Canım çok üzüldüm inanki Allah sabır versin. Ama arkadaşlar da demişler belki daha duyulur başka hastaneye başka doktora git umutsuz olmaUmarim siz yasamazsiniz canim. Bir süre kaybolmak yokolmak istiyorum sanki dünya durdu ve nefes almamaya basladim
Canım benim ya. Nolur bu kadar yıpratma kendini. Git yavruna sarıl. Rabbim her şeyin en güzelini verir.Umarim siz yasamazsiniz canim. Bir süre kaybolmak yokolmak istiyorum sanki dünya durdu ve nefes almamaya basladim
Insallah oyle deme veren Rabbm umudnu kesme valla cok uzuldmTesekkür ederim canim. Rabbim sizlere yasatmasin. Bir süre uzaklasmak istiyorum. Bu işin imkansizligina inandim artik.
Çok geçmiş olsun.Ben de 2 kürtaj atlattım 2 yıl içinde ancak neden sizde narkoz kullanmadılar ? Nasılsa gebelik sonlanıyor.Özel bir durum mu ?Son durumum 1 gece ertesi gün akşama kadar kendi kendine düşmesi beklendi Dr bikac saate duser dedi. Benimki hipertopik gebelik yani hem normal hem dış gebelik. Dünyada 3 kişi bu şekilde doğum yapabilmiş rabbim sağolsun sevdiği kullarına dertler verirmiş benimkisi de öyle oldu.
Akşamüstü narkozsuz kürtaj yaptılar normal gebeliğin kesesi de aşağı kaymış zaten yüzde 99 düşecek dediler. Canımdan can gitti böyle bı acı kimse yaşamaz ins. Sonrasında da lanet olası metotraksat iğnesi vuruldu dış gebelik için bagrisimi bütün koridor duymuştur acayip can yakan bir iğne beta HCG takip ediliyor bugün yine gittim betam 32 ye kdr düşmüş
Dr 6 ay korunmasız ilişki yasakladı diğer çocuğa da ilacın etkisi olmasın diye
Hem psikolojik hem fiziksel acı çektim Allahım kimseye yasatmasin
Ben dün gittim kendisi çağırmıştı doktor 14 gün sonra mutlaka geleceksin diye .Öğleden sonra gittim . Sabah acil ameliyatı çıkmış ve sabahki hastalar öğlden sonraya kalmış içeri giren bütün gebe hastalarına deliler gibi bağırarak konuşuyordu . Biraz sakinleşince girdim anlattım kesinlikle alamam bakamam dedi . Ben en azından bebeğe bakmayacaksa iğnemin bittiğini ve yazılması gerektiğini söyledim . Beni ilgilendirmez diyerek resmen odadan kovdu beni . Yine kaldık özel hastane doktorlarınaVar ya bıktım ben bu devlet doktorlarından süleymaniye kadın doğumdan bir kere insana düzgün birşey söylemezler kendi ameliyata gider asistanı bırakır Allahım çıldırıcam ya niye hep böyle insanlar beni buluyor
Ben 26 günde bir regl oluyordum . Ve bata 4 gün kala idrarda gebelik testinde öğrendim . Erken gebelik testi de değildi markası oncomed . Silikti ama bariz belliydi . Allah nasip etsin inşallah . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla nasip etsinAdet geçmeden öğrenen var mı? Kaç gün kala öğrendiniz? Benim 6 gün kaldı.Bu sabah test negatif.3 gündür bel ve kasık ağrım var.göğüs ağrım sabahları oluyor.ağır hissediyorum.Ovu num kaçıncı günü fikrim yok.çünkü 2 ihtimal var düzensiz olduğum için.testlerinizi ne zaman pozitif gördünüz?
6 gün çok erken canımAdet geçmeden öğrenen var mı? Kaç gün kala öğrendiniz? Benim 6 gün kaldı.Bu sabah test negatif.3 gündür bel ve kasık ağrım var.göğüs ağrım sabahları oluyor.ağır hissediyorum.Ovu num kaçıncı günü fikrim yok.çünkü 2 ihtimal var düzensiz olduğum için.testlerinizi ne zaman pozitif gördünüz?
O zaman umudum olabilir hala...öncekilerde tam 28. Gün öğrenmiştim.yarın sabah son şansım diye düşünüyordum ama daha geç de olabiliyor demek ki...hayırlısı...amin...sağlıklı olsun artık kızıma bir can dostu olsun istedik.inşallah sağlıkla olsun....Ben 26 günde bir regl oluyordum . Ve bata 4 gün kala idrarda gebelik testinde öğrendim . Erken gebelik testi de değildi markası oncomed . Silikti ama bariz belliydi . Allah nasip etsin inşallah . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla nasip etsin
Yarın 28. Gün hep 28 de öğrendim.inşallah sabah farklı olur.oyhh:)6 gün çok erken canım
İnşallahcanımYarın 28. Gün hep 28 de öğrendim.inşallah sabah farklı olur.oyhh:)
Amin Allah vicdan versin ya ne biçim insanlar onlarda anne baba olacaklar ne diyeyim ben ya uğraşamam daha ya özele gidicem takibimi orada yapıcamBen dün gittim kendisi çağırmıştı doktor 14 gün sonra mutlaka geleceksin diye .Öğleden sonra gittim . Sabah acil ameliyatı çıkmış ve sabahki hastalar öğlden sonraya kalmış içeri giren bütün gebe hastalarına deliler gibi bağırarak konuşuyordu . Biraz sakinleşince girdim anlattım kesinlikle alamam bakamam dedi . Ben en azından bebeğe bakmayacaksa iğnemin bittiğini ve yazılması gerektiğini söyledim . Beni ilgilendirmez diyerek resmen odadan kovdu beni . Yine kaldık özel hastane doktorlarınaAllah vicdan versin bu doktorlara . İmkanı olmayanlarında allah yardımcısı olsun . Benim kullandığım iğneyi sgk bile günü gününe ödemiyor . Benim alabilecek gücüm var çok şükür ama ya alamayanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben 5 gün kala öğrendim 4 gün kala betam 44.36 çıktı canımAdet geçmeden öğrenen var mı? Kaç gün kala öğrendiniz? Benim 6 gün kaldı.Bu sabah test negatif.3 gündür bel ve kasık ağrım var.göğüs ağrım sabahları oluyor.ağır hissediyorum.Ovu num kaçıncı günü fikrim yok.çünkü 2 ihtimal var düzensiz olduğum için.testlerinizi ne zaman pozitif gördünüz?
Canım yaşadıkların için çok üzüldüm seninle benzer bir durumu bende yaşamıştım. Olması gerekn yerde olmayan bir kese gördüler 3-4 dr da dış gebelikten şüphelendi. Beta hcg arttıkca artıyordu. Sonra metotreksat iğne oldum. Beta hcg 8000 lerden 6000 lere düşmüştü. İstenen düşüşü yakalayamamıştık. Sonra bir hafta ara ile ikinci metotreksat iğnemide oldum (ahh o iğnenin acısı) sonra gittiğimde yine düşüş olmuştu ama rahimdede kese oluşumu başlamıştı. Sonra kürtaj oldum beta hcg iyice düştü ve Rahim dışında olanda küçülmeye başladı.Son durumum 1 gece ertesi gün akşama kadar kendi kendine düşmesi beklendi Dr bikac saate duser dedi. Benimki hipertopik gebelik yani hem normal hem dış gebelik. Dünyada 3 kişi bu şekilde doğum yapabilmiş rabbim sağolsun sevdiği kullarına dertler verirmiş benimkisi de öyle oldu.
Akşamüstü narkozsuz kürtaj yaptılar normal gebeliğin kesesi de aşağı kaymış zaten yüzde 99 düşecek dediler. Canımdan can gitti böyle bı acı kimse yaşamaz ins. Sonrasında da lanet olası metotraksat iğnesi vuruldu dış gebelik için bagrisimi bütün koridor duymuştur acayip can yakan bir iğne beta HCG takip ediliyor bugün yine gittim betam 32 ye kdr düşmüş
Amin inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağınaCanım yaşadıkların için çok üzüldüm seninle benzer bir durumu bende yaşamıştım. Olması gerekn yerde olmayan bir kese gördüler 3-4 dr da dış gebelikten şüphelendi. Beta hcg arttıkca artıyordu. Sonra metotreksat iğne oldum. Beta hcg 8000 lerden 6000 lere düşmüştü. İstenen düşüşü yakalayamamıştık. Sonra bir hafta ara ile ikinci metotreksat iğnemide oldum (ahh o iğnenin acısı) sonra gittiğimde yine düşüş olmuştu ama rahimdede kese oluşumu başlamıştı. Sonra kürtaj oldum beta hcg iyice düştü ve Rahim dışında olanda küçülmeye başladı.
Şuan tekrar hamile kaldım henüz dr a gitmedim yarın muayene olucam. Rabbim bir daha yaşatmasın
Son durumum 1 gece ertesi gün akşama kadar kendi kendine düşmesi beklendi Dr bikac saate duser dedi. Benimki hipertopik gebelik yani hem normal hem dış gebelik. Dünyada 3 kişi bu şekilde doğum yapabilmiş rabbim sağolsun sevdiği kullarına dertler verirmiş benimkisi de öyle oldu.
Kızlar ağzımda aft çıktı sizdede var mı damağım dudağımdada yara çıktı
Hayırlı olsun canım, gözün aydınnkaç haftalık dedi doktorun?
Adetten 3gun once karin agrisi sideetli sikayeti ile test yaptim pozitif cikti evdeAdet geçmeden öğrenen var mı? Kaç gün kala öğrendiniz? Benim 6 gün kaldı.Bu sabah test negatif.3 gündür bel ve kasık ağrım var.göğüs ağrım sabahları oluyor.ağır hissediyorum.Ovu num kaçıncı günü fikrim yok.çünkü 2 ihtimal var düzensiz olduğum için.testlerinizi ne zaman pozitif gördünüz?
Maşallah kuzum inşallah bende yarın duyarımAdete gore 6+6 ultrasona gore 6+2 canim
Amin inşallah canım o yüzden daha bir heyecan merak var içimdeAmin inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına