2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa senin de çok az kalmışşş 😍 o zaman çatına bakar ve karar verirsiniz hadi bakalım çok heyecanlı 🤗
Evet evet az kaldı kuzucum eğer dönmeseydi bu hafta içi gelecekti miniğim😍 ya ben neye yoğunlaşacağımı şaşırdım şimdi de normal doğum ile ilgili birşey soracağım 😂 benim nste neredeyse sancım çıkmıyor diyebilirim daha hiç 30u falan görmedik bu haftalarda böyle olup sancısı bir anda artan oluyor mudur yoksa kademeli olarak mı çoğalacak ki nstde 😂
Ben geçen hafta ilk kez girdim nst ye ama eşimi almadılar. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım.
Olabilir canım 😕 bizim hastanede de doğumhanede çekildiği zaman eşleri almıyorlarmış bugün öğrendim. Ben hep tek kişilik odada çekiliyorum eşimde geliyor benimle

Valla canım bilmiyorum ki bu zamana kadar çok açılmama bakılmıştır ama ilk defa başıma böyle bişey geldi biraz baktım normal diyor ama kimi nişanı tetikliyor diyor bilemedim 🤷
Nişan olsa anlarsın sanki canım ince sıvı kan gibi değil de yoğun yapışkan bir yapıda gelir. Hoş nişan olsa da yine doktora gitmene gerek yok evde takip edersin. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap keşke doktoruna ulaşma şansın olsa..

Merhaba kizlar 2 sezeryan geçirmiş ve üstelik sancinin s sini bile yaşamayan ben 3.gebelikte sanci hissediyorum bugün kontrol vardi 37+4 olduk ama perşembe sabah sezeryanim var nst de sancim 60-70 lere vurdu ve ben 3 gün önce yine şiddetli sanci çektim bugün bebek için hem sabah hem aksam ciğer geliştirici iğne oldum dualarınızı eksik etmeyin ne olur Perşembe tam 38 olacak inşallah bugün de covid testi yaptırdık refakatçi ablamla birlikte hayirlisi artik

Merhaba kizlar 2 sezeryan geçirmiş ve üstelik sancinin s sini bile yaşamayan ben 3.gebelikte sanci hissediyorum bugün kontrol vardi 37+4 olduk ama perşembe sabah sezeryanim var nst de sancim 60-70 lere vurdu ve ben 3 gün önce yine şiddetli sanci çektim bugün bebek için hem sabah hem aksam ciğer geliştirici iğne oldum dualarınızı eksik etmeyin ne olur Perşembe tam 38 olacak inşallah bugün de covid testi yaptırdık refakatçi ablamla birlikte hayirlisi artik
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Nişan olsa anlarsın sanki canım ince sıvı kan gibi değil de yoğun yapışkan bir yapıda gelir. Hoş nişan olsa da yine doktora gitmene gerek yok evde takip edersin. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap keşke doktoruna ulaşma şansın olsa..
Canım nişanım geldi az önce 🤦

Aaaa. Ay yine hareketli bir gece 🙈 Sağlıkla kavuşun bebişinle inşallah
Sağol canım darısı sağlıkla size inşallah.
Sağ salim kucağıma alırım inşallah 🤲
Aaaaaa 😳😳 ne yapmayı düşünüyorsun evde yatağına alez serip uzansan mı acaba alttan muayene tetikledi demek ki.. Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah..
Hemen gitmeyi düşünmüyorum canım sancımı takip ediyorum önemli olan bu süreç sonrası. Eşime söyledim gece seni uyandırabilirim eşyaları alır yola çıkarız diye
Sen sezaryen mı olacaktın? Normal dogum mu beklıodunuz
Sezaryen canım

Korktugm basima geliyor sanirim tok karnina ameliyat cok zor sabaha kdr tutarlar simdi beni orda doktor bgn srdu en son ne zmn yedin ictin diye yoksa hemen alicakti 😔
Doktor bunu sorduysa neden seni eve yolladı canım doğum olabileceğini hissetti demek ki.. Keşke az ye dikkatli ol falan deseydi sana en azından.

Hemen gitmeyi düşünmüyorum canım sancımı takip ediyorum önemli olan bu süreç sonrası. Eşime söyledim gece seni uyandırabilirim eşyaları alır yola çıkarız diye

Sezaryen canım
Şehir hastanesine gideceksin değil mi sakın Şevket Yılmaz hastanesine gitmeyin canım. Halkınızda hayırlısı

Sezaryen canım
Sezaryen se gitsene sen de ne beklıcen evdekı 😲

Sezaryen canım
Ah bizi tuttu gece 😂 valla benimde sancm vardi ama suan cok dha agrili oluyor kasilma ile birlikte muayenede oldm ne su geldi ne nisan 100leri gorduk sancisa nstde benim aci esigim cok yuksek sanirim saatlerdir sanci giriyor 3 tanesi beni bitirdi ter icinde kaldm rsmen

X