açılıyorsun.. Uyuşukluk geçince kesi yerin tabiki acıyor ama genelde o acıyla uyanmak beni daha çok korkutuyor.. Herkese tavsiye ediyorum. Ben kısmetse yine öyle düşünüyorum. Tabi ki hepsi yine kişiden kişiye değişen bir durum .Bünye meselesi yani.

Kuzu sanci cok degisiyo gecen hafta 10 dakkada bi 50 cikiyodu. Sonra iki gun sonra hic sanci cikmadi bugunde bi tane 80 cikti

Ah ben dogum yaptım ama spinal malesef 3. De tuttu. Doğumdan 1 saat sonra da uyusuklugum geçmeye başladı, karnımı hissettim oraları sancılıydı. Biraz dayanıp ağrı kesici yaptırdım hafifledi. Dr da uyusuklugumun erken geçtigini söyledi cekmis oldum zor saatleri bazı kisilerde böyle oluyormus.. Bunlara rağmen ben de tavsiye ediyorum, korkacak bir sey yokmus. konforluydu gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…