2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Odalar mı doluyor ondan mı acaba diyeceğim ama bugün tüm nst odaları doluydu ve gittiğimde benden önce bekleyen 2 kişi vardı 1 saate yakın bekledim ilk kez 🙈
İnşallah kuzucum ben ümidi kestiğim dönemde döndü sende kes gitsin😄

Anladımmm🙈
Ben de kesmiştim kız önce doktor dedi dönebilir filan 🤩 şimdi senden de duyunca merak içindeyim bakalım. Buaralar nstler yoğun baya ben de 20 dakika bekledim yaklaşık 🤗 pandemi bebeklerii gümbür gümbür geliyoor 😂

Kızlar bende owli korse alayım dedim bir.arkadas yazmış burdan indirimde diye ama bedene karar veremedim alan ya da fikri olan var mı s bedenim hamileleik öncesi şimdi bel cevresi 102 Cm s beden mi alsam bilemedim
Ben s aldım ama sanırım hatalı oldu şu an karnıma tuttuğumda 20-25 cm kadar açıklık kalıyor doğumun hemen sonrasında karnım o kadar iner mi emin değilim.

Yani benim pek bilgim yok kuzu normal doğum yapanlar genelde sanci sıkılasinca gidiyolar yinede doktoruna sormakta fayda var

Görür görür eşin olmasa annen yanında olur önce benim eşimle annem yanıma gelmişti bebeğin başındaydı herkes

Benim iki hamileligimde aynı oldu ikiside erkek o yüzden çok yorum yapamıyorum 😂😂

Senin kız mıydı erkek miydi😂😂

Gözün aydın sağlıkla buyut😍

Gözün aydın sağlıkla büyüt sende 😍
Amin canım allah razı olsun

Amiin, maşallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin😍 tansiyon yükselmesi önemli tabii böylesi daha iyi olmuş ikiniz için de❤

Eğer bir değişiklik olmazsa ben senden önce doğum yapacağım anlatırım ne olup ne bitiyor diye 😂🙈

Gözün aydınn😍 Sağlıkla büyüt yavrunu inşallah 🤗 Bence böyle hisseden de hissetmeyen de normal 🙈 Çok kısa bir zamanda o şoku üzerinden atarsin diye düşünüyorum 😂
Evet canım çok sukur iyiki gitmişim hastaneye

Merhaba kizlar 2 sezeryan geçirmiş ve üstelik sancinin s sini bile yaşamayan ben 3.gebelikte sanci hissediyorum bugün kontrol vardi 37+4 olduk ama perşembe sabah sezeryanim var nst de sancim 60-70 lere vurdu ve ben 3 gün önce yine şiddetli sanci çektim bugün bebek için hem sabah hem aksam ciğer geliştirici iğne oldum dualarınızı eksik etmeyin ne olur Perşembe tam 38 olacak inşallah bugün de covid testi yaptırdık refakatçi ablamla birlikte hayirlisi artik
Haftaniz cok iyi neden ciger gelistirici vurdu doktorunz

Ay normal dogum olabilir mi sanciyi beklerken açılma.olmasin. heyecanlandım
Bir mucize olur heralde 😀
Sen kendini en iyi anlayansın canım biz ne desek boş. Ama biraz uyuyup dinlenmeye ihtiyacın varsa hemen yat madem canım belki rahatlarsın da
Aynen canim su saate kdr uyumak bile iyi geldi agridan arada uyansamda bu gece boyle gecer heralde
Sizin yerınız de olsam dusumu alır hazırlanır alır cantamı cıkardım :) ama herkes kendını dha ıyı bılırrr,
Allah yardımcınız olsunnnnnnn ıkınızın de 💪🏼
Amin cnim bende dusumu aldim hazirladm.herseyimi dayanamadgm durumda ckicam hemen

Kızlar gelen nişanım heralde dağ dağ sancılar çıkıyor nst de sanırım doğum başlamış tekrar yatışım yapılacak doğum olabilir dedi doktor çok streslendim
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla, güzel haberlerle gel inşallah 🙏🏻

Bnm hastane doğumhanede cekio nst yi ondan heralde almadılar.
Yoğunluktandır muhtemelen 😅 pandemi de gebe sayısı arttı heralde
Bu topiğin rengi neden değişti ya. Benim temam maviydi mavi olarak kullanıyordum burası hariç heryer aynı 🤔
Benimki de pembe oldu 🥴🥴🥴
Aynen keske uyarsaydi beni yemek yeme diye gece sancilanirsan gel dedi nobetci doktor var gece benide ararlar gelirim hemen dedi simdi gitsem sabaha kdr orda kalip serum vericek sabahta ameliyata alicak en azindan dayanabildigm kdr evde dayanayim ve hic uyumadm cok yorgunm 1 2 saat uyusam keske nasil olsa acilmam yok suan sanci var bebekte baya hareket ediyor asagiya dogru artik gece su mu gelr nisan m gelr blmiyorm bu kdr sanciya
Benimde sezaryen olacak yaa doktor sıkıntı hissedersen gel dedi serum takacaklarmış. Sonrası rahat olsun diye. İnşallah geceyi kolay atlatırsın 🤲🤲🤲 son mesajını okudum uyumak iyi gelmiş. Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlısıyla al bebişini kucağına 💕💕💕

Kızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce 😔

Kızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce 😔

Geçmiş olsun canım... Eniştem sarımsak yutardı ikiye bölüp tansiyonu çıkınca işe yarar mı emin değilim ama. Netten bi bakalım istersen

H history1985 göz atmak istersen canım. Varmış tansiyon düşürücü etkisi... İnşallah işine yarar 🤲🤲🤲

Eklentiler

• Screenshot_20210223_042920_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210223_042920_com.android.chrome.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 13
H history1985
İyidir merak etme 💕 💕 💕
Kendini sakın tutmaya çalış ki bebişim daha çok üzülmesin, oğlun korkmasın. Müsait olursan burada da durumunu yazar mısın aklım ve dualarım sende 🤲🤲🤲

X