2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Suyumuz selimiz iyi nts de normal herşey yolunda bundan sonrası paşamın keyfinin gelmesi 😍 normal doğum olmaması için için hiçbir engel yok şuanlık bizden böyle 2700 dedi kilosu çok almamış ama hafta ile de uyumlu gözüküyo çok takmadım haftaya salı yine gidicem tam yüzünü görecekken kafasını geri itti bildiğin bilerek yüzünü saklıyo bu çocuk dünde karnım oyunuydu videoya çekmek istedim durdu deli ediyo beni 😬😬
Maşallah 🧿 🧿 🧿
Bebeklerde sensör hepsinde var sanırım. Bizde paşamın yüzünü 1ay önce gördük sonra hep kapattı. Video ya da birine bak desen hiç oynamıyor ama yalnızken göbüşüm şekilden şekle giriyor 🤪🤪🤪

Bende normalde de kalça yoktu, hala dümdüz. Bende olsun diye bekliyordum ama olmadı 🤭🤭

Sancın mı oldu canım? Hayırlı haberlerle gel inşallah 🙏🏻🙏🏻

Bende vardı tek taraflı canım. 36.haftada aspirini kesti. Oksapar doğumdan 1gün önceye kadar devam. Çarşamba kontrolüm var. Bakalım nasıl bebiş, merak ediyorum.

100e vursa bile hissetmedin mi canım? Çarşamba geliyor yani bebiş 🥰 gelişimini tamamladı zaten şükür, sağlıkla kucağına al canım 🙏🏻🙏🏻
Bende kalça var memiş yok çıksın diye bekledim ama hala minnak 😂
Asprini aynı zamanda kesmişiz bende yarın kontrole gideceğim bakalım

Belden girip karnina dogru yayilan sanciysa aksami beklme benimde dun okdr sanci cektm kac saat belki bgun sezeryan olmustum gtseydim ac misin diye sordu doktorum bana belkide yatis vericekti gece sancin olr hemen gel dedi belden girip karnin kenarina yayilan agri dogm sancisiymia karnin altinda baslayan sanci yalanci sanciyms ebe soyledi bgun 😂 2 dogm olck ama blmedgmz seyler oluyor illaki cekmeyince
Banada erkek bebeklerde sancı bele kızlarda kasıklara vuruyor diyorlar belden belden bekliyorum ben artık 🤭

Suyumuz selimiz iyi nts de normal herşey yolunda bundan sonrası paşamın keyfinin gelmesi 😍 normal doğum olmaması için için hiçbir engel yok şuanlık bizden böyle 2700 dedi kilosu çok almamış ama hafta ile de uyumlu gözüküyo çok takmadım haftaya salı yine gidicem tam yüzünü görecekken kafasını geri itti bildiğin bilerek yüzünü saklıyo bu çocuk dünde karnım oyunuydu videoya çekmek istedim durdu deli ediyo beni 😬😬
Maşallah canım gözün aydın 😍
Benimde yine inceden belimde sızılar oluyor sanki adet olacam gibi akşam gidicem yakın bir hastanede nst çektircem. Doktor 3-4 günde bir gir demişti bakalım bu sefer yine bir hastane serüvenim olacak mı 😅
Geçmiş olsun ya azıcık daha dayanir inşallah minnoş
Maşallah 🧿 🧿 🧿
Bebeklerde sensör hepsinde var sanırım. Bizde paşamın yüzünü 1ay önce gördük sonra hep kapattı. Video ya da birine bak desen hiç oynamıyor ama yalnızken göbüşüm şekilden şekle giriyor 🤪🤪🤪
Evet yaa artık kaş göz yapiyorum esime baksın diye 😂😂 yoksa hemen farkediyor yavrum

@Hndn tyln Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın 💐💐
M Muallimezzz kuzu kontrol nasıldı son durum ne minolarin
Kuzum nst de sancı çıkmadı çok şükür 5marta gün verdi doktor 36+0oluyor o zamana bir aksilik çıkmazsa 5 mart sezaryen tarihim anestezi uzmanıyla görüştük tahlil vs verdim aniden bir durum olursa diye. Salı günü covit testi verecem kızın kilosu 2058 gram oğlan 2400 gram son durum bu canım

Aa ben de perşembe sabahtan gidicem canım hem nstye giricem hem kontrol belki karşılaşırız 😍 ben mama almadım canım orda verirler diye düşünüyorum gerek olursa inşallah gerek kalmaz kalsa bile çok az vermeyi düşünüyorum alışmasını istemiyorum
Muhtemelen denk geliyoruz 🤭 sabah 8:30 da mi gideceksin bana o saati verdi de?
Mama bende almadım ama alın demiş hastanedekiler o gun ihtiyaç olursa alırım bende

Kuzum nst de sancı çıkmadı çok şükür 5marta gün verdi doktor 36+0oluyor o zamana bir aksilik çıkmazsa 5 mart sezaryen tarihim anestezi uzmanıyla görüştük tahlil vs verdim aniden bir durum olursa diye. Salı günü covit testi verecem kızın kilosu 2058 gram oğlan 2400 gram son durum bu canım
Oh süpermıss cnmm hadıı beklesınlerr 5 martııı 💕

Bugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorum😂😂 sezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi 😂 kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm 🙈 haftaya bugün tekrar kontrol var 😂

Bugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorum😂😂 sezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi 😂 kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm 🙈 haftaya bugün tekrar kontrol var 😂
Gözün aydınnnn :) cok güzel haberrler 👍

Aa ben de senden hber bekliyodum kuzum ee normal olacak yani öylemii 😍maşllah barekallah çok güzel haberler bunlar gözün aydın canım

Canım senin adına çok sevindim. Bende bugün rüyamda bebeğimi doğmuş gördüm ama kv arıyordu rüyamda ona bugün de doğmadı ben doğunca habwr veririm diyordum 😂

Maşallah canım çok güzel haberler 😍😍 sağlıkla kucaklayalım inşallah

Canım senin adına çok sevindim. Bende bugün rüyamda bebeğimi doğmuş gördüm ama kv arıyordu rüyamda ona bugün de doğmadı ben doğunca habwr veririm diyordum 😂
Artık doğum yaklaştıkça böyle rüyalar görmek normal canım. Aklımız hep doğumda. En azından benim öyle 😂 doğurduğumu görüyorum sürekli

Doğum yapan hamisler gözünüz aydın, sağlıkla büyütün. Ben takip edemedim, biz hastanedeyiz hala taburcu olamadık. Kilo kaybı çokmus, dün çıkış vermediler. Mama verdiler. Mamayı alınca emme de sıkıntı yaşıyoruz. Bakalım bugün nasıl olacak.
İnşallah tez zamanda taburcu olursunuz kuzucum ya 😕
Bende yattım hastaneye
Bebiş mi geliyorr🙈 sağlıkla gelsin inşallah ❤
Merhaba kızlar benm randevun rutın geçti bebikonun keyfı yerınde cok sukur :) haftaya yenı kontrol sonra zaten 1 hafta kalıo ıns 😍
Oh maşallah vakitlice gelsin kuzucuk😍
Tamam kuzum hayırlısıyla inşallah 😁🤗 kontrolün nasıl geçti gün verdimi doktorrr 😍😍
Gün alamadık😂😂 kontrol güzel geçti ama yüzünü göremedik ya 🙈🙈
Eve simdi geldim ama kendimde degilim cok cok ani oldu 3 tane 100 e vuran agri cikti ben 1 tanesini hissettim 2 sni hissetmedim doktorun yanina gttm alttan muayene etti aksam sancilanirsan mutlaka hemen gel dedi carsamba sabahh 8 de ac karnina gel once nst sonra sezeryana alalim dedi sancilarn baslamia istemedigimz bisey bu dedi allahm nasl oldm anlatamam size icimde bi telas bi korku bi sevinc degisil duygular icindeyim suan
Sağlıkla kavuşun inşallah darısı başımıza 😍
Oh maşallah kuzucum sağlıkla hayırlısı ile gelsin.😄 video konusundan bende dertliyim😂🙈
5 mart demek belli olduu😍❤ Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerini inşallahh😍

Gözün aydınnnn :) cok güzel haberrler 👍
Çok şükürr😍
Aa ben de senden hber bekliyodum kuzum ee normal olacak yani öylemii 😍maşllah barekallah çok güzel haberler bunlar gözün aydın canım
Yaa ben de şaşırdım kısmetse normal olacak son anda atağa kalkıp yine dönmezse🙈 nstde biraz ümitlendim çünkü kalbini çok farklı bir yerden dinledik acaba döndü mü dedik eşimle dönmüş 😂 ve bence yeni döndü evvelsi gün çok acayip hareketlere girişmişti🙈 fotoğraf olayını sordum mesai saatleri içinde doğum olursa fotoğrafta çekiyorlar 😍
Teşekkür ederimm😊 Bu tarz rüyalar çok sıklaşmaya başladı 😂 hayırlara gitsinn🙈

X