2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün doktora gittim bana göre 5+2 olması gerekirken (ovulasyonla takip etmiştim) karın ultrasonunda 4+5 dendi. Çok şükür dış gebelik değilmiş. pcos olduğum için kistler de göründü şimdilik sıkıntı görünmüyormuş bakalım hakkımızda hayırlısı

Sağol canım teşekkür ederim

Merhaba kızlar. İdrar testi yaptım evde pozitif çıktı ama doktora gitmedim daha sat 11.06 karından ultrasonda bebklerinizi ilk ne zaman gördünüz. Doktora gitcem ama biraz daha beklesem mi bilemedim.

Merhaba kızlar. İdrar testi yaptım evde pozitif çıktı ama doktora gitmedim daha sat 11.06 karından ultrasonda bebklerinizi ilk ne zaman gördünüz. Doktora gitcem ama biraz daha beklesem mi bilemedim.

bugün çok sıkışık gittim karından gördük keseyi canım.reglim çok düzensiz. Ölçüme göre 4+5 dedi doktor sat için 12 haziran gibi şuan duruyor dedi. Kalp atışı için de 29 temmuzda gel dedi.

Ah canim doktor ne guzel soylemis benimki moral bozdu sadece yarin yine gidicem hcg katlanmis mi diye de bakacak insallah yerlesmedir sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…