Canim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Umarim en kısa sürede solunumu düzene girer kucağına alirsin oğlunu.Sabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Maalesef oğlum küvöze alındı solunum sıkıntısı oluyormuş 3-5 güne belki verebiliriz dediler. İdrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş biraz. Şimdilik bu kadar bilgi sahibiyim ayaklanırsam yarın gidip görücem inşallah
Hahaha sabah bende kim dövdü beni diye uyanıyorumHer yerim agriyo her sabah üstümden kamyon geçmiş gibi kalkıyorum gelebilir hıc sıkıntı degil
Hayirlisi artik canim. Gelmezlerse aynı gun dogururuzBazı hastanelerde ve doktorlarda 36 dan sonra bağlıyormuş bende normal
Doktor daha önce gittiğinde fark edemedi demekki. Olsun zararın neresinden dönerse kardır. Bebek iyi sen iyisin gerisini de hallolur inşallah bebişini de vakti gelince kucağına sağlıkla alırsın
Hayırlı olsunbizimde günümüz 1 mart beyefendi erken gelmeye kalkmazsa
Gözün aydın canım inşallah o küçük aksilikler de bian önce düzelir de bebişini alır evine gidersinSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Maalesef oğlum küvöze alındı solunum sıkıntısı oluyormuş 3-5 güne belki verebiliriz dediler. İdrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş biraz. Şimdilik bu kadar bilgi sahibiyim ayaklanırsam yarın gidip görücem inşallah
gözün aydın sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah. kaç kg dogdu acaba günlerimiz yakında merak ettimSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Benim gözlerim.dahi şişiyor gece uyuyamazsam gündüzde bu halde uyanıyorum. Son günlerimiz insallah sonra 2 çocuk geçecek uzerimizdenHahaha sabah bende kim dövdü beni diye uyanıyorum
Ben de şaşırdım ya umarım seninde gönlüne göre olurBen de kesmiştim kız önce doktor dedi dönebilir filanşimdi senden de duyunca merak içindeyim bakalım. Buaralar nstler yoğun baya ben de 20 dakika bekledim yaklaşık pandemi bebeklerii gümbür gümbür geliyoor
Aa demek öyle bir anda olabiliyorrKuzum benim 39da bile çıkmadı nstde sancı ne ağrım vardı ne bişey bunda da öyle şu anson gün sancı nişan açılma kanal doğum hepsi birden oldu 10saatin içinde akşam 6da nişan geldi 8 9 gibi sancılar başladı gece 4bucukta doğum oldu
Amin canım hepimizin inşallahHer şey gönlünce olsun canım inşallah kolay bi doğumun olur
Ben de 36dan sonra başladımKızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artıkGeçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen
Arkadaşlar yazmış zaten ama benim de şu mesajı okuyunca ilk aklıma gelen önceki doktora kızmak olduKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Gözün aydın canım inşallah tez zamanda kucaklarsın miniğini bakarsın 5 güne kalmaz gelir kollarınaSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Az kaldı azzz son düzlükBenim gözlerim.dahi şişiyor gece uyuyamazsam gündüzde bu halde uyanıyorum. Son günlerimiz insallah sonra 2 çocuk geçecek uzerimizden
Canım şimdi nasılsınKızım hazır ama ben değilim galibaNasıl olacak bilmiyorum. Hazırlıksız yakalandım. En azından haftaya kadar tutabilsek kuzuyu içeride.
Alabilir dimi kuzum? Off nasıl olacak, çantamı da götüreyim yanımdahakkımızda hayırlısı olsun
1 hafta daha dursaydı en azından. Bakalım canım kendi doktorum ne diyecek? Hayırlısı olsun inşallah
Sağlıcakla kavuşun tez zamanda çıksın inşallah canımSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Canım gozunaydin Allah analı babana büyütsünSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Canimm ben nasipse yarin sezeryan olacagim ama hic nts ye girmedimKızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artıkGeçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen
Kuzumm cok gecmis olsun, kontrol altinda olacak olman cok iyi hic bozma moraliniKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Canimm gozun aydin Rabbim anali babalı büyütsün insaallah, kuvezden de biran once cikar insaallahSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Ah canim gozun aydin hic uzulme bebekler okdr guclu oluyor ki hemen toplar insallah kavusursunuz en kisa zamandaSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Merhaba ben nisan annesiyim ama martta doğuracağım büyük ihtimal.. İlk sezeryanım spinaldi inanın stres yapacak bir şey olmuyor.. Bir de ilk olduğundan hiç bir şey bilmeden girdim.. Ama normal doğum gibi oldu.. O kadar güzel di ki iğne yapılır yapılmaz belden aşağısını hissetmiyorsun... Dr sadece dokunma hissi olacak demişti öyle de oldu o bebeği çıktığı an görmek var ya bütün stresini alıyor insanın.. Sonrasında 6 saat belden aşağı yine his yok bebeğinin ilk saatlerini acısız stressiz besleyerek koklayarak geçiriyorsun.. Sonra yürüyüp açılıyorsun.. Uyuşukluk geçince kesi yerin tabiki acıyor ama genelde o acıyla uyanmak beni daha çok korkutuyor.. Herkese tavsiye ediyorum. Ben kısmetse yine öyle düşünüyorum. Tabi ki hepsi yine kişiden kişiye değişen bir durum .Bünye meselesi yani.Var mi benim gibi stresliler ya? Doğum yaklaştıkça korkmaya başladım. Bugün hastane eşimi doguma alamayacagini söyledi moralim bozuldu. Spinalden korkuyorum heyecan yaparım falan fenalasırım diye. Dr sakinleştirici veririz öyle olursa dedi ama eşim olsa iyi olacakti.. genel mi istesem. Sezaryeni belli olanlar sizler ne tercih ediyorsunuz? Ya da spinal olanlar öneriyor mu
Ben yazacaktim@history1985 o kadar gittin geldin hastaneye nasıl fark etmez doktor ya valla cok kızdım doktoruna. Cok şükür ki fark edildi ona göre tedavi edilecektir sende daha çok rahat edersin en önemlisi sorunu tespit etmek canim stres yapma kendine insallah yoluna girecek hersey.
Inşallah güzel geçerde tedavisi rahatlarBen yazacaktim
Kuzu sanci cok degisiyo gecen hafta 10 dakkada bi 50 cikiyodu. Sonra iki gun sonra hic sanci cikmadi bugunde bi tane 80 ciktiEvet evet az kaldı kuzucum eğer dönmeseydi bu hafta içi gelecekti miniğimya ben neye yoğunlaşacağımı şaşırdım şimdi de normal doğum ile ilgili birşey soracağım benim nste neredeyse sancım çıkmıyor diyebilirim daha hiç 30u falan görmedik bu haftalarda böyle olup sancısı bir anda artan oluyor mudur yoksa kademeli olarak mı çoğalacak ki nstde
Olabilir canımbizim hastanede de doğumhanede çekildiği zaman eşleri almıyorlarmış bugün öğrendim. Ben hep tek kişilik odada çekiliyorum eşimde geliyor benimle
Ah ben dogum yaptım ama spinal malesef 3. De tuttu. Doğumdan 1 saat sonra da uyusuklugum geçmeye başladı, karnımı hissettim oraları sancılıydı. Biraz dayanıp ağrı kesici yaptırdım hafifledi. Dr da uyusuklugumun erken geçtigini söyledi cekmis oldum zor saatleriMerhaba ben nisan annesiyim ama martta doğuracağım büyük ihtimal.. İlk sezeryanım spinaldi inanın stres yapacak bir şey olmuyor.. Bir de ilk olduğundan hiç bir şey bilmeden girdim.. Ama normal doğum gibi oldu.. O kadar güzel di ki iğne yapılır yapılmaz belden aşağısını hissetmiyorsun... Dr sadece dokunma hissi olacak demişti öyle de oldu o bebeği çıktığı an görmek var ya bütün stresini alıyor insanın.. Sonrasında 6 saat belden aşağı yine his yok bebeğinin ilk saatlerini acısız stressiz besleyerek koklayarak geçiriyorsun.. Sonra yürüyüp açılıyorsun.. Uyuşukluk geçince kesi yerin tabiki acıyor ama genelde o acıyla uyanmak beni daha çok korkutuyor.. Herkese tavsiye ediyorum. Ben kısmetse yine öyle düşünüyorum. Tabi ki hepsi yine kişiden kişiye değişen bir durum .Bünye meselesi yani.