2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce 😔
Canım çok geçmiş olsun ambulansi arasan evde müdahale edebilirler 😣😞

Sancılarım düzenli ve sürekli 90 da çıkıyor serum takıldı galiba amelîyata alacaklar ama neden bekletiyorlar anlamıyorum açıklama da yapmıyolar 🤷
Doğum için doktor bekliyorlardır muhtemelen. Mesai saatinde alırlar bence. Acil bir durum görmediklerindendlr...

Kızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce 😔
Cnm gecmış olsun. Nasıl oldun? İnşallah düşmüştür tansiyonun.

Doktora ulaştım canım takip et dedi şu an 13/9 civarına düştü evde bekliyorum 😔
Geçmiş olsun çok. nasıl oldunuz 😔
Sancılarım düzenli ve sürekli 90 da çıkıyor serum takıldı galiba amelîyata alacaklar ama neden bekletiyorlar anlamıyorum açıklama da yapmıyolar 🤷
Rabbm kolaylık versin. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 🤲🏻

Ben de kasık ağrısıyla uykumdan 3 defa uyandım kızlar. Ama kasık ağrısı değil bel ağrısıyla başlıyorsa doğum sancısı oluyordu değilmi? 😰

Biraz daha iyi misin ? Son durum ne düşmüştür inşallah
Açıklama yapmayınca insan iyice geriliyor sakin kalmaya çalış bizi de haberdar et canım . Sağlıkla gelsin minik ☺️

wiha02 wiha02 canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

H history1985 senin tansiyon son dakika neden böyle yapti yaa şimdi nasılsın umarim normale dönmüştür. Bir çözüm bulunması lazım cok stres yaşıyorsun canim.

Evet evet az kaldı kuzucum eğer dönmeseydi bu hafta içi gelecekti miniğim😍 ya ben neye yoğunlaşacağımı şaşırdım şimdi de normal doğum ile ilgili birşey soracağım 😂 benim nste neredeyse sancım çıkmıyor diyebilirim daha hiç 30u falan görmedik bu haftalarda böyle olup sancısı bir anda artan oluyor mudur yoksa kademeli olarak mı çoğalacak ki nstde 😂

Olabilir canım 😕 bizim hastanede de doğumhanede çekildiği zaman eşleri almıyorlarmış bugün öğrendim. Ben hep tek kişilik odada çekiliyorum eşimde geliyor benimle
Kuzum benim 39da bile çıkmadı nstde sancı ne ağrım vardı ne bişey bunda da öyle şu an 😂 son gün sancı nişan açılma kanal doğum hepsi birden oldu 10saatin içinde 🙈 akşam 6da nişan geldi 8 9 gibi sancılar başladı gece 4bucukta doğum oldu

Güne hayirli haberlerle başlayalım. Dogumm bekleyen anneler sağlıcakla.kavusun yavrularınıza.

H history1985 Canim.nasil oldun bugün dahiliye ye sevk etsin doktorun bir görüşün bakalim.Allah yardımcın olsun umarım.dusmustur.

X