- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
Cok uzuldum Rabbm bidhakinde verir insallahOlmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok uzuldum Rabbm bidhakinde verir insallahOlmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Cok uzuldum Rabbm bidhakinde verir insallah
Canım çok üzüldüm Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahOlmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Canım benim çok üzüldüm lütfen bırakma kendini demek ki doğru zaman değilmiş bizler gibi seneler sonra binbir emekle bu günleri görenleri göz önüne al. 3,5 sene boyunca tüp bebek yaptırana kadar bir kere bile hamile kalamadım. Bazen diyordum ki olsa da düşse ya da kimyasal olsa o kadar yani. En azından hamile kalabildin bir sorunun yok inşallah en kısa sürede Sağlıklı bir gebelikle evladını alırsın kucağına inşallahTesekkür ederim canim. Rabbim sizlere yasatmasin. Bir süre uzaklasmak istiyorum. Bu işin imkansizligina inandim artik.
Canım takip ediyorum bu topigi oğlumun kalbini 9. Haftada duyduk demişsin daha önce az daha beklesen hem belki kendi düşer ya da bir mucize olur belki hiç ümitlendirmek istemiyorum ama benim çok yakın arkadaşım bir sürü doktora gitti bebek yok falan sonra birisi bence var ama ortasında değil kesenin bjiraz kenara yerleşmiş dedi sonra o da kürtaj dedi gün gelince doktor kürtajdan önce son bir kez bakalim diyor ve bebek orda ve kalp atıyor. Böyle mucizelerde var hem de çok çok yakınında yaşandı ama ben de 5 yıl bekledim hamile kaldım sonra düşük oldu özeldeki doktor hemen kürtaj dedi devletteki kendi düşebilir dedi kese düzgün konturlu değildi bebekte yoktu ve devletteki doktorun dediği gibi kendi düştü kürtaja gerek kalmadıOlmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Ya ciddi misin çok üzüldümm Rabbim bir an önce toparlanman nasip etsin ah ya.Olmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Cnm benimde üç gün kahverengi siyah gibi akıntı geldi parça parça biseyler daha geliyodu hemen doktora gittim dusuyor sandım doktor baktı gayet sagliklilar bı skntı yok dedi ikiz oldukları için rahimde kendilerine yer açıyorlar misKizlar selam ben de geldim bat 15 temmuzdu. Dun hcg 174 cikti. Ama benim yerlesme kanamam var pazartesi ve sali oldu bugun biter insallah
Doktor da yerlesme kanamasi diye bisey yok takip edicez dedi moralimi bozdu
canım bilgilerni yazar mısın listeye ekleyimBeni de alın listeye. 21 Mart annesi olacağım Allah’ın izni ile
Yaa hayır belki daha erkendir. Belki bi hafta sonra duyulacak. Hemen niye kürtaj dedi ki doktor. Kuzum lütfen başka bi doktora gitOlmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
canım bilgilerni yazar mısın listeye ekleyim
Yaa hayır belki daha erkendir. Belki bi hafta sonra duyulacak. Hemen niye kürtaj dedi ki doktor. Kuzum lütfen başka bi doktora git
Yerleşmedir o zaman inşallah canımLeke tarzinda canim ilk gun sadece pembe avuc ici kadar geldi simdi kahverengi leke tarzinda. İki gun sonra yine gidicem bakalim insallah hersey yolundadir
Gerçekten o kadar üzüldüm ki sana anlatamam allahım hayırlısını versin çok zor bi durumCanim kese büyük yol sac olmus o yüzden vajinal cok net bebek olmali kalbi atmaliydi dedi hani kesede kücük olsa gec döllenme derdim ama öyle bir ihtimal yok dedi. Zaten icime doğuyordu var bir terslik diye. ekim ayina kadar uzaklasip belki iyi bir periodontologa giderim.
Bak lütfen bekle kürtaj olma benim görümcem 8+2 ye kadar ne kese gördü ne bebek bekle kürtaj masasında doçent gelmiş sonkez bakmak için bebek kese kalp atışı hepsini görmüş doktor bekle lütfenOlmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Hayırlı olsun canımKalp atisini duydum kizlar darisi basiniza
Sen olumsuz haberini yazdığında bense sayfada gülüp eğleniyormuşum sonradan gördüm yazını yanlış anlama böyle birşey dikkatini çekerse olur mu. Çünkü hiç aklımın ucundan geçmeyen birşey oldu ve çok üzüldüm o kadar konuştuk burada heyecanımızı paylaştık. İnan kalbimden geçmedi böyle birşey olacağı. Gördüm yukarı da imkansız gibi birşey yazmışsın hayır böyle düşünme imkansız diye birşey yokki nelere nelere çare buluyorlar sende biliyorsun, bilmiyorsan ac bak araştır ama imkansız deme inşallah yavruna kavuşacaksın bak bi evladın var birdaha olacak allahın izniyle.. tıp o kadar genişledi ki ilerledi ki bu konularda. Sorunun çözüldüğü zaman arkası hemen gelecek canı gönülden inanıyorumCanim kese büyük yol sac olmus o yüzden vajinal cok net bebek olmali kalbi atmaliydi dedi hani kesede kücük olsa gec döllenme derdim ama öyle bir ihtimal yok dedi. Zaten icime doğuyordu var bir terslik diye. ekim ayina kadar uzaklasip belki iyi bir periodontologa giderim.
Hayırlı olsun canım, gözün aydınn kaç haftalık dedi doktorun?Kalp atisini duydum kizlar darisi basiniza
Gerçekten o kadar üzüldüm ki sana anlatamam allahım hayırlısını versin çok zor bi durum
Çok üzüldümmmOlmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin