Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir gün camları sildim, bir gün dip köşe temizlik yaptım diğer gün de tuvalet banyo yıkadım. Dünden beri de yatıyorum kasık ve bel ağrısından.. Çok da zorlamamak lazım ilk aylar önemli sonuçta. Büyük temizliğimi bitirdim artık ufak ufak yaparım kış boyu 😂
İyi süper valla hadi bende parça parça yapayım bari 😁

Günaydın 😊

Bi yanlışlık mı var acaba ? Az önce aldım ilacı. Özellikle sordum, sgk karşılıyor dedi. Bir süredir gittiğim muayenelerin katılım payları birikmiş toplam 80 tl, verdim. Eczacı bu ilaç için 30 lira civarı bi şey dedi. O da 80in içinde yani. 🧐
Valla eşim aldı ben almadım kartla almıştı fişte öyle yazıyordu bilemedim şimdi 😏 bitecek zaten az kaldı yeniden aldığımda öğrenirim. Özelde yazdı doktor reçete gibi değilde adını mı yazdı acaba normal aldık o yüzden mi o kadar fark var çözeyim bunu ben 😅

Benimde sata gore 6+1 de ve 6+2 de geldi progestan kullanıyorum bende cok acik bir kahverengi oeceteye ufak bi silme geldi. Keseye normal dedi ama henüz bebegi goremedim 16mm di kese 20-24mm arası gözüküyor dedi
Yolk keseside mi gorunmedi ? Sat tarihine gore yaniltici olabiliyor birde gec dollenme olmus olabilir.
Kese normalse icinizi ferah tutun 🙏

Valla eşim aldı ben almadım kartla almıştı fişte öyle yazıyordu bilemedim şimdi 😏 bitecek zaten az kaldı yeniden aldığımda öğrenirim. Özelde yazdı doktor reçete gibi değilde adını mı yazdı acaba normal aldık o yüzden mi o kadar fark var çözeyim bunu ben 😅
Yazmamın sebebi birileri de okur. Eğer sistem karşılıyorsa öğrenelim paramız gitmesin En Büyük TÜRKİYE

Yolk keseside mi gorunmedi ? Sat tarihine gore yaniltici olabiliyor birde gec dollenme olmus olabilir.
Kese normalse icinizi ferah tutun 🙏
Yolk kesesini ilk gittiği muayenede gördüler 7mm di kese 3 gun sonrasi kanamam oldu 16 mm olmus kese. Kese nirmal gorunuyor dedi doktor. Zaten yumurtlamam da 5 fun gec olmuştu buyuk ihtimalle 1 hafta daha az soylicekler keseye göre baktiklarinda

Ben sivilce tedavisi gördüğüm zamanlarda bir doktorun özel kliniğine gidiyordum ve doktorun yazdığı ilacı doğrudan eczaneden aldığımda yüklü bir para ödüyordum. Sonraki süreçte öğrendim ki o ilacı devlette yazdırınca sgk karşılıyormuş ve öyle deneyince çok az bir miktar ödemeye başladım. Sizde de benzer bir durum olabilir😊

Insallah hicbir sorun yoktur 🙏🙏 bol bol dua ediyorum. Benimde pazartesiden beri devam ediyor kahverengi akıntı cok minik geliyor ama bu sabah yyandigimda camasirimda yine bi miktar lekeyle karşılaştım. 😞 bende progestan kullaniyorum sabah akşam bide öğlen 1tane duphaston içiyorum. Bir de benim çok Akıntım var lekelenmem olmasa bile çalışırım hep ıslanıyor Günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum kokusuz şeffaf oluyor Çoğu zaman arada da böyle lekeli geliyor. Bende pazartesi gidicem insallah
Bence kahveden bişey olmaz inşallah güzel ilerleyecektir herşey. TeşekkürEderim bir birimizi dualarımızdan eksik etmeyelim 🩵 Bana yola çıkma dedi Dr ama ben mecburen çıkmak zorunda kaldım öğrendiğimizde zaten şehir dışındaydık eve dönmemiz gerekti galiba biraz fazla yordum kendimi böyle kan gelince artık içimde bişey kırıldı sanki üzülüyorum inşallah kanaması olupta normal ilerleyen annelerimiz var benimde öyle olur 😞🙏🏻

Bence kahveden bişey olmaz inşallah güzel ilerleyecektir herşey. TeşekkürEderim bir birimizi dualarımızdan eksik etmeyelim 🩵 Bana yola çıkma dedi Dr ama ben mecburen çıkmak zorunda kaldım öğrendiğimizde zaten şehir dışındaydık eve dönmemiz gerekti galiba biraz fazla yordum kendimi böyle kan gelince artık içimde bişey kırıldı sanki üzülüyorum inşallah kanaması olupta normal ilerleyen annelerimiz var benimde öyle olur 😞🙏🏻
Benim ağzıma sabah kalkınca kan tadı gibi geliyor bir de 🫤

İnşallah öyle olur içini ferah tut sende 🙏 kontrolden sonra da haber ver merek ediyorum🙏🙏♥️

Ben sivilce tedavisi gördüğüm zamanlarda bir doktorun özel kliniğine gidiyordum ve doktorun yazdığı ilacı doğrudan eczaneden aldığımda yüklü bir para ödüyordum. Sonraki süreçte öğrendim ki o ilacı devlette yazdırınca sgk karşılıyormuş ve öyle deneyince çok az bir miktar ödemeye başladım. Sizde de benzer bir durum olabilir😊
Evet ondan kaynaklı olabilir o yüzden eczaneye normal fiyatını da sorucam eğer ki doktor veya reçeteden dolayı öyle bir şeyse sağlık ocağında yazdırırm artık. Çünkü ben içmeden duramıyorum içtiğim halde az miktar bulantım var içmesem duramam heralde 😅

B
Ben ilk gebeliğimi adetim henüz geçmeden öğrendiğim halde, ilk muayeneye 7+0da gittim. Bir gidişte kese, bebek, kalp atışı hepsini gördüm. Bir taşla kuş sürüsü. :KK54:

Bence iyi bir marka folik asit al eğer kullanmıyorsan halihazırda. Kanama vb şikayet yoksa da illa gitmek gerekmez Dr a diye düşünüyorum.

Yabancı ülkelerde bizdeki gibi öyle her ay Dr muayenesi ve ultrason yokmuş diye duymuştum.

Bir de ilk trimesterda yapılacak tahliller var. Onları da gidince yaptırırsın.

Aklına takılacaksa, seyahat ettiğin güzergahta bi hastanenin acilinden giriş yapıp en azından bazı şeyleri öğrenebilirsin. ☺️
en böyle düşünmüyorum. Gebeliginizi ogrendiginizde gidin ve kesenizin yerleştiği yeri görün. Dış gebelik gibi bir durum varsa erkenden görmek çok iyi olur

X