2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün doktora gittim bana göre 5+2 olması gerekirken (ovulasyonla takip etmiştim) karın ultrasonunda 4+5 dendi. Çok şükür dış gebelik değilmiş. pcos olduğum için kistler de göründü şimdilik sıkıntı görünmüyormuş bakalım hakkımızda hayırlısı

Çok çok geçmiş olsun, kendi sağlığın iyi olsun da inşaallah bir daha hamile kalır bebeğini kucağına alırsın

benim de çok çıkıyor, özellikle hamile kaldığımda vücut direnci düşüyor heralde daha çok çıktı, oğluma hamileyken de öyle olmuştu. ilaç kullanmadım, 1 tatlı kaşığı sumağı yarım bardak suda kaynatıp soğuyunca onunla gargara yapmak iyi geliyor
Sağol canım teşekkür ederim

Merhaba kızlar. İdrar testi yaptım evde pozitif çıktı ama doktora gitmedim daha sat 11.06 karından ultrasonda bebklerinizi ilk ne zaman gördünüz. Doktora gitcem ama biraz daha beklesem mi bilemedim.

Merhaba kızlar. İdrar testi yaptım evde pozitif çıktı ama doktora gitmedim daha sat 11.06 karından ultrasonda bebklerinizi ilk ne zaman gördünüz. Doktora gitcem ama biraz daha beklesem mi bilemedim.

bugün çok sıkışık gittim karından gördük keseyi canım.reglim çok düzensiz. Ölçüme göre 4+5 dedi doktor sat için 12 haziran gibi şuan duruyor dedi. Kalp atışı için de 29 temmuzda gel dedi.

Cnm benimde üç gün kahverengi siyah gibi akıntı geldi parça parça biseyler daha geliyodu hemen doktora gittim dusuyor sandım doktor baktı gayet sagliklilar bı skntı yok dedi ikiz oldukları için rahimde kendilerine yer açıyorlar mis
Ah canim doktor ne guzel soylemis benimki moral bozdu sadece yarin yine gidicem hcg katlanmis mi diye de bakacak insallah yerlesmedir sadece

X