2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkür ederim canim. Rabbim sizlere yasatmasin. Bir süre uzaklasmak istiyorum. Bu işin imkansizligina inandim artik.
Canım benim çok üzüldüm lütfen bırakma kendini demek ki doğru zaman değilmiş bizler gibi seneler sonra binbir emekle bu günleri görenleri göz önüne al. 3,5 sene boyunca tüp bebek yaptırana kadar bir kere bile hamile kalamadım. Bazen diyordum ki olsa da düşse ya da kimyasal olsa o kadar yani. En azından hamile kalabildin bir sorunun yok inşallah en kısa sürede Sağlıklı bir gebelikle evladını alırsın kucağına inşallah🙏🏻

Günaydın arkadaşlar ben ikinci beta hcg mi yaptırdım ilki 16 ikincisi iki gün sonra 70 çıktı tekrar baktirmama gerek var mı sizce

Olmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Canım takip ediyorum bu topigi oğlumun kalbini 9. Haftada duyduk demişsin daha önce az daha beklesen hem belki kendi düşer ya da bir mucize olur belki hiç ümitlendirmek istemiyorum ama benim çok yakın arkadaşım bir sürü doktora gitti bebek yok falan sonra birisi bence var ama ortasında değil kesenin bjiraz kenara yerleşmiş dedi sonra o da kürtaj dedi gün gelince doktor kürtajdan önce son bir kez bakalim diyor ve bebek orda ve kalp atıyor. Böyle mucizelerde var hem de çok çok yakınında yaşandı ama ben de 5 yıl bekledim hamile kaldım sonra düşük oldu özeldeki doktor hemen kürtaj dedi devletteki kendi düşebilir dedi kese düzgün konturlu değildi bebekte yoktu ve devletteki doktorun dediği gibi kendi düştü kürtaja gerek kalmadı

Kizlar selam ben de geldim bat 15 temmuzdu. Dun hcg 174 cikti. Ama benim yerlesme kanamam var pazartesi ve sali oldu bugun biter insallah
Doktor da yerlesme kanamasi diye bisey yok takip edicez dedi moralimi bozdu
Cnm benimde üç gün kahverengi siyah gibi akıntı geldi parça parça biseyler daha geliyodu hemen doktora gittim dusuyor sandım doktor baktı gayet sagliklilar bı skntı yok dedi ikiz oldukları için rahimde kendilerine yer açıyorlar mis

Beni de alın listeye. 21 Mart annesi olacağım Allah’ın izni ile :anneadayı:
canım bilgilerni yazar mısın listeye ekleyim
Olmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Yaa hayır belki daha erkendir. Belki bi hafta sonra duyulacak. Hemen niye kürtaj dedi ki doktor. Kuzum lütfen başka bi doktora git

canım bilgilerni yazar mısın listeye ekleyim

Yaa hayır belki daha erkendir. Belki bi hafta sonra duyulacak. Hemen niye kürtaj dedi ki doktor. Kuzum lütfen başka bi doktora git

Canim kese büyük yol sac olmus o yüzden vajinal cok net bebek olmali kalbi atmaliydi dedi hani kesede kücük olsa gec döllenme derdim ama öyle bir ihtimal yok dedi. Zaten icime doğuyordu var bir terslik diye. ekim ayina kadar uzaklasip belki iyi bir periodontologa giderim.

Canim kese büyük yol sac olmus o yüzden vajinal cok net bebek olmali kalbi atmaliydi dedi hani kesede kücük olsa gec döllenme derdim ama öyle bir ihtimal yok dedi. Zaten icime doğuyordu var bir terslik diye. ekim ayina kadar uzaklasip belki iyi bir periodontologa giderim.
Gerçekten o kadar üzüldüm ki sana anlatamam 😔😔 allahım hayırlısını versin çok zor bi durum

Bak lütfen bekle kürtaj olma benim görümcem 8+2 ye kadar ne kese gördü ne bebek bekle kürtaj masasında doçent gelmiş sonkez bakmak için bebek kese kalp atışı hepsini görmüş doktor bekle lütfen

Sen olumsuz haberini yazdığında bense sayfada gülüp eğleniyormuşum sonradan gördüm yazını yanlış anlama böyle birşey dikkatini çekerse olur mu. Çünkü hiç aklımın ucundan geçmeyen birşey oldu ve çok üzüldüm o kadar konuştuk burada heyecanımızı paylaştık. İnan kalbimden geçmedi böyle birşey olacağı. Gördüm yukarı da imkansız gibi birşey yazmışsın hayır böyle düşünme imkansız diye birşey yokki nelere nelere çare buluyorlar sende biliyorsun, bilmiyorsan ac bak araştır ama imkansız deme inşallah yavruna kavuşacaksın bak bi evladın var birdaha olacak allahın izniyle.. tıp o kadar genişledi ki ilerledi ki bu konularda. Sorunun çözüldüğü zaman arkası hemen gelecek canı gönülden inanıyorum

X