2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim nst kızlar, sizce nasıl?

Eklentiler

• IMG_20210222_193601.jpg
    IMG_20210222_193601.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 61
Yok canım ben 9buçuğa almıştım mama veriyolarsa sıkıntı yok gerekirse alırız 😊
Benim randevum vardı Hemsire dedi ki randevunu iptal et 8.30 da gel nst ye gir dedi iki hafta önce...bana randevu yok artık dedi sana nasıl randevu verdiler iki kez sordum ama ben mi yanlış anladım acaba🤔

Çok şükürr😍

Yaa ben de şaşırdım kısmetse normal olacak son anda atağa kalkıp yine dönmezse🙈 nstde biraz ümitlendim çünkü kalbini çok farklı bir yerden dinledik acaba döndü mü dedik eşimle dönmüş 😂 ve bence yeni döndü evvelsi gün çok acayip hareketlere girişmişti🙈 fotoğraf olayını sordum mesai saatleri içinde doğum olursa fotoğrafta çekiyorlar 😍

Teşekkür ederimm😊 Bu tarz rüyalar çok sıklaşmaya başladı 😂 hayırlara gitsinn🙈
Aaa canım döndü mü bebek 😍 nasıl becerdi ya aferin ona 😂 normal mi olacak senin de

Benim randevum vardı Hemsire dedi ki randevunu iptal et 8.30 da gel nst ye gir dedi iki hafta önce...bana randevu yok artık dedi sana nasıl randevu verdiler iki kez sordum ama ben mi yanlış anladım acaba🤔
Ben zaten internetten alıyorum canım bana da randevu almadan gelebilirsin dedi ben almış oldum, zaten nstdeydim diyorum kapıdan ilk beni alıyo en son öyle yaptılar artık son haftalar olduğu için

Ben zaten internetten alıyorum canım bana da randevu almadan gelebilirsin dedi ben almış oldum, zaten nstdeydim diyorum kapıdan ilk beni alıyo en son öyle yaptılar artık son haftalar olduğu için
Hii tamam o zaman canım buarada şeker testi kan ve idrar hala sağlık ocağında mi veriyorsun

Bugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorum😂😂 sezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi 😂 kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm 🙈 haftaya bugün tekrar kontrol var 😂
Ay süper sen nornal doğum istiyordun çok sevindim canım benim

Kuzum nst de sancı çıkmadı çok şükür 5marta gün verdi doktor 36+0oluyor o zamana bir aksilik çıkmazsa 5 mart sezaryen tarihim anestezi uzmanıyla görüştük tahlil vs verdim aniden bir durum olursa diye. Salı günü covit testi verecem kızın kilosu 2058 gram oğlan 2400 gram son durum bu canım
Gözünaydın canım. 😊 Az kaldı senınde yani😊

Kuzum nst de sancı çıkmadı çok şükür 5marta gün verdi doktor 36+0oluyor o zamana bir aksilik çıkmazsa 5 mart sezaryen tarihim anestezi uzmanıyla görüştük tahlil vs verdim aniden bir durum olursa diye. Salı günü covit testi verecem kızın kilosu 2058 gram oğlan 2400 gram son durum bu canım
Masallah az kalmış 🤩
Bugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorum😂😂 sezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi 😂 kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm 🙈 haftaya bugün tekrar kontrol var 😂
Ne güzel insallah herkesin vaktinde gelir 🙏

Senin de az kalmış canım hadi sağlıkla al kucağına ikizlerini 🥰

Maşallah senin kız sonunda doğru yolu buldu desene 😊Gözünaydın canım 😊

Bi sancın cıkmıss ama düzensiz temız bı nst
☺️ Bebek gelmeden bu hafta evde eşimle temizlik yapacağız. Temizlikten sonra gelse ne güzel olur 🙈😂☺️ çok merak ediyorum yaa. Birde kızlar anneleriniz veya kv niz yanınızda ne kadar kalacak? Benim annem bana yakın oturduğu için 10 gün filan kalacak, biraz da kv kalacak ama kv kalsa kırkım çıkana kadar beni yalnız bırakmayacakmış. Bizde eşimle o kadar kalınmasını istemiyoruz. Gerek duymuyoruz. Ama eltim doğumdan önce fşlan kimse kalmayacak mı, yalnızken sancıısı gelirse ne olacak vs biri kalmalı gibisinden konuştu bizimle ve kırkına kadar yanında biri olsa daha iyi olur diyor. Eşim de zaten görev yerinin yakın olduğunu benim bir telefonumla 5 dk içinde evde olabileceğimi, annemlerinde çok yakın olduğunu o gelemese bile annemlerin hemen gelebileceğini vs öncesinde de birinin kalmasına gerek olmadığını söyledi. 😂 Annem yakın zaten istesem annemin yanına gidip kalabiliyorum, eşimde 1 telefonumla hemen 5 dk da evde oluyor çalışırken, hastane deseniz o da arabayla 2 dakikalık uzaklıkta. 😂

Kızlar bisey soracağım size beni normal doğum olarak takip ediyordu doktorum ama çatı muayenesinde fistül ameliyatı olduğumu öğrenince ameliyati yapan genel cerrahina sor dedi normal doguma bir manisi var mi diye daha ulaşamadım doktora ne diyecek bilemiyorum 🥺
Içinizde fistül ameliyatı olanınız var mı ve normal doğum yapaniniz

X