- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Guzel haberlerini bekliyoruz cnm bende yarin duyamazsam cumartesi giderim alttan bakitmak istemiyirum
Biz evlenirken evi annelerimize yakın tutma sebeplerimiz vardı bunlardan birisi de ileride çocuk olursa yardıma ihtiyacımız olduğunda kolay yetişsinler diyeAnladım canımyakın olunca böyle sıkıntılar oluyo galiba bizimkiler uzaktalar söyledik geldik o kadar mis ama bebek doğduktan sonra iyi ki yakındalar diyeceksin o ayrı mesele
Evet evet anne evhamı napsınlar hele ki ilk torunsa gel gör cümbüşüBiz evlenirken evi annelerimize yakın tutma sebeplerimiz vardı bunlardan birisi de ileride çocuk olursa yardıma ihtiyacımız olduğunda kolay yetişsinler diyeAllah eksikliklerini göstermesin.❤
Onlarınkide anne evhamı işte, azıcık görmezden gelmeye çalışacağım
Hmm olabilirBen ilk gebeliğimde hiç böyle yememiştim aaksine kusma ve iştahsızlık vardı. Ya kusma ya iştah mı oluyor acaba
Son durumum 1 gece ertesi gün akşama kadar kendi kendine düşmesi beklendi Dr bikac saate duser dedi. Benimki hipertopik gebelik yani hem normal hem dış gebelik. Dünyada 3 kişi bu şekilde doğum yapabilmiş rabbim sağolsun sevdiği kullarına dertler verirmiş benimkisi de öyle oldu.canım son durumun nedir?
Eşimin ailede ilk torun bizim ailede 4. Olacak inşallah fakat ben tek kızım ve en küçük çocuğum benim bile üzerime titrerlerdi tek kızım ve ailenin miniğiyim diye. Haliyle benden olacak çocuğa da aynı ilgi heyecan varEvet evet anne evhamı napsınlar hele ki ilk torunsa gel gör cümbüşübizim öyle olmuştu 40ı çıkana kadar evde bir bayram havası Allah eksikliklerini göstermesin insan anne olunca daha bi anlıyo annelerin değerini
Canım elini karnına koy ayetel kürsi nas Felak İnşirah surelerini oku hergün yasin okuyamıyorsan aç dinle inşallah bebeğin sana tutunur yat kalkma bir süreBen kalp atısını duydum ama kahverengi lekelenme oldu drums gittik hemen kese şahinden biraz ayrılmış dedi serum takıldı igne vuruldu protestan kapsül verdi insallah bebegim tutunur cok korkuyorum
Daha doktor için erken bence ama sana kalmış canım 2 gün arayla beta hcg ne baktır 1 hafta sonra git bence doktora hem kese hem kalp atışı duyarsın benceEn son pazar yapmıştım. Bugün yapsam değişim olur mu acaba ? İlk hamileliğim o yüzden hiçbir şey bilmiyorum :)
Ooo sizin evde de cümbüş var desene ver mendili büyüt çemberi tey tey teyEşimin ailede ilk torun bizim ailede 4. Olacak inşallah fakat ben tek kızım ve en küçük çocuğum benim bile üzerime titrerlerdi tek kızım ve ailenin miniğiyim diye. Haliyle benden olacak çocuğa da aynı ilgi heyecan vare birde tüp bebek olunca daha da korkuyorlar birşey olur diye Haklısın ya insan anne olunca daha iyi anlar tabii, rabbim nasip etsin o duyguyu inşallah ❤
Kanaman çoksa başka doktora git canım neden bilmiyorum eskisi gibi doktorlar ilgilenmez olmuşKizlar selam ben de geldim bat 15 temmuzdu. Dun hcg 174 cikti. Ama benim yerlesme kanamam var pazartesi ve sali oldu bugun biter insallah
Doktor da yerlesme kanamasi diye bisey yok takip edicez dedi moralimi bozdu
Benimde yarın 7+2 olucak vajinal baktirmak istemiyorum. Insallah üstten bakar. Sabah 9 da randevum var .. Güzel Allah ım inşallah bu sefer nasip eder kalbini duymayı.
Son durumum 1 gece ertesi gün akşama kadar kendi kendine düşmesi beklendi Dr bikac saate duser dedi. Benimki hipertopik gebelik yani hem normal hem dış gebelik. Dünyada 3 kişi bu şekilde doğum yapabilmiş rabbim sağolsun sevdiği kullarına dertler verirmiş benimkisi de öyle oldu.
Akşamüstü narkozsuz kürtaj yaptılar normal gebeliğin kesesi de aşağı kaymış zaten yüzde 99 düşecek dediler. Canımdan can gitti böyle bı acı kimse yaşamaz ins. Sonrasında da lanet olası metotraksat iğnesi vuruldu dış gebelik için bagrisimi bütün koridor duymuştur acayip can yakan bir iğne beta HCG takip ediliyor bugün yine gittim betam 32 ye kdr düşmüş
Dr 6 ay korunmasız ilişki yasakladı diğer çocuğa da ilacın etkisi olmasın diye
Hem psikolojik hem fiziksel acı çektim Allahım kimseye yasatmasin
Leke tarzinda canim ilk gun sadece pembe avuc ici kadar geldi simdi kahverengi leke tarzinda. İki gun sonra yine gidicem bakalim insallah hersey yolundadirKanaman çoksa başka doktora git canım neden bilmiyorum eskisi gibi doktorlar ilgilenmez olmuş
inşallah duyarsın alttan bakmasını neden istemiyorsun ki nereden daha net görünecekse oradan baksın
çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sana inşallah
Evet evett aynen öyle yaa.Ooo sizin evde de cümbüş var desene ver mendili büyüt çemberi tey tey teygüzel ya tatlı heyecan bunlar Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah ❤