2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Aynı yorumu yapmak istemiyorum ama doktoruna kızdım sana yasattigi stres yeter. Insallah düzen e girecek canim ilacın da iyi gelir hemencik.

Kızlar merhaba. Benim kız da beklemeyecek galiba 🙄 dün geceden beri çok az hareket etti, telaşlandım. Yakınımızda bulunan özel hastaneye gittim.nst ye girdim, 50lerde hep düzensiz. Suyu azalmış sanırım 🙈😮 doktorumu aradım, hemen gel dedi. Heyecan yaptım, gelir mi hemen? Evde de kadın var temizlik için, onu evde bırakıp gidicem hastaneye. Cuma kuaför randevum vardı, öne aldım bugün gidicem. Stres yaptım 🤦‍♀️
Aa stres yapma canım haftan güzel ne.dicek bakalım doktorun hayırlı haberlerle gel suyu azsa bekletmeyebilir

Bende heyecanla bekliyorum kontrolümu hayırlısıyla geleceği gunu netleştirmek iyi olacak. Sabah hali sildim ya nasil bir enerjiyle gece de heyecandan uyuyamadım birde dogum sancısı çeken arkadaşlarımızın haberini alınca ben doğuracakmışım gb heyecanlandim😀

Stres yapma hayirlisi olsun. Belli ki kizim hazır sağlıcakla gelsin.
Kızım hazır ama ben değilim galiba 🙈🤭 Nasıl olacak bilmiyorum. Hazırlıksız yakalandım. En azından haftaya kadar tutabilsek kuzuyu içeride.
Suyu çok azsa alabilir kuzum bir git bakalım
Alabilir dimi kuzum? Off nasıl olacak, çantamı da götüreyim yanımda 🙈 hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Aa stres yapma canım haftan güzel ne.dicek bakalım doktorun hayırlı haberlerle gel suyu azsa bekletmeyebilir
1 hafta daha dursaydı en azından. Bakalım canım kendi doktorum ne diyecek? Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻

Kızım hazır ama ben değilim galiba 🙈🤭 Nasıl olacak bilmiyorum. Hazırlıksız yakalandım. En azından haftaya kadar tutabilsek kuzuyu içeride.

Alabilir dimi kuzum? Off nasıl olacak, çantamı da götüreyim yanımda 🙈 hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻

1 hafta daha dursaydı en azından. Bakalım canım kendi doktorum ne diyecek? Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
Suyu kritik derecede azalmamissa bekletir doktorun 1 hafta daha bence sıkma canını artık bu saatten sonra doğsa da normal

Snmmrt Snmmrt canim çok şaşırdım insallah işlerini yoluna koyacak kadar vakit verir bebis😊 sende sakin ol doktoruna zaten cok güveniyorsun ne yapılması gerekiyorsa onu yapar mutlaka. Hem bugun alsa bile baya önden gidiyordu nisa inşallah sağlıkla gelir. Doktordan sonra mutlaka haber ver. Dualarım seninle kuzum hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.🤲🤲

H history1985 o kadar gittin geldin hastaneye nasıl fark etmez doktor ya valla cok kızdım doktoruna. Cok şükür ki fark edildi ona göre tedavi edilecektir sende daha çok rahat edersin en önemlisi sorunu tespit etmek canim stres yapma kendine insallah yoluna girecek hersey.

Ay ne bileyim başka uygulamalarda da 40+şu doğuramıyorum postları görüyorum 🤣 Daha var diyorum kendimce 🤣
Canım normalde olsa sezaryen de 40 die garantisi yok bence. Arkadsımın arkadsı 38 küsür de suyu gelmiş ve normal doğurmuş.
yer silmek, merdiven çıkmak iyi gelir diyorlar. Hakkımızda hayırlısı kuzum. Aslında doğsa doğar bende 37 hafta oldum ama dursun istiyorum. Erken gibi geliyor 🤣
Yer silmek mi merdiven cıkmak mı aman Allahım ben oturdgum yerden kalkamıom gı🤪geçen gün eşim süpürge tuttu bende viladayla sildim salon mutfak bide banyo yıkadım. Aman Allahım benim ayak bacak şişmiş soba borusu gibi olmus. O yüzden burda temizlik yaptım diyenlerin enerjisine hayranım 👍😊
Kızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artık 🤷‍♀️ Geçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen 🤷‍♀️
Ben 34+2de girmeye başladım bakalım. Bu cumartesi 2.ye gircem. Her Dr farklı cnm.
Kızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Canım korkma inşallah herşey güzel olacak. İlaçla düzelir. Üzülme sakın. Dualarım seninle ve bebeğine. 🤲

Aynı şeyleri yaşıyorum canım, galiba bienim suyum azalmış, doktorum çağırdı 3 gibi gidicem. Bebek çok az hareket ediyor. Kasığımda hafif ağrı var, nst de 50 çıkıyor sancım. Bende de temizlik var bugün, kadını bırakıp gideceğim 🤷‍♀️ 1 hafta bekler mi, hemen alır mı acaba beni doğuma 🤦‍♀️🙄
Ağrılarım geçti şimdi, bebek de oynamaya başladı tekrar kahvaltıdan sonra. Benim kontrolüm 4 gün sonra, ağrılar devam etseydi nst için gidecektim ben de ama şimdilik bişey yok 🤔

Kızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artık 🤷‍♀️ Geçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen 🤷‍♀️
Ben de 37+ da girecekmişim canım doktor ultrasonda az çok anlıyor bebeğin durumunu. Suyun normal bebek kanaldan uzaksa gerek görmemiştir

Çok geçmiş olsun canım

Sabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim 🙏
Maalesef oğlum küvöze alındı solunum sıkıntısı oluyormuş 3-5 güne belki verebiliriz dediler. İdrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş biraz. Şimdilik bu kadar bilgi sahibiyim ayaklanırsam yarın gidip görücem inşallah

Bazı hastanelerde ve doktorlarda 36 dan sonra bağlıyormuş bende normal 😊
Doktor daha önce gittiğinde fark edemedi demekki. Olsun zararın neresinden dönerse kardır. Bebek iyi sen iyisin gerisini de hallolur inşallah bebişini de vakti gelince kucağına sağlıkla alırsın 💞💞🧿
Şimdi ciktim.kizlar 1 marta gun aldik erken gelmezse sabah 10 da nasipse gelecek yavrum. Sağlıklı büyüdü artik dedi 27 şubat bile olabilir dedi biz ay çıksın artik dedik. Hayirlisi insallah
Hayırlı olsun 💞💞🧿 bizimde günümüz 1 mart beyefendi erken gelmeye kalkmazsa 😁

Sabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim 🙏
Maalesef oğlum küvöze alındı solunum sıkıntısı oluyormuş 3-5 güne belki verebiliriz dediler. İdrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş biraz. Şimdilik bu kadar bilgi sahibiyim ayaklanırsam yarın gidip görücem inşallah
Gözün aydın olsun... Güçlü savaşçı onlar Allahın izniyle kısa sürede yanına gelir sen dikkat et kendine çabuk toparlan 💪💪💞 bebeğine bir an önce kavuşursun inşallah 🤲

Doktorlara büyük saygım var kaç oldu gittin canım nasıl farketmez sinir oldum şuan😡tedavin bitince imkanlar elverirse başka bir doktora gitsen

Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Allahım 🤲 🤲 🤲

X