- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
İlk dogumum sezaryan bu normal olacak inşALLAH sancom durdu vücudum boşa çıktı sanki sızlıyor şuan sadeceHayirlisi insallah sağlıcakla gelsin. Sezaryen mi demişti doktorun sen normal. Doğumumu bekliyordun
Dus almak rahatlatir dinlenirsin iyi gelir canim.belkide bebek yerleşiyor.İlk dogumum sezaryan bu normal olacak inşALLAH sancom durdu vücudum boşa çıktı sanki sızlıyor şuan sadece
Ben de kesmiştim kız önce doktor dedi dönebilir filanOdalar mı doluyor ondan mı acaba diyeceğim ama bugün tüm nst odaları doluydu ve gittiğimde benden önce bekleyen 2 kişi vardı 1 saate yakın bekledim ilk kez
İnşallah kuzucum ben ümidi kestiğim dönemde döndü sende kes gitsin
Anladımmm
Ben s aldım ama sanırım hatalı oldu şu an karnıma tuttuğumda 20-25 cm kadar açıklık kalıyor doğumun hemen sonrasında karnım o kadar iner mi emin değilim.Kızlar bende owli korse alayım dedim bir.arkadas yazmış burdan indirimde diye ama bedene karar veremedim alan ya da fikri olan var mı s bedenim hamileleik öncesi şimdi bel cevresi 102 Cm s beden mi alsam bilemedim
Şancı duzenli ve devamli gelmeye başlarsa ne olur ne olmaz dedigin gibi bi gidersin canimHala azar azar kırmızı şeklinde geliyor sancımı kontrol ediyorum sancım sıklaşırsa gidicem
Allah yardımcın olsun canımKızlar gelen nişanım heralde dağ dağ sancılar çıkıyor nst de sanırım doğum başlamış tekrar yatışım yapılacak doğum olabilir dedi doktor çok streslendim
Amin canım allah razı olsunH Hndn tyln Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
@Muallimezzz kuzu kontrol nasıldı son durum ne minolarin
Amin canım allah razı olsunYani benim pek bilgim yok kuzu normal doğum yapanlar genelde sanci sıkılasinca gidiyolar yinede doktoruna sormakta fayda var
Görür görür eşin olmasa annen yanında olur önce benim eşimle annem yanıma gelmişti bebeğin başındaydı herkes
Benim iki hamileligimde aynı oldu ikiside erkek o yüzden çok yorum yapamıyorum
Senin kız mıydı erkek miydi
Gözün aydın sağlıkla buyut
Gözün aydın sağlıkla büyüt sende
Evet canım çok sukur iyiki gitmişim hastaneyeAmiin, maşallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsintansiyon yükselmesi önemli tabii böylesi daha iyi olmuş ikiniz için de❤
Eğer bir değişiklik olmazsa ben senden önce doğum yapacağım anlatırım ne olup ne bitiyor diye
Gözün aydınnSağlıkla büyüt yavrunu inşallah Bence böyle hisseden de hissetmeyen de normal Çok kısa bir zamanda o şoku üzerinden atarsin diye düşünüyorum
Sağlıkla kavuşun insallah rabbim yardmcn olsunKızlar gelen nişanım heralde dağ dağ sancılar çıkıyor nst de sanırım doğum başlamış tekrar yatışım yapılacak doğum olabilir dedi doktor çok streslendim
Haftaniz cok iyi neden ciger gelistirici vurdu doktorunzMerhaba kizlar 2 sezeryan geçirmiş ve üstelik sancinin s sini bile yaşamayan ben 3.gebelikte sanci hissediyorum bugün kontrol vardi 37+4 olduk ama perşembe sabah sezeryanim var nst de sancim 60-70 lere vurdu ve ben 3 gün önce yine şiddetli sanci çektim bugün bebek için hem sabah hem aksam ciğer geliştirici iğne oldum dualarınızı eksik etmeyin ne olur Perşembe tam 38 olacak inşallah bugün de covid testi yaptırdık refakatçi ablamla birlikte hayirlisi artik
Bir mucize olur heraldeAy normal dogum olabilir mi sanciyi beklerken açılma.olmasin. heyecanlandım
Aynen canim su saate kdr uyumak bile iyi geldi agridan arada uyansamda bu gece boyle gecer heraldeSen kendini en iyi anlayansın canım biz ne desek boş. Ama biraz uyuyup dinlenmeye ihtiyacın varsa hemen yat madem canım belki rahatlarsın da
Amin cnim bende dusumu aldim hazirladm.herseyimi dayanamadgm durumda ckicam hemenSizin yerınız de olsam dusumu alır hazırlanır alır cantamı cıkardım :) ama herkes kendını dha ıyı bılırrr,
Allah yardımcınız olsunnnnnnn ıkınızın de
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla, güzel haberlerle gel inşallahKızlar gelen nişanım heralde dağ dağ sancılar çıkıyor nst de sanırım doğum başlamış tekrar yatışım yapılacak doğum olabilir dedi doktor çok streslendim
Yoğunluktandır muhtemelenBnm hastane doğumhanede cekio nst yi ondan heralde almadılar.
Benimki de pembe olduBu topiğin rengi neden değişti ya. Benim temam maviydi mavi olarak kullanıyordum burası hariç heryer aynı
Benimde sezaryen olacak yaa doktor sıkıntı hissedersen gel dedi serum takacaklarmış. Sonrası rahat olsun diye. İnşallah geceyi kolay atlatırsınAynen keske uyarsaydi beni yemek yeme diye gece sancilanirsan gel dedi nobetci doktor var gece benide ararlar gelirim hemen dedi simdi gitsem sabaha kdr orda kalip serum vericek sabahta ameliyata alicak en azindan dayanabildigm kdr evde dayanayim ve hic uyumadm cok yorgunm 1 2 saat uyusam keske nasil olsa acilmam yok suan sanci var bebekte baya hareket ediyor asagiya dogru artik gece su mu gelr nisan m gelr blmiyorm bu kdr sanciya
Kızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce
Geçmiş olsun canım... Eniştem sarımsak yutardı ikiye bölüp tansiyonu çıkınca işe yarar mı emin değilim ama. Netten bi bakalım istersenKızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce
Sağol canım acile gidiyorum şimdi oğlumu da gçtürcez mecbur inşallah bebeğim iyidir ağlamak üzereyim