2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa canım döndü mü bebek 😍 nasıl becerdi ya aferin ona 😂 normal mi olacak senin de
Hahaha ben de aferim kız sana dedim ultrasonda görünce doktorda gülüyor😂 kısmetse normale döndük tabi çatı muayenesi vs ben hiç olmadım 🤔
Ay süper sen nornal doğum istiyordun çok sevindim canım benim
İnşallah sıkıntısız bu şekilde devam eder sağolasın kuzum😍
Ne güzel insallah herkesin vaktinde gelir 🙏
Amiin canım vakitlice gelsinler inşallah 😍
Maşallah senin kız sonunda doğru yolu buldu desene 😊Gözünaydın canım 😊
Döne döne buldu yolunu sonunda😂
Gözün aydın canım maşallah, pilates topuyla falan egzersiz yapıyor musun?
Teşekkür ederim💜 34. Haftadan beri sezaryene yoğunlaşmıştık bebek ters diye o yüzden ben de egzersiz yapmıyordum doğumu erkene çekerim falan diye. Şimdi yine normale dönünce biraz hareketleneyim diyorum.🙈
Bizde yarın sanırım taburcu olucaz hastanede totalde 12 gün kuvozde 4 gün falan kalmış olacaklar çok şükür Bizim hastane maceramız sona eriyor gibi 🙏😧
Yaa çok sevindim çok şükür evinize kavuşuyorsunuz😍
Canım nstye eşini alıyorlarmı beni tek alıyorlar çünkü iki defadır nst doğumhanede çekiliyor 🤔 fotoğraf olayına da çok sevindimmm acaba benimki de dönermi yaaa iyice ümitlendim bak şimdi 🤩🤩
Bugün 3. Kez girdim ve hepsinde de eşimle girdim🙈 doğumhanede değil normal odada çekiliyorum ben.🤔 Bakarsın seninkide döner 😂 doktora bu aşamadan sonra tekrar ters dönme ihtimali var mı dedim teknik olarak var ama çok çok küçük bir ihtimal dedi.🙈 Kendimi çok normale kaptırmak istemiyorum herşey olabilir😂
Aaa super haber bu hadi gozun aydin canim❤️ Saglikla gelsin de nasil gelirse gelsin 😍
Teşekkür ederimm🌸 Aynen öyle kuzucum ya 😍
Aaa senin kızın muzipliklerine bak😂😂😂 senin adına çok sevindim canim hakkında hayırlısı neyse o şekilde kavus insallah kızına 🙏🙏
Sorma tam zıpır kendisi😂 Amiin inşallah tek dönmesi ile bitmiyor doğuma engel olan birçok şey olabilir Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin😍🙏
Uykusuz Koala Uykusuz Koala senin normal dogum olacak gb annesi kararlı kızıda annesine kulak vermiş.ki pozisyon değiştirmesi masallah.😍😍
Şimdiden sözümü dinliyor dön dedim döndü😜😂
Tuh tutmadı benim tahmin😂😂 sevindim senin adına normal doğum istiyodun zaten gözün aydın 😍
Sağol kuzucum kısmetse normal şansımız artık var.❤ Sordum doktora eğer dönmeseydi ne zaman olacaktı doğum diye. Bu hafta içi alacaktık dedi acaba hangi gün diyecekti çok merak ediyorum 😂😂
Yaaa kızçeye bak sen son dk golleri de atarmış 😍
Bir son dk golü daha atar mı diye korkmuyor değilim içten içe 😂
Wuhuuu hadi gözün aydın canım 🙂 hep yazmak istedim kız kardeşim son dk dönmüş diye ama sonra vazgeçiyordum bak seninki son dk ya bile kalmadı şükür 🙂
Yaa 🙈 Ben hep o şans bana vurmaz diyordum ama şaşırdım cidden kısmet 🤗
Geçen gün kemik ağrın vardı hatırlarsan. Ben sana diyecektim bebek dönüyor sanki diye ama seni umutlandırmak istememiştim canım. Bak sürpriz yapıyormuş oralarda annesine 🥰❤ çok sevindim, çok istiyordun normal doğumu, inşallah tamamen döner 🥰 bebişte gayet iyi kilosu falan, maşallah 🧿
Şimdi ben de birçok şeye anlam verdim demek o ağrılar bu yüzdenmiş dedim🙈 Gerçekten de içeride bazı çalışmalar oluyormuş meğer 😂 Aslında neyi çok istediysem olmadı ama hayret ettim bugün🤗 Kısmet bakalım normal doğum olabilecek mi😊

Teşekkür ederim💜 34. Haftadan beri sezaryene yoğunlaşmıştık bebek ters diye o yüzden ben de egzersiz yapmıyordum doğumu erkene çekerim falan diye. Şimdi yine normale dönünce biraz hareketleneyim diyorum.🙈

Dönmesini tetikleyen bir sey oldu mu diye merak etmiştim. Sezaryen ya da normal, inşallah en hayırlı ve sağlıklı şekilde doğurursun🤱

Şimdi eve girdim nst çekildi açıklığa bakıldı açılma yokmuş ama düzenli sancılar çıktı sadece şiddeti az 25-30 civarlarında. Açıklığa baktıktan sonra kanamam oldu. Odadan çıkarken kanama ve su olursa hemen gel dedi. Nişana benzemiyor açıklığa bakınca mı geldi acaba kanamam anlamadım çok kararsız kaldım şuan tekrar gitmekle 🙄
25-30 sancı bile sayılmaz kuzum ama kanama neden oldu acaba enfeksiyon var demiştin ondan olmuş olabilir mi

Dönmesini tetikleyen bir sey oldu mu diye merak etmiştim. Sezaryen ya da normal, inşallah en hayırlı ve sağlıklı şekilde doğurursun🤱
Eşimle evde bayağı bi temizlik yaptık 2 gün önce. O gün çok fazla hareket ettim eğil, kalk, yürü vs. Acaba o gün mü tetikledi diye düşünüyorum bende.
Tabiki yeterki sağlıkla gelsin doğana kadar herşey olabilir her şekilde olabilir. Sezaryen korkumu da burada bizden önce doğum yapan arkadaşlar sayesinde bayağı yendim zaten 🙈🤗
Dediğin gibi döne döne bulmuş yavrucak yolunu ne güzel 😍 bu seferki gidişinde yapar muhtemelen canım 36mı oluyo artık
Çok şükür 😍❤ bidahaki gidişimde 39+2 olacak kuzucum😄

Eşimle evde bayağı bi temizlik yaptık 2 gün önce. O gün çok fazla hareket ettim eğil, kalk, yürü vs. Acaba o gün mü tetikledi diye düşünüyorum bende.
Tabiki yeterki sağlıkla gelsin doğana kadar herşey olabilir her şekilde olabilir. Sezaryen korkumu da burada bizden önce doğum yapan arkadaşlar sayesinde bayağı yendim zaten 🙈🤗

Çok şükür 😍❤ bidahaki gidişimde 39+2 olacak kuzucum😄
Aaa senin de çok az kalmışşş 😍 o zaman çatına bakar ve karar verirsiniz hadi bakalım çok heyecanlı 🤗

Hahaha ben de aferim kız sana dedim ultrasonda görünce doktorda gülüyor😂 kısmetse normale döndük tabi çatı muayenesi vs ben hiç olmadım 🤔

İnşallah sıkıntısız bu şekilde devam eder sağolasın kuzum😍

Amiin canım vakitlice gelsinler inşallah 😍

Döne döne buldu yolunu sonunda😂

Yaa çok sevindim çok şükür evinize kavuşuyorsunuz😍

Bugün 3. Kez girdim ve hepsinde de eşimle girdim🙈 doğumhanede değil normal odada çekiliyorum ben.🤔 Bakarsın seninkide döner 😂 doktora bu aşamadan sonra tekrar ters dönme ihtimali var mı dedim teknik olarak var ama çok çok küçük bir ihtimal dedi.🙈 Kendimi çok normale kaptırmak istemiyorum herşey olabilir😂

Teşekkür ederimm🌸 Aynen öyle kuzucum ya 😍

Sorma tam zıpır kendisi😂 Amiin inşallah tek dönmesi ile bitmiyor doğuma engel olan birçok şey olabilir Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin😍🙏

Şimdiden sözümü dinliyor dön dedim döndü😜😂

Sağol kuzucum kısmetse normal şansımız artık var.❤ Sordum doktora eğer dönmeseydi ne zaman olacaktı doğum diye. Bu hafta içi alacaktık dedi acaba hangi gün diyecekti çok merak ediyorum 😂😂

Bir son dk golü daha atar mı diye korkmuyor değilim içten içe 😂

Yaa 🙈 Ben hep o şans bana vurmaz diyordum ama şaşırdım cidden kısmet 🤗

Şimdi ben de birçok şeye anlam verdim demek o ağrılar bu yüzdenmiş dedim🙈 Gerçekten de içeride bazı çalışmalar oluyormuş meğer 😂 Aslında neyi çok istediysem olmadı ama hayret ettim bugün🤗 Kısmet bakalım normal doğum olabilecek mi😊
Ben geçen hafta ilk kez girdim nst ye ama eşimi almadılar. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım.

25-30 sancı bile sayılmaz kuzum ama kanama neden oldu acaba enfeksiyon var demiştin ondan olmuş olabilir mi
Valla canım bilmiyorum ki bu zamana kadar çok açılmama bakılmıştır ama ilk defa başıma böyle bişey geldi biraz baktım normal diyor ama kimi nişanı tetikliyor diyor bilemedim 🤷

X