2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bunu sorduysa neden seni eve yolladı canım doğum olabileceğini hissetti demek ki.. Keşke az ye dikkatli ol falan deseydi sana en azından.
Aynen keske uyarsaydi beni yemek yeme diye gece sancilanirsan gel dedi nobetci doktor var gece benide ararlar gelirim hemen dedi simdi gitsem sabaha kdr orda kalip serum vericek sabahta ameliyata alicak en azindan dayanabildigm kdr evde dayanayim ve hic uyumadm cok yorgunm 1 2 saat uyusam keske nasil olsa acilmam yok suan sanci var bebekte baya hareket ediyor asagiya dogru artik gece su mu gelr nisan m gelr blmiyorm bu kdr sanciya

Aynen keske uyarsaydi beni yemek yeme diye gece sancilanirsan gel dedi nobetci doktor var gece benide ararlar gelirim hemen dedi simdi gitsem sabaha kdr orda kalip serum vericek sabahta ameliyata alicak en azindan dayanabildigm kdr evde dayanayim ve hic uyumadm cok yorgunm 1 2 saat uyusam keske nasil olsa acilmam yok suan sanci var bebekte baya hareket ediyor asagiya dogru artik gece su mu gelr nisan m gelr blmiyorm bu kdr sanciya
Ay normal dogum olabilir mi sanciyi beklerken açılma.olmasin. heyecanlandım

Sen kendini en iyi anlayansın canım biz ne desek boş. Ama biraz uyuyup dinlenmeye ihtiyacın varsa hemen yat madem canım belki rahatlarsın da

Bekliyebildigm kdar durucam hastane evimin ustu cok yakin o yuzden acele etmiyim cok sklasirsa hemen cikrim bi dusa fln giricem
Sizin yerınız de olsam dusumu alır hazırlanır alır cantamı cıkardım :) ama herkes kendını dha ıyı bılırrr,
Allah yardımcınız olsunnnnnnn ıkınızın de 💪🏼

Hemen gitmeyi düşünmüyorum canım sancımı takip ediyorum önemli olan bu süreç sonrası. Eşime söyledim gece seni uyandırabilirim eşyaları alır yola çıkarız diye
Sezaryen olunca bu gibi durumlarda beklememek gerekiyor diye biliyorum ben 😕 doktorum su kanama vs gelirse hiç bekleme gel demişti çünkü

Kızlar bugün muahanem gününde çatı olmadım geçen hafta olmuştum ama şuan pelvik kemiğim kiriliyor sanki aşırı baskı var rahmimde çocukta geriliyor çok kötü ssvd yapicam karnim çok fena
Hadi bakalim bebek yerleşiyor sanirim hayirlisi olsun canim. Yatmak mi gerekir bu durumda bilemedim.

Wuhuuu hadi gözün aydın canım 🙂 hep yazmak istedim kız kardeşim son dk dönmüş diye ama sonra vazgeçiyordum bak seninki son dk ya bile kalmadı şükür 🙂
Ya ben de duydum işte hep böyle hikayelerrr olabiliyor demekki 😍😍
Bugün 3. Kez girdim ve hepsinde de eşimle girdim🙈 doğumhanede değil normal odada çekiliyorum ben.🤔 Bakarsın seninkide döner 😂 doktora bu aşamadan sonra tekrar ters dönme ihtimali var mı dedim teknik olarak var ama çok çok küçük bir ihtimal dedi.🙈 Kendimi çok normale kaptırmak istemiyorum herşey olabilir😂
Canım bizi neden doğumhane de sokuyorlar acaba yaa 😂😂🤔 tek başıma bekliyom eşimi de almıyorlar. Vardır bi bildikleri heralde 😄 inşallah benimki de döner kuzum. Herşey olabilir hayırlısı olsunn 🤗🤗
Merhaba kizlar 2 sezeryan geçirmiş ve üstelik sancinin s sini bile yaşamayan ben 3.gebelikte sanci hissediyorum bugün kontrol vardi 37+4 olduk ama perşembe sabah sezeryanim var nst de sancim 60-70 lere vurdu ve ben 3 gün önce yine şiddetli sanci çektim bugün bebek için hem sabah hem aksam ciğer geliştirici iğne oldum dualarınızı eksik etmeyin ne olur Perşembe tam 38 olacak inşallah bugün de covid testi yaptırdık refakatçi ablamla birlikte hayirlisi artik
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Rabbim suhulet versin
Kizlarrr bir sanci vuruyor anlatamam ama cok duzensiZ ter bosaliyor ustumden resmen yarim saatte bir 20 dk da 1 oluyor
Ayy Rabbim yardımcın olsun ya bebişler geliyorr 😍
Canım nişanım geldi az önce 🤦
Ne yaptın nasıl oldun kuzum iyisindir inşallah
Bu topiğin rengi neden değişti ya. Benim temam maviydi mavi olarak kullanıyordum burası hariç heryer aynı 🤔
Valla ben sadece buraya giriyorum hiç bi bilgim yok ki 🤔🤔
Ah bizi tuttu gece 😂 valla benimde sancm vardi ama suan cok dha agrili oluyor kasilma ile birlikte muayenede oldm ne su geldi ne nisan 100leri gorduk sancisa nstde benim aci esigim cok yuksek sanirim saatlerdir sanci giriyor 3 tanesi beni bitirdi ter icinde kaldm rsmen
😰😰
Geceleri bakmaya korkar oldum foruma biri doğuruyor sanci çekiyor bende heyecanlandım.
Bana d hep geceleri oluyormuş gibi geldi. Geceleri gelmeye meyilli bebişlerrr 🤗 sağlıkla gelsinler
Kızlar bugün muahanem gününde çatı olmadım geçen hafta olmuştum ama şuan pelvik kemiğim kiriliyor sanki aşırı baskı var rahmimde çocukta geriliyor çok kötü ssvd yapicam karnim çok fena
Dikkat et canım son zamanlard oluyor sanırımmm analık zor zanaat. Rbbim yardımcın olsun😔

Canım bizi neden doğumhane de sokuyorlar acaba yaa 😂😂🤔 tek başıma bekliyom eşimi de almıyorlar. Vardır bi bildikleri heralde 😄 inşallah benimki de döner kuzum.
Herşey olabilir hayırlısı olsunn 🤗🤗
Odalar mı doluyor ondan mı acaba diyeceğim ama bugün tüm nst odaları doluydu ve gittiğimde benden önce bekleyen 2 kişi vardı 1 saate yakın bekledim ilk kez 🙈
İnşallah kuzucum ben ümidi kestiğim dönemde döndü sende kes gitsin😄
Valla ben sadece buraya giriyorum hiç bi bilgim yok ki 🤔🤔
Anladımmm🙈

Şimdi eve girdim nst çekildi açıklığa bakıldı açılma yokmuş ama düzenli sancılar çıktı sadece şiddeti az 25-30 civarlarında. Açıklığa baktıktan sonra kanamam oldu. Odadan çıkarken kanama ve su olursa hemen gel dedi. Nişana benzemiyor açıklığa bakınca mı geldi acaba kanamam anlamadım çok kararsız kaldım şuan tekrar gitmekle 🙄
Benimde nst için 45 50 lerde dediler sancı tamamen geçince taburcu ederken kanama su sancı olursa gel diye çağırdı evde hafif normal kanamam olmuştu nişan değildi 5 6 kez muayene olmuştum çatı muayenesi tetiklemiş. Doğum başladıysa bile sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla kucağına al inşallah. 🙏

X