2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gece uykudan uyandıracak kadar sancılarım oldu ama saate baktım düzenli değildi hiç, sabahtan beri de karnımın sağ alt kısmına bıçak saplanmış gibi, oturup kalkamıyorum. Karnım baya sert, bebek de sabah bir iki küçük hareket etti ondan beridir hareketsiz. Heralde yavaş yavaş vücut kendini doğuma hazırlıyor

Bugün de evde temizlik var, perdeler halılar hepsi bi yerde. Bi hafta daha sabreder inşallah bebeğim

Ben de kasık ağrısıyla uykumdan 3 defa uyandım kızlar. Ama kasık ağrısı değil bel ağrısıyla başlıyorsa doğum sancısı oluyordu değilmi?
Hiç alakası yok ilk doğumunda kasıklarımdan girdi sancı 10 dk da bir düzenli geliyordu 3 dakikalara düştüğünde iyice sıklaştığında belimden başlayıp kasıklarda biten sancım oldu doğum olana kadar yani herkesin farklı da olabilir ama 10 dk da bir düzenli gelen sancım kasıklarımdan gelmişti.

Günaydın kızlar

Kızlar 15/10 çıktı yine yoldayız şu an gidiyoruz hastaneye
Kuzum son durumun ne vardın mı doktorunun yanına bizleri merakta bırakma lütfen şu tansiyon işi seni iyice yıprattı

wiha02 canım daha yazmamışsın umarım bebeğine kavuşmuşsundur güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın güzel anneler.
H history1985 canım inşallah herşey yoluna girer. Damard çentik tansiyon yapabilir demişlerdi. Kontrol altında daha iyi olacaksın.
wiha02 canım senin durum ne çok karıştı ya. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun.

Kızlar inşALLAH iyisiniz benim vücudum sütlaç gibi oldu karnım balon gibi söndü iyice genital bölgemin üstüne düştü karnım sertleşti sanırım son hazırlıkları dün gece için Teşekkür ederim 2. Doğumum oldugu için kanala inme.muhabbeti olmayacak bir anda gelişecek anlarmiyim diyordum ama emin oldum anlayacağıma hepimiz için en iyisi olsun

Her şey gönlünce olsun canım inşallah kolay bi doğumun olur
Kızlar gelen nişanım heralde dağ dağ sancılar çıkıyor nst de sanırım doğum başlamış tekrar yatışım yapılacak doğum olabilir dedi doktor çok streslendim
Geldi mı doktor naptın yaz mutlaka allah kolaylık versin sağlıkla al kucağına

ama erken değil mi ya. Hemen gelir mi ki? Bak bende tırsıyorum böyle olunca. Normal doğum 40 haftayı bekler diyorlar ondan rahat rahat takılıyorum bende

ama erken değil mi ya. Hemen gelir mi ki? Bak bende tırsıyorum böyle olunca. Normal doğum 40 haftayı bekler diyorlar ondan rahat rahat takılıyorum bende
Yok canım 40 ki kızımda beklemedi 36. Haftada acil sezeryana alındım benim vücudum fazla tutmuyor şuan aslında 37. Haftamdayim polikistik overden hatlar karışık sadece kimide 42. Haftada doğum yapıyor bence vücut la ilgili dün gece yaşadığım şey normal değildi tek onu biliyorum pazartesiye bekleyeceğini de sanmıyorum yürüyüş falan yapıp zorluycam kendimi gene bakalım neler olacak

Ay ne bileyim başka uygulamalarda da 40+şu doğuramıyorum postları görüyorum Daha var diyorum kendimce
Yok hayatım yaa o kişiden kişiye değişiyo benim ilk sezeryandi ama kendi geldi yoksa doktor 40i tamamlasın 1 hafta daha bekler öyle sezeryana alırım demisti 38+5te suyum geldi kendini çok rahata alıştırma yani

Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza sırasıyla.

yer silmek, merdiven çıkmak iyi gelir diyorlar. Hakkımızda hayırlısı kuzum. Aslında doğsa doğar bende 37 hafta oldum ama dursun istiyorum. Erken gibi geliyor

yer silmek, merdiven çıkmak iyi gelir diyorlar. Hakkımızda hayırlısı kuzum. Aslında doğsa doğar bende 37 hafta oldum ama dursun istiyorum. Erken gibi geliyor
Bana kalsa bencede ama hazırlıklı ol sen çanta arabada yada kapı ağzında dursun eşinde yaninda duracaksa ona da hazır et çantayı sonra o panikle çoğu şeyi unutursun

Ay ne bileyim başka uygulamalarda da 40+şu doğuramıyorum postları görüyorum Daha var diyorum kendimce
Ona hic bakma sen oglumda ben 36 haftaliktm sanci vardi hafif gttm hastaneye dogm sancn var dediler acilma yoktu igne serum 1 gece yatisla durdu 41+4 te 0 sanci nisan geldi 2 cm acilma ile sabaha karsi dogrursn dediler beklerken acil sezeryan oldm ne zmn gelicegi hc belli degl 37+1 suan ama bak sancilarm var gelmek icin zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…