okuyorum canım lavabo harici kalkmıyorum insallah tutunurCanım elini karnına koy ayetel kürsi nas Felak İnşirah surelerini oku hergün yasin okuyamıyorsan aç dinle inşallah bebeğin sana tutunur yat kalkma bir süre
Olmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Gözünüz aydınKalp atisini duydum kizlar darisi basiniza
Cok cok uzuldum geçmiş olsun canımOlmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Çok üzüldüm.. çok..Olmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Sağol canım teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun, kendi sağlığın iyi olsun da inşaallah bir daha hamile kalır bebeğini kucağına alırsın
benim de çok çıkıyor, özellikle hamile kaldığımda vücut direnci düşüyor heralde daha çok çıktı, oğluma hamileyken de öyle olmuştu. ilaç kullanmadım, 1 tatlı kaşığı sumağı yarım bardak suda kaynatıp soğuyunca onunla gargara yapmak iyi geliyor
Maşallah kuzum inşallah bende yarın duyarım
Amin canım inşallahInsallah canim insallah guzel haberlerini bekliyorum
olur tabiki 2 günde bir kan tahlili ver iki katından fazla artış varsa iyiye işaret benim.En son pazar yapmıştım. Bugün yapsam değişim olur mu acaba ? İlk hamileliğim o yüzden hiçbir şey bilmiyorum :)
canım çok üzüldüm. ama sakin kalmaya çalış uöudunu yitirme her şeyde vardır bi hayır. allah en kız-sa zamanda versin müjdeyi sanaOlmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
TabikiKızlar bende aranıza katılabilir miyim
Hoş geldin canımKızlar bende aranıza katılabilir miyim
Keseyi gördün mü senin beta 1600lerdeydiKızlar bende aranıza katılabilir miyim
Merhaba kızlar. İdrar testi yaptım evde pozitif çıktı ama doktora gitmedim daha sat 11.06 karından ultrasonda bebklerinizi ilk ne zaman gördünüz. Doktora gitcem ama biraz daha beklesem mi bilemedim.
Ah canim doktor ne guzel soylemis benimki moral bozdu sadece yarin yine gidicem hcg katlanmis mi diye de bakacak insallah yerlesmedir sadeceCnm benimde üç gün kahverengi siyah gibi akıntı geldi parça parça biseyler daha geliyodu hemen doktora gittim dusuyor sandım doktor baktı gayet sagliklilar bı skntı yok dedi ikiz oldukları için rahimde kendilerine yer açıyorlar mis